След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 150 (9)

• 32 339
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Varna,Ani... БЛАГОДАРЯ!!!
ХАЛИТ Е В МНОГО ДОБРА ФОРМА ,ТАКА КАКТО Е НАМАЛИЛ БРАДАТА И Е ПООТСЛАБНАЛ НАПРАВО СЕ Е ПОДМЛАДИЛ!!
НЕ ЗНАМ САМО КАК ЩЕ СЕ ОПАЗИ ОТ ХЪРВАТСКИТЕ ФЕНКИ!!!
  newsm78 newsm78  #Crazy #Crazy hahaha hahaha hahaha

# 361
Звездичка.Да ти е живо и здраве детенцетоо

# 362
Варна,много ти благодаря ! Hug Hug Hug
Халит е невероятен! Heart Eyes

# 363
  • на морето
Здравейте ,скъпи дружки -теменужки  Hug Hug Laughing Laughing! ( асоциация с теменужено-лилавата рокля на Берг/Ферайе )

Много съжалявам , че съм изпуснала такова невероятно онлайн гледане тук снощи , но какво да се прави ... Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes

Първо , ако позволите да обясня - Звездичка е създателката на тази тема  .Тя ги пускаше  доста дълго време . Тя  и Вярка , която събра и подреди в блог цялата първоначална поствана информация за филма , екипа , артистите и т.н бяха  единственото и най -актуалното , което можеше да се намери за "1001 нощи" тогава -преди почти две години .

Звезди , да ти е честито детенцето ! Здраве и късмет !  

Данайче , Варна - снощи сте били неотразими и недостижими !Направо  приказни !

Може ли да помоля нещо лично Praynig ( понеше прочетох и други такива молбички ) .От време на време си разменяте любезности на Тр - ако не е нещо тайно ,ще им пишете ли и превода в скобички .
Пример -Дина  и Варна си пишат :

Данайче ,също,джанъм  , ако нямаш нищо напротив ..... Praynig Praynig

Варна беше невероятна!! Не можех да те настигна!!
Тебрик едийорум ,Къз!!

Идеята ми е  и ние (който иска ) да понаучим някоя думичка в повече ...Нали нямате нищо против ....  Колкото повече думички ...толкова повече възможност да "фанем "нещо от репликите от раз ...

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 20:13 от asha

# 364
  • Варна

Звездичка, ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕТО ТИ,    babydust7

ЗАЕДНО С МАМА И ТАТИ!      family      newsm53

ДА ПОРАСНЕ ЧАРОВЕН, ХАРИЗМАТИЧЕН И УСПЕШЕН МЪЖ  /КАТО ХАЛИТ/ 

И  ДА ИМА ТОЛКОВА МНОГО ОБОЖАТЕЛКИ,  КАТО НЕГО!
  babydust7

МОМИЧЕТА, и тя самата не знае, но на нея аз дължа НИК-а си!
     Защото това е първият форум, който съм чела и в който пиша.
     Попаднах на форума, търсейки информация за Халит.  Embarassed
     Първият Ник, който видях беше Звездичка, защото тогава тя пускаше темата.
     И така аз станах Планет!

# 365
Здравейте и от мен - дружка - теменужка! Joy
Аше, по-скоро трябва да сме розички - в унисон с усещанията на Берг и статиите напоследък, в чиито заглавия присъства думата "розово".
Куп работа ме очаква,  но първо погледнах много набързо всичко, което е станало в темата, докато ме е нямало у дома.
Първо - във връзка с твоята рубрика "Архивите говорят" - хиляди благодарности на създателката на тази прекрасна тема във форума - Звездичка! Да й е жива и здрава мъжката рожба!  
Второ - виждам, че по време на снощната серия е имало превод в ефир, което е чудесно! Благодарности на нашите преводачки с големи сърца! Hug Hug Hug
Планет и Даная са свършили прекрасна работа с превода на фрагмана, защото репликите там са не само жокери, но и повод за размисъл и дискусия! Момичета, благодаря ви!
 Hug Hug Hug Hug
Посещението на Халит е  започнало в Загреб. Варна, Ани - прекрасни сте!  bouquet  bouquet  bouquet
Бабчи, колажът с Ферайе и Яман е много нежен! Берг е очарователна! Благодаря ти за линковете за 10 епизод и за посещението на Халит! Hug Hug Hug
Хубава вечер на всички!

А от мен една малка  разходка в Загреб с една романтична песен! Joyhttp://www.youtube.com/watch?v=TLGRB5efw1Y&feature=related

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 20:41 от Mydream

# 366
# 367
Hug  bouquetВиваскат ,радвам се да те видя!!
Разбира се ,че нямам нищо против да поясняваме написаната на друг език.Ако е нещо  тайно от другите бихме го пускали на лични. Така само разнообразяваме .По - интересно е сякаш,поне за мен.
Е аз написах Тебрик едийорум ,къз ,което означава : Поздравление ,девойко !!

Хубава вечер на всички.
Очаквах предположения за 10 серия.
 bouquet

# 368
ХАЛИТ НА ВЕЧЕРЯ С МЕНИДЖЪРИТЕ НА КОМПАНИЯТА,  ПО ЧИЯТО ПОКАНА ГОСТУВА В ЗАГРЕБ. иЗПОЛЗВАЙТЕ ГУГЪЛ ЗА ПРЕВОД.

БАБЧИ      bouquet

http://www.story.hr/onur-uziva-u-hrvatskoj-kuhinji-55577

# 369
Звезди ,честита голяма радост ,миличка! Да е живо и здраво и с мноооого Късмет и всички около него също!!

# 370
  • Югозападна Българя
Звездичка,чесита рожба!Да сте живи и здрави,с много късмет!

# 371
ХАЛИТ НА ВЕЧЕРЯ С МЕНИДЖЪРИТЕ НА КОМПАНИЯТА,  ПО ЧИЯТО ПОКАНА ГОСТУВА В ЗАГРЕБ. иЗПОЛЗВАЙТЕ ГУГЪЛ ЗА ПРЕВОД.

БАБЧИ      bouquet

http://www.story.hr/onur-uziva-u-hrvatskoj-kuhinji-55577
Варна,Бабчи ,чудесни сте,благодаря ви !  bouquet  bouquet

# 372

Halit Ergenc i Iva Balent

# 373
# 374

Общи условия

Активация на акаунт