С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 953
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Ами не знам какво да кажа, хем да е кратко, хем да не е демотивиращо за диетуващите в момента, хем да не съм го казвала поне два пъти... Моля тези, които следят темата от близките две години да ме извинят, ако звучи познато това, което пиша:

Дюкан и неговия хранителен режим е ИДЕАЛНОТО СРЕДСТВО ЗА БЪРЗО СВАЛЯНЕ НА МАЛКО И МНОГО КИЛОГРАМИ! Колкото по-стриктни, толкова по-бързо.... До тук добре, повече от добре... идеално, сваляме, щастливи, окрилени, харесваме се!!!! Но както казва самия Дюкан, всяка втора ли беше или трета диета се проваля след края си... или както там беше цитата точно...
И Дюкан се проваля..... Механизмът му за задържане на сваленото не работи! Думите ми са базирани не само на моя опит от пълния цикъл с Дюкан, а и от наблюденията ми над 98 % от обкръжението ми, което направи диетата и постигна резултати с нея!До края още на третата фаза, има върнати килограми... Виждайки катерещия се нагоре кантар, още в първите месеци на захранването повечето се отказват и не изпълняват до край, особено тези, които имат да стоят повече от година в тази фаза. Ако все пак са устискали  положението и до края на трета фаза, се забелязва едно частично връщане на сваленото /да речем 30-40 %/... До тук долу горе добре.. все още си казваш е нищо де.... все пак не е всичко, пък и още не си личи тук таме по някой сланинка, равномерно разпределена....надяваш се този процес да спре скоро, почваш лутане, във втора ли да се върна във първа ли, един протеинов ли, два ли.... разделно ли 90-дневна диета ли........ и от лутане на лутане...  и хооооп всичко се върнало, че и при доста от хората и отгоре... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Tired Tired Tired Tired Tired ами как няма, нали клетките имали помет, те помнят както на долу като слизаме, така и на горе..... става почти толкова бързо, колкото и се свалят....и отново си дебел и отново гадното йо-йо и отново омагьосания цикъл  -  АМИ това е!!!
Скоро ми казаха един лаф, който до колкото разбрах е произлязъл от този под форум   и носеше следния смисъл: Избираш си кръста в живота сам - или лакомията или хубавото тяло, няма средно положение!

Дано не прозвучи отчайващо или де мотивиращо  Tired
Продължавам натам, продължавам да пиша 13 годишния пътепис на "Житие и отслабвания..."

Да си кажа честно - наистина се отчаях след като прочетох написаното ... не защото не знам , че нещата стоят именно по този начин , а защото отново някой го подчертава ... Мъчно ми е , защото съм млад човек , писнало ми е от сега с многото килограми , а не искам и да си помислям какво още ме чака ... Наистина борбата е за цял живот ... Мъчно ми е и като чета из другите теми за онези , които са свалили тооолкова много килограми от себе си ... и накрая отново са си ги върнали ... но ако трябва да избирам между това да се боря за тялото , което желая ... и това въобще да не се боря и да му се наслаждавам такова каквото е ... избирам първото ... Обещала съм си , че ще променя живота и мисленето си ... а това ще стане най-вече като променя мен самата ... Обещала съм си и че ще положа огромни усилия да не се връщам там , където вече съм била ... и каквото зависи от мен да го направя ... И все пак - Божа работа ... ако ни е писано няма как да избягаме от него ...
Аз пожелавам на всяка от вас да бъде такава каквато иска ... и наистина никога повече да не се връща назад ... Дано имаме сили да продължаваме напред ... защото не само с тази диета нещата стоят по този начин , а с всяка ...
Лека вечер , момичета ... и нека само положителни емоции топлят сърцата ви ! =)

# 331
  • София
Кате, съгласна съм с теб но ми се струва, че ти не си изкара както трябва третата фаза - може и да бъркам ... но от всичките, с които започнах през далечната 2008 година, много малко са си върнали килцата!
И то главно с ядене са си ги върнали.
Вечен пример ще си бъдат за мен Даниа, Мастерчето, Мирка .... и доста, които въобще не пишат тук но си държат килцата железно!
Само че разковничето си е във вечното ограничение после! Peace
Пък да не говоря за приятелки които цял живот са слаби, но съм ги виждала какво ядат, как си поръчват ... и за цяла година сигурно не изяждат толкова сладолед, колкото аз мога да изплюскам НАВЕДНАЖ Grinning, че го и правя #Silly
Ей това е моето разсъждение, уви!

