След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 150 (9)

• 32 821
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
запис отново

# 166
Ох, Данайче! Да, това е начин да се "разчисти пътят", но звучи адски тъжно.  Cry
Също си мисля, че Ферайе няма да каже, ако зависи от нея. На този етап тя иска да е близо до него, но знае, че няма как да му каже. Освен, ако някакви обстоятелства не я издадат.
А да отнемеш дете от  живата  майка не е ли още по - тъжно?!?
И от зад стои Захиде!Абсолютно безскуполна!!
дилара й каза във връзка с Фери ,че е грях да се постъпва така и Захиде - Каза : "Кюна беним олсун!" Греха нека е мой"Е това си е само по себе си провокиращо съдбата.Така ,че си мисля ,че най- естестваното е съдбата да отнеме любимата дъщеря на Захиде.Така пътя към Топрак ще е разчистен .

Нооо сценаристите са абсолютно непредсказуеми така че.... #Crazy
we will see...tomorrow Laughing

# 167
А да отнемеш дете от  живата  майка не е ли още по - тъжно?!?
дилара й каза във връзка с Фери ,че е грях да се постъпва така и Захиде - Каза : "Кюна беним олсун!" Греха нека е мой"Е това си е само по себе си провокиращо съдбата.Така ,че си мисля ,че най- естестваното е съдбата да отнеме любимата дъщеря на Захиде.Така пътя към Топрак ще е разчистен .

Много исках да разбера точно тези думи на Захиде. Тази жена наистина няма страх от нищо...Ако се случи нещо такова, това би било най-страшното наказание, което може да сполети една майка. Не ми се мисли.
Данайче, мисля си и за Топрак. Как ще понесе подобно нещо...

# 168
  • София
МОМИЧЕТА,АКО СИ СПОМНЯТЕ ДАВАХА КАК КЕВСАР И СЕРВЕТ СЕ ГУШКАХА,СМЯТАМ ЧЕ НЕ Е СЛУЧАЙНО,МОЖЕ БИ Е СЪВСЕМ РЕАЛНО КЕВСЕР ДА Е БРЕМЕННА,ИМА ТАКИВА ПРИМЕРИ И В ЖИВОТА,КОГАТО ПРИМИРЕНИ С НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА ИМАТ СВОИ ДЕЦА И ЕТО,КОГАТО НАЙ НЕ СЕ ОЧАКВА Ч У Д О Т О  НА ПРИРОДАТА СТАВА. ТОВА Е МНОГО ВАЖНА ПРИЧИНА ,КОЯТО Е МНОГО ХУБАВА НОВИНА,НО ЩЕ ОБЪРКА ВСИЧКИ,КОИТО  В Е Ч Е  СИ ИМАТ
ПЛАНОВЕ ЗА ОТМЪЩЕНИЕ И СТРАТЕГИИ ЗА  ОТСТРАНЯВАНЕТО НА  ФЕРАЙЕ НЕ САМО ОТ СЕМЕЙСТВОТО,НО АКО МОЖЕ И ОТ ГРАДА...
ЕВЕНТУАЛНО,АКО НАИСТИНА КЕВСЕР Е БРЕМЕННА,МОЖЕ ДА ОТКЛОНЯТ ЗА МАЛКО ВНИМАНИЕТО СИ ОТ ФЕРАЙЕ,НО ЩЕ Е ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ,ВСЕ ПАК
ТРЯБВА ДА ИМА СЕРИИ,ПОНЕ ЗА ЕДИН СЕЗОН И СЦЕНАРИСТИТЕ,КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ИНФАРКТНИ МОМЕНТИ СА НИ ПРИГОТВИЛИ,ЗА ДА ЗАПАЗЯТ ИНТЕРЕСА НИ #Crazy newsm78
ЩЕ ВИДИМ, Rolling EyesНО НИ ОЧАКВАТ МНОГО ТЕЖКИ МОМЕНТИ И ПОУКИ,ЧЕ ЖИВОТА МОЖЕ ДА НИ ПОСТАВИ В НАЙ-НЕОЧАКВАНИ СИТУАЦИИ ooooh! Rolling Eyes

# 169
А да отнемеш дете от  живата  майка не е ли още по - тъжно?!?

Много исках да разбера точно тези думи на Захиде. Тази жена наистина няма страх от нищо...Ако се случи нещо такова, това би било най-страшното наказание, което може да сполети една майка. Не ми се мисли.
Данайче, мисля си и за Топрак. Как ще понесе подобно нещо...
Честно казано,очаквам утрешната серия с безпокойство.Злобата и лицемерието на Захиде няма да останат ненаказани.А всъщност Кевсер вече доста пострада.Дано не я сполети още по-голямо нещастие.Не ми се иска.Дали тя обаче  чу думите на Ферайе към Топрак?!Погледът й беше на много изненадан човек.Но може би се беше учудила,че я намери в стаята на детето.А  за Топрак ми е мъчно,толкова е объркан с всички тези истории.Децата винаги страдат без вина заради постъпките на възрастните .А той неизбежно ще страда още,имайки предвид случващото се..

