С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 915
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
(не)Обикновена,
моята схема за 2-ра е 4ПЗ/3П.
Доволна съм!
Обаче имам/имаХ Flutter по-малко кг за сваляне,
виждам че твоята цел е доста по-голяма.
Но и мъжо е на тази схема и сваля успешно,
а той има повечко в излишък.
Зелечнуците - знаеш ги, щом си ги прочела.
Количествата - умната -
да не се гладува, но и да не се прекалява -
не за друго, ами като свикнеш по много, както разрешава Дюкан,
после ми се струва трудничко в 3-та да контролираш количествата.

Peace

# 706
Добро утро ,макар че за мен хич не е добро . #Crazy
Ядоса ме сутринта Кантарев -отчете плюс въпреки протеините вчера и танцовата вечерта . #2gunfire И ми скофти деня.
Дано вашият е по-хубав ,а и предстоят два почивни дни .Изживейте ги пълноценно. Hug

# 707
Добро утро.....
За отчета - 0,400 newsm44

# 708
Браво на вас, аз мърдам надолу нагоре с по 200 гр.  Laughing
1/1 съм, не искам да свалям бързо (или по-скоро "гроздето е кисело"), че съм с голям бюст и отиде коня у ряката ако почна да си го навивам на шал около врата.
Кой друг е на тази схема да споделяме резултати  Hug

# 709
Добро утро и  от мен  Stop  newsm18 smile3558 smile3558 Да се похваля, че моите "толерирани храни" най-накрая спряха с ефекта си.. и днес съм -1кг и не искам да помирисвам нишесте повече  Mr. Green
Ще ида днес да си купя рибеното масло, замених и 1та лъжица трици с ленено семе.. абе надъхала съм се.. Отивам на лекции и после нямам търпение да ида на тренировка...  261uu  animal085   Пожелавам ви слънчев ден... Nature Sunny

# 710
  • Велико Търново
Тони бг не се тормози и аз така вчера сутринта имах голям минус днес няма нищо даже малък плюс въпреки протеиновия четвъртък но карай живи здрави да сме успешен ден  Peace

# 711
  • Измир
Мименсита, отпуснатата кожа при мен може и да е от скорошните раждания. Имаш късмет, явно кожата ти е здрава и еластична.
Кога бяха срещите в Дивака? Може да успея да се класирам.
 (не)Обикновена, може и още месо да си хапваш. Важното е да не си гладна. Опитай да си приготвиш кексче или солена палачинка с триците. Не отнема много време пък и не е редно да се консумират триците само в суров вид. Сигурна съм, че ще успееш с режима да постигнеш добри резултати Hug.

# 712
След триседмично задържане най-накрая свалих 1 кг.

# 713
  • UK
  Здравейте, момичета!
И аз не съм писала от 100год., ама няма с какво толкова да се похваля. Свалям бавно и по малко.
Намерих си спортен център близо до вкъщи и чакам заплатата на мъжа ми, че да си купя карта Mr. Green
Лек и отслабващ ден от мен Hug

# 714
Добро утро и от мен момичета,за отчет -0.400.  На всички желая лек иуспешен ден newsm10

# 715
Привет момичета.Чета си ви редовно и особено когато започна да се де мотивирам ми действате страхотно.
Въпроса ми е за това какао ниско масленото:къде го откривате?Аз нали споменах че съм шоколадов наркоман и за да не посягам към шоколада май това ще ми е по добрия вариант.Вече съм почти месец на дюкан и мисля че глада ми за сладко не е така изострен.
Да се отчета с кг.След като имах почти 2кг нагоре  (мц), последваха два дни с - и така стигнах до изходна позиция.После три дни на задържане и днес УРА --600г.Карам си на 5/5 но сега като ви чета май ще променя и аз.
хайде весел ден а всички.