# 332
    katyadjin , от раз се сещам за два примера - Дария и nelsun
     Не го приемай като някаква контра, просто наистина има момичета, които задържат постигнатото  Peace

Викам да го сметнем процентно, на общия фон преминали оттук отслабващи... Интересно 2 души  колко % са ....  Thinking

# 333
Кате, съгласна съм с теб но ми се струва, че ти не си изкара както трябва третата фаза - може и да бъркам ... но от всичките, с които започнах през далечната 2008 година, много малко са си върнали килцата!
И то главно с ядене са си ги върнали.

Naughty  Naughty Не е баш така, ма да не влизаме в подробности.
п.с. И добър вечер на старите муцунки  Hug

# 334
  • България
Е, не се стърпях  Sunglasses
Момичета защо не вникнете истински между редовете какво
искаше да ви каже Катя? Може поне дивидент да си спечелите!
Баба ми казваше: Не питай старило, а патило...
Мисля,че няма да ви е излишно да вникнете!
Дано съм жива да ви чуя след година,две...
Не става въпрос за плюскане на корем, трябва и акъл.
Много грубо изказване, но вие си знаете.
И на Вещи няма да и стигне времето да ви поучава.
Както и да е, желая Ви успех и бъдете по-толерантни,
четете и се образовайте, това са сериозни неща!
Казвам го от позицията на годините си и всички момичета-ветеранки
тук, поне от 3-4 години,с които махахме излишни килограми,борим се и сега,
но се възпитавахме взаимно,шегувахме се и се надсмивахме над собствените си слабости!
Но  си останахме НИЕ, приятели в добро и зло и до ден днешен!   bouquet

Благодаря Ви от сърце момичета!Истински Дюкеси,че Ви срещнах тук
и сте ми за винаги в душата!!! Hug Hug Hug

# 335
Хоп и аз тук  Popcorn  
( това са тРичави  Mr. Green бисквитки , не се изкушавайте  )

# 336
Nelina , katyadjin ,  СлаБе , chervenokoska_2 ... Благодаря ви за редовете , наистина ...
И , да ... много е вярна приказката за старилото и патилото ... за това трябва да се вслушваме в това , което се опитват да ни кажат другите , особено когато го правят с добър тон , както мисля , че е в момента ...

# 337
брях каква хубава дискусия...

аз не успях да задържа и аз килограмите, просто бавно се качва нагоре кантара, аз изкарах трета от дълга по дълга и предпазлива четвърта и кантара си се катери нагоре въпреки ограниченото количество и вид храна.

това което Катето каза и което Ботни много пъти е писала тук е че единственото спасение е в спорта.
и то не каланетика два пъти седмично ами здраво потене 3/4 пъти (аз и повече..)

иначе средностатистистическата Дюканка качва в четвърта (доста често и в края на трета)

чудесно е че има изключения, но не лежете на таз кълка...

да се редактирам: за спорта и други момичета се изказват положително, особено напоследък...
което ме радва

# 338
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Люси, с теб се познаваме лично, доста бъркаш обаче, а и не е нужно да помниш, но аз ще ти кажа, както на теб, така и на всички тук, които не са ме чели преди, че аз не само, че направих третата си фаза до последния ден, а до това лято Юли месец си правех протеиновия четвъртък. От Септември месец го възобнових и до ден днешен, включая и утре!
Ям всеки ден трици за закуска, пия мляко 0,1 и куп други доста полезни навици!

.. и понеже съм човек на точните неща и науки, много държа да кажа, че седнах и сметнах:
В таблицата от първи пост има 453 диетуващи, ако приемем, че 10 от тях са запазили всичко, то това прави точно двата процента, за които аз говорих!. Не виждам от три години да се подмятат в темата повече от 5-6 успешни Дюканки като имена!
Не искам да влизам в конфронтации, поискаха мнение-изказах го.. който може и иска, ще чуе какво казах!
Вещи, извинявай! Hug  bouquet

# 339
  • София :(
          katyadjin , грешиш  Naughty Ако сметнем всички прелетели през темата за по месец - два и загубили се в дебрите на диетите, процента на успешните дюканки сигурно е 0.2% и точно за това се помнят лесно  hahaha И съвсем не е нужно да се извиняваш, напротив - много интересно и полезно е всичко, което пишат старите муцунки, минали през целия път  Hug

# 340
Заблеяха овците и настана мълчанието на агнетата.

# 341
# 342
# 343
  • софия

Аууууу,вЕрно!Бях го забравила,колко тигана изядох,а той един страшеееен.Още ми се разтреперват краката ,като се сетя  Joy Joy Joy Joy
Мастерчееееее,тудуп smile3521

# 344
  • България
Това бонусче не ще да е само за СлаБка
http://good-times.webshots.com/photo/2907666800067505659vauxxP
Вещи  Embarassed

fight Превантивно вземам мерки

Общи условия

Активация на акаунт