Проблеми при изплащането на болнични листове от НОИ - 3

• 93 253
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
Ами от 27 до 08.08 ми беше първият и сега продължението ми е до 07.09.2011. Много благодаря за изчерпатения отговор! А относно изчисленията, да наясно съм с 12 месеца назад Simple Smile Много благодаря! Hug

# 361
  • Пловдив
Ами от 27 до 08.08 ми беше първият и сега продължението ми е до 07.09.2011. Много благодаря за изчерпатения отговор! А относно изчисленията, да наясно съм с 12 месеца назад Simple Smile Много благодаря! Hug

тогава сигурна ли си,че тези пари са от НОИ,защото за юли те не би трябвало нищо да ти превеждат.може да са августовските от 1 до 8,но пък са много малко пари за тези дни и не са 4 работни дни

# 362
Момичета,искам да ви кажа,че ми писна от тая държава и от тая бюрокрация  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Първо 3 месеца не ми бяха превеждали никакви пари,защото имали недоразумение с НАП,сега още не са ми платили болничния за юли,а то вече ще свършва август #Cussing outИ на въпроса ми днес,кога ще изплатят парите ми отговориха че днес са получили болничния и имат 15 дневен срок право да ги преведат и се оказва че за юли ще ги получа септември,а за август и т.н. един господ знае кога #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Иначе като става въпрос да вземат пари не им трябва 15 дневен срок,а ги искат веднага,но когато трябва да дават веднага намират оправдания.А да не говорим,че още малко щяха да ме набият по телефона,но и аз не им останах длъжна #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 363
Момичета, имам една питанка, надявам се, че тук е правилното място:

От 23 юли съм в 45 дневен болничен, платих си осигуровките (самоосигуряващо лице съм, осигурявам се през осиг. каса) на 5 август за предходния месец и си подадох болничния. Предполагам, че болничния вече е занесен в НОИ (за съжаление ПИК кодът ми не е при мен и не мога да направя справка в сайта).
Можете ли да ми кажете, ако всичко е изрядно, кога горе долу мога да очаквам превод на сумите за юли? За август предполагам, че ще ги преведат през септември  newsm78

Благодаря предварително   bouquet

# 364
  • Пловдив
Момичета, имам една питанка, надявам се, че тук е правилното място:

От 23 юли съм в 45 дневен болничен, платих си осигуровките (самоосигуряващо лице съм, осигурявам се през осиг. каса) на 5 август за предходния месец и си подадох болничния. Предполагам, че болничния вече е занесен в НОИ (за съжаление ПИК кодът ми не е при мен и не мога да направя справка в сайта).
Можете ли да ми кажете, ако всичко е изрядно, кога горе долу мога да очаквам превод на сумите за юли? За август предполагам, че ще ги преведат през септември  newsm78

Благодаря предварително   bouquet

законовият срок е 15 работни дни от подаването на болничния и всички други документи,ако има такива,в НОИ
но обикновено по-рано превеждат-би трябвало юли да ти го преведат края на август,ако сроковете са спазени

# 365
Чудя се  на ръка ли изчисляват тези болнични листове, все едно имат милиони да плащат #2gunfire. На 11.08 ми е представен болничния, пари все още няма #Cussing out, някоя мама да е получила парички вече?

# 366
Чудя се  на ръка ли изчисляват тези болнични листове, все едно имат милиони да плащат #2gunfire. На 11.08 ми е представен болничния, пари все още няма #Cussing out, някоя мама да е получила парички вече?
15 раб. дни е срока за изплащане. Има още време.

# 367
да де,  ама нали ужким по-рано ги изплащали  Cry

# 368
  • Пловдив
да де,  ама нали ужким по-рано ги изплащали  Cry

ужким да дойде поне края на месеца и тогава да се ядосваш на НОИ

# 369
Аз днес вече получих пари,но те не са за август а за юли.А уж ги изплащали само вторник и петък(поне така ми казаха предната седмица). Сега за август сигурно ще ги получа чак края на септември. newsm78

# 370
  • Пловдив
Аз днес вече получих пари,но те не са за август а за юли.А уж ги изплащали само вторник и петък(поне така ми казаха предната седмица). Сега за август сигурно ще ги получа чак края на септември. newsm78

сериозно ли очакваш през август да получиш за август Shocked???за юли са разбира се
септември ще получиш за август
правят преводи само вторник и четвъртък

# 371
  • София
Привет! Наистина ли мога да получавам 50% от майчинството ако се върна на работа преди втората година? Става дума за тези по чл.54 от КСО. Чак не ми се вярва!

# 372
  • Пловдив
Привет! Наистина ли мога да получавам 50% от майчинството ако се върна на работа преди втората година? Става дума за тези по чл.54 от КСО. Чак не ми се вярва!

да,ако се върнеш на работа след края на 410 те дни ще взимаш 120 лв,независимо дали детето ходи на ясла или не

# 373
  • София
Elfita, това е чудесна новина! Изобщо не очаквах! Благодаря ти за отговора!!!

# 374
А случайно да знаеш кога ти е подаден в НОИ болничния за юли?

Общи условия

Активация на акаунт