# 716
Здравейте момичета! Аз днес имам месечинка (2 месеца на Дюкан). Не мога да дам точен резултат за днешното тегло, защото с бебка пак сме в болница и нямам кантар, но приблизително към 71 и нещо. Стартирах 85 кг и съм много доволна от постигнатия резултат. На мерки съм свалила доста, не съм ги мерила, но е очеизвадно. Благодаря на всички за стимула и подкрепата, която срещам тук във форума. С вас е много по-лесно!   love001

Пожелавам ви прекрасен ден и хубав уикенд!

newsm51

П.П. До момента си карам на схемата 5/5, нещата си вървят доста добре, но смятам да сваля на 70 кг и да мина на 3/3. Па да видим как ще тръгнат нещата, или пък не знам да карам така до момента на евентуално задържане и тогава да сменям. Моля за съвет!!!

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 10:54 от bibina1980

# 717
Николекса, благодаря за отговора!  Аз също, разсъждавайки, стигнах до тези изводи. Но е много хубаво да получиш потвърждение и от друг, особено от толкова информиран човек, като теб  .   bouquet   Дала съм си толеранс от месец  и като стъпки смених дните от 5/5 на 1/1, започвам с рибеното масло, вкарвам толерирани храни и после влизам в плавна трета след Нова година - смятам, че ако е преди Нова година, може да "залитна" по празничните маси, вероятно ще устискам прасето, защото съм инат, а и не искам да захвърлям  с лекота постигнатото, но както знаете доста калорични бомби има около празниците и постоянно са едни софри и дори да са в галата и в съвсем малка доза, са прекалено тежки за начало на трета. Така че чисто психологически и превантивно го правя.
Толеранса си го давам също и заради лятното ми изцепка по сладоледа"Зеро" - 0% захар и о,5% мазнини, но наличието на сорбитол, "озите" и другите изкуствени подсладители и от там повече въглехидрати може би е оказало въздействие. Вие ме знаете как си скубах косите, когато го ядох и колко тигани си бих по главата - напълно възможно е той да ми е изиграл ролята на "балона".
Та, поради тези причини си давам толеранс, но най-важното е да задържа постигнатото в трета, с 1 кг повече или по-малко няма значение.

Целувки на всички!  Hug

P.S.  Това с по-малките номера е супер и аз доживях да ми казват че няма толкова малък номер, е има, но в някой магазин с китайски дрехи - там и най-големите номерации са като за деца от 2-ри клас Joy Но в нормалните магазини дрехите вече са ми големи. Преди седмица си харесах страхотна риза на някаква българска фирма за дамска конфекция. Невероятна беше! За съжаление най-малкия номер, който произвеждат е 42 и ми беше огромна. за съжаление по нашите магазини няма унификация на номерацията

# 718
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
аз днес съм -300г. БИБИ бързо оздравяване ви пожелавам newsm10 newsm10 newsm10

# 719
"Много често срещани зеленчуци, а също така ядки и зърнени храни, са плодове на растенията от ботаническа гледна точка. Някои зеленчуци, които не се смятат за плодове в готварството, са плодове за ботаниката. Между тях са доматите, патладжаните и чушките. Други зеленчуци, които са плодове за ботаниката, като диня, тиква, пъпеш, се възприемат и от консуматора като плодове." - цитат от Уикипедия.
Хъ, Rolling Eyes ще спра да чета вече, че съвсем се омотах!   Laughing

Май се оливам в постовете си, ама да питам:
Свих от девера един чай - "Чай за отслабване Билкана 3". Пише, че съдържа Морски водорасли, Корени девисил, Кори зърнастец, Стрък бял равнец, Цвят бъз, Царевична коса, Листа орех, Корени гръмотрън. Пил ли е някой от това чудо?

bibina1980, дано бебочка се оправи бързо. Искрено ви го желая!  Hug

olgarita, ще се поразровя за нещо солено, от типа на хляба, ама с триците. Нещо не мога да се примиря с ползването на изкуствените подсладители. Стигат ми в Колата и в дъвките. Blush В тоя ред на мисли, четох за Стевията, че е с растителен произход. Вие ползвате ли я и какъв е вкусът и, като на захарта ли?

Общи условия

Активация на акаунт