С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 909
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Хем последни странички се точат, хем петък ... па никъв спам newsm78
Къде сте, бре спамъркиииии newsm47 newsm47 newsm47

# 736
Еми петък е! Ядат протеини някъде!  smile3521

# 737
Анафейс,

ПП Хехе, днес срещнах наша Кали Heart Eyes Hug(на един светофар Flutter), изглежда страхотно и ме покани да тропам хорце...замислям се, замислям се Whistling...Нали всички сме луднали по танците, та защо и аз да не се включа.... Peace

# 738
ANNAFACE ,миле-на честита годишнина пожелавам ви още дълги години щастие и любов smile3525bibina1980 бързо оздравяване на бебчо и честита месечинка Heart EyesНа всички останали лека и отслабваща нощ  bouquet

# 739
# 740
  • Варна
Десинка, благодаря много за комплимента! До доброто ми изглеждане има поне още 23 килограма.  Joy

А за танците си права - не съм очаквала, че ще ми е толкова приятно и интересно! Катетоджин, благодаря ти, че ме търпиш! Wink

Започнала съм една нова политика на действие. П дните ми за съжаление са доста по-малко от ПЗ дните. Май, че успявам да правя само два такива стриктни дни. Зеленчуците ми са само сезонни, в момента основно лук, зеле, моркови и ряпа. Макар, че днес си спретнах чудна зелена салата с риба тон.

Мазнините не ги изключвам съвсем, ям 2% кисело мляко и си позволявам 20 гр сирене, но не всеки ден. Освен пилешко хапвам и сухо свинко месо, например филе.

Имам си едни дънки, които като влезнох в трета и качих 9 килограма за една седмица, си ги прибрах в гардероба. Пробвам ги всяка седмица. Остава ми съвсем малко да вдигна ципа. Вече ги закопчавам спокойно.  Laughing

Освен храна включих и движение - два пъти танци, които за калпазанка като мен са натоварване като за нормален човек полумаратонско бягане от 21 километра по пресечен терен. Допълнително ходя с кученцето на разходка всеки ден, като той ме кара да се поизпотя.  animal037

# 741
  • София :(
                Добра ви вечер  Hug
      (не)Обикновена , много добър резултат като се има предвид, че си залагала основно на готови месца, които не се знае в какво са киснати и с какво са наблъскани... И що така - воденичките дюс  Shocked ЗнаЙш к`во вкусно дюки фрикасе има - аз покрай режима се научих да го готвя като света  hahaha А за солени рецепти с трици погледни тук, има много хубави рецепти и в подписите на някои момичета, а май можеш да ги видиш и в Любими рецепти - гледай за miss Marple, TheNMaster, Tumba - lumba, Leo... Кой знае колко още пропущам  Blush
      tonnny_bg, той плюса е мускули от танцете, бе душа  Hug
      olgarita , следващата е предвидена за 27.11, ще се радвам да те видя  Hug
      svidni4ka, гледай само да не направиш като мен, когато тръгнещ за картата  hahaha Наточила съм се аз как ще опоскам наличноста в дебитната карта на половиния, изтъпанчвам се пред банкоматина - отварям протмонето и... да, ама не - върнала  съм му картата  ooooh! Идеше ми да се пръсна от към гърба  #Cussing out
      kivi , като гледам какво какао хапват девойките с 0% мазнини, нашето тук си е направо  мазно, по-добре и него забрави  Peace
      bibina1980 , честита месечинка  Hug  bouquet И дано се оправя вече бебка, че се намъчихте по доктори и болници  fingerscrossed

ANNAFACE, миле-на, честито и на двете  Hug Много пъти да празнувате още и винаги да се чувствате обичани, обичащи, желани и нужни   bouquet Hug
      Elileni , как разбра че си прекалила  newsm78 Нали все пак е протеин, па макар и на прях...
      Margito, за косата има нещо такова, но кожата, особено на лицето сякаш е по-суха сега...
      Lucie, рекли са ти го  hahaha Щом и аз сварих да ръфна "протеинче"  Wink
      Tumba_lumba, тамън те споменавах по-горе и щях да питам де се затри... Hug
        Много минуси днес, много нещо, ама на - петък - ден на Кантара майстор  hahaha
        Да взема да раздавам козинките ли..., че да се събудим в нова тема, с нови минуси...