# 170

Geçtiğimiz yıl müthiş bir finalle son bulan ‘Binbir Gece’ dizisi
yurtdışında artan bir ilgiyle takip ediliyor.

http://www.stargazete.com/magazin/sohret-yolculari-zagreb-e-haber-306956.htm

# 171
Честно казано,очаквам утрешната серия с безпокойство.

И аз. Ще стане така, че чрез прислужницата и Захиде, Яман ще разбере нещо, което не знае. Излиза, че Ферайе извършва работи, които той не знае, а щом са скрити, това означава, че има нещо нередно. Яман й беше казал - повече никакви лъжи. Всичко остава в миналото. Дали Ферайе ще разкрие истината за Сервет?! Ако сподели, че е поискала пари, а не знаела, че Хасан е взел от Сервет и впоследствие е научила, то тогава ще излезе въпросът, за какво са й били нужни толкова пари. Това не е малка сума.  Каквото и да каже Ферайе, то трябва  да звучи много правдоподобно, защото едва ли тя ще каже истинската причина. Изтъквайки друга причина, лъжата се отлага за друг път. В бъдеще ще стане ясно, че по време на този разговор, Ферайе е лъгала.

# 172
да така,е но в трейлъра ясно показаха Захиде като работник от следствена служва ,направо в упор попита Фери: " Ти срещна ли се вчера с този човек" И Фери много спокойно каза : " видях се с него"
И дали въпраса е свързан със Срещата им в Урла или с отиването й в Измир?
Дали се знае за парите или искат да я дискредитират пред Яман  с извън брачна връзка ?? newsm78 #Crazy

# 173
Данайче, наистина е възможно Ферайе да я питат и за Измир, но в резюмето пише, че Наджие се "изтърва", т.е. като, че ли става въпрос за мъжа, който видя пред къщата им с Перихан. А и  тя може ли да проследи Ф. до Измир?

# 174
Данайче, наистина е възможно Ферайе да я питат и за Измир, но в резюмето пише, че Наджие се "изтърва", т.е. като, че ли става въпрос за мъжа, който видя пред къщата им с Перихан. А и  тя може ли да проследи Ф. до Измир?
Това не го съобразих ,Майдрийм newsm78

# 175
Това не го съобразих ,Майдрийм newsm78

Във всеки случай, тя е способна на големи интриги. Но "снася" не само на Сервет.За  съжаление.

# 176
Тъжното е ,че в този момент Ферайе не може да каже истината и това отново ще я затвори в един омагьосан кръг.Да,обещаха си с Яман да нямат повече тайни ,да няма лъжи между тях.Да,Яман много я обича и застана срещу всички заради любовта си.Но какво ще се случи ако в този момент Ферайе се изправи пред него и му разкаже за Топрак?Никой не може да предвиди как ще реагира Яман .Но пък за сметка на това групата на лошите действа с пълна сила.Направо не знам откъде ще дойде първия удар-толкова са хората,които ще търсят отмъщение...Да не ги изреждам,всички сме наясно .

# 177
Мечтая си за момента, в който Захиде ще бъде притисната по някакъв начин до стената. Не мога да гадая причината, която ще доведе до това, но тази жена наистина трябва да се промени. 

# 178
Мечтая си за момента, в който Захиде ще бъде притисната по някакъв начин до стената. Не мога да гадая причината, която ще доведе до това, но тази жена наистина трябва да се промени. 
Мисля си за думите ти..Погледът ми върху живота ,а и върху филмите показва,че хора като Захиде може и да се променят,но винаги плащат висока цена за това.Случва се нещо,което тотално преобръща живота им,а често в жертви се превръщат много близки за тях хора.Тогава страданието и прошката вървят ръка за ръка ,но почти винаги е много късно.
Да видим тук как ще се случи..

# 179

Общи условия

Активация на акаунт