Лека, мека, розова, палава и режимна нощ  Hug Hug  Hug

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 06:57 от mimensita

# 742
Благодаря ти, mimensita! Още утре сутринта ще се пробвам с едни тричави питки от сайта ви. Стискайте палци да се получат и да не си опека пак ръцете, вместо тях, че к`вато съм кулинарка ooooh! ! Мани, мани!  Mr. Green

А иначе - много съм махната с манджите, злояда съм, въпреки че хич, ама хич не ми личи! Blush
И не обичам много да експериментирам. Едно си знам - едно си ям!  Laughing
То аз и кисело млако не ядях, ама покрай диетите почти започна да ми харесва! Crazy

# 743
  • Варна
Добър вечер!
(не)Обикновена: Не са лоши, аз си правих с моркови ( на ПЗ бях). Само, че толкова съм изкукуригала, че дори и тях като ям, после ми е някак си гузно, че съм яла сладко. Хем си знам, че са режимни.
От утре съм на 5П. Прибрах си във фризера днешните броколи и карфиол и си изкарах едно пиленце.
Лошото е, че никак олекнала не се чувствам smile3518 smile3518. Преди малко четох коментари на момичета, които са били на режима, изтървали са прасето и пак са се върнали, и някак си се обезкуражих.
Ами ако и аз спра да свалям кг? В големи лудости изпадам напоследък. #Crazy #Crazy #Crazy

# 744
  • UK
А mimensitka аз не си играя с дебитни карти. Имаме internet banking с мъжа ми, просто му влизам в сметката и си прехвърлям пари в моята Mr. Green и после си ползвам моята карта. Нали знаеш......в богатство и в бедност..... Grinning
  Нямам търпение просто, има всичко там - от басейн до тенис корт.

# 745
Хопа ,аз се завърнах . Party Имахме концерт в едно близко село и после се събрахме танцовата в едно заведение да си доиграем.Та толкова подскачах,че чак крака ме заболя и се прибрах  Heart Eyes.
Мименситка ,благодаря за успокоението ,може и мускули да са и аз вече незнам ,то такова тропане е на тез хора ,че се връщам цялата вир-вода. Party Party
Момичета ,ако се чудите какво да спортувате ,решението е едно :народни танци.Няма друга алтернатива.Такова скачане и потене е ,че няма и да се сетите за ядене.А и емоцията не е за изпускане .Аз се връщам капнала направо. Party Party
Отивам да се хоризонтирвам,че да си почива крака да нямам проблеми утре . newsm78
Желая ви лека ,мека и отслабваща и до утре на кафенце . Hug Hug Hug
Тумбеее- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 746
mimensita  Hug  bouquet Hug, на прах, на прах, ама все пак една доза се равнява на едно хранене, аз опосках 4. Прасето в мен живее и не иска да умира. Ама Коледа наближава и или то или аз..

# 747
  • Plovdiv->Toronto
Още ли не е заключила Вещи  Mr. Green, да кажа и аз честито на Анафейс   bouquet, много щастие и занапред !
Днес МЦ ми донесе 61.300 на Кантарев  Peace, целта наближава!
Спретнах си голяма тенджера пилешка супа - само пиле, лук и малко моркови, забелязала съм че след супен ден добре се сваля  Flutter ...
Успех на всички и не се поддавайте на изкушения през уикенда  Whistling ...

# 748
  • София :(
              Добро утро

Тази сутрин май е мой ред да питам за чий дявол се оцъклих толкова рано  Rolling Eyes Че нямам и свясто кафе, сърбам едно нес, пък то ... на нищо не мяза  ooooh! Sick
      Тук поне да спретна едно като света

tante78, ти за положително мислене не си ли чувала, а  Thinking Какви са тия филми, в които сама се вкарваш!?
      svidni4ka, технически подробности, душа, технически  hahaha
      Elileni, четири ама чисти протеини  Peace
      То и минуса на Кантарев е  подробност, техническа, обаче... показа 74. Само не знам дали е защото от известно време спя  много, или защото ям малко...  newsm78 Но няма значение, важен е резултата  Peace
      Отивам да си намеря занимание приспивно, че ако ме подуши половиния, че съм се оцъклила, ще ме обяви за вампир  hahaha
           Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 749
  • Пловдив
Новата тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=543782.new#new

С благодарности за заглавието и снимките  komshiika s keks  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт