Коледна Mонреалска анкета (вреmенна теmа)

• 11 812
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
  • Лавал-Пловдив
щастливке, на мен идеята за Макдоналдса ми харесва, защото от понеделник ми свършва курса и съм свободна. Ако се сещаш за някакъв такъв до мерто кажи, защото аз знам само този до Ст. Мишел ама в момента му правят ремонт.

# 106
Како Доре, абе хайде да отпадне условието за близост до метро, че сложно става. Ама поне автобус след метрото имам нужда да има, че мисля с обществен транспорт да идвам. Може и в източен Монреал, нямам претенции. Веднъж ходихме с мъжа ми и бебето, ама бяхме с колата и не помним, в един Макдоналдс в източната част на острова, който беше с отделение за игра и за съвсем малки деца. Та да можем и нашите бебета да ги сложим, а ние като бели хора да си пием чайчетата. Някой сеща ли се за кой става дума? На Пий Ньоф бил, казва мъжът ми, ама е дотук със спомените. Надявам се че и Тарик мам ще може да дойде, нали е в болнични Simple Smile Някой друг? Другата седмица? Аз само в четвърък не мога. И предпочитам сутрин. Може и в работен ден, но ако има навита мама за уикенда само, през уикенда ще го направим.

# 107
  • Лавал-Пловдив
Аз също съм за сутрин, мога всеки ден без понеделника. Знам един на Пии 9, който е малко след нас в поска Монрал Норд, питай дали за него става въпрос. От вън съм виждала, че има детски кът, но вътре не съм била, но една приятелка беше май там на рожден ден и ще я разпитам. Ако е този на мен ми е много удобен.

# 108
  • Монреал
Бройте ме и мен. Не знам кой е тоя Макдоналдс, но на страницата им има списък на всички заведения със плейплейс :
http://www.mcdonalds.ca/en/aboutus/McCanList.aspx
Щом ще е през седмицата, аз ще съм самичка, понеже Тари е на градина. Щастливке, избери кой ресторант ще ти е най-удобен, понеже на теб май ще ти е най-далече, а ако искаш ще дойда де ви взема от метрото.  Hug

# 109
  • Лавал-Пловдив
10333, BOUL. PIE 1X
MONTRÉAL, QC
H1H 3Z7
този е който имах предвид, но видях в търсачката, че има страшно много, които все са ми удобни. Най добре наистина е щастливката да избере, защото вероятно и аз ще съм с кола.  Peace

# 110
Аз също мога да дойда, без петък. Май останаха вторник и сряда. Искате ли да е сряда, тъй като във вторник държа да отида на един курс.

# 111
  • Лавал-Пловдив
Аз съм за сряда към 11 ако искате, а може и към 10. Само остана да утичним мястото.

# 112
Аз ще съм с транспорт и нямам предпочитания в кое точно да е.

# 113
Момичета, хайде да е в сряда, сега е лудница и нямам време, довечера ще проуча ресторантите и ще пиша. Нека да е от 10, че до 11 да успея да отида Laughing Шегувам се по принцип, ама отсега ми е много трудно да предвидя колко време ще ми отнеме. До скоро!

# 114
  • Canada
Момичета, аз да ви върна пак на коледното събиране - мислих си дали не може да се спести активитето с Дядо Коледа. На мен определено ми идва в повече с подаръците на децата. А и дъщеря ми изпитва панически страх от добрия старец - даже и във вид на надуваема кукла.  Wink
Така и на майките които са задруднени финансово ще им отпадне един харч и може би ще можем да се съберем повече хора Simple Smile

# 115
Како Дора, и аз този видях:
10333, BOUL. PIE 1X
MONTRÉAL, QC
H1H 3Z7
(514) 323-2713
Ама нещо компютърът ми блокира т.нар. поп-ъпс и не мога сега да включа Тус Азимутс че да видя как се стига дотам. Надявам се че до него има удобна автобусна връзка от метро? Вече детският кът за съвсем малки ми се струва лигавщина (този, който видях тогава беше съвсем малко заградено пространство до големия детски кът, нищо особено), е, ако има ще е приятна изненада Simple Smile

# 116
  • Лавал-Пловдив
До този МкДоналдс се стига лесно - от зелено метро пие 9 хващаш 139 и има спирка точно пред него, но с рейса от метрото до мкдоналдса е към 30 мин. 

# 117
Благодарение на Росист ще дойда с кола. Благодаря, Росист, голям път ще си направиш Hug
Хайде да заковем в сряда на 10 и половина, че да избегнем задръстванията. Много ще се радвам че ще се видим! И да, точно там имало и кът за най-малките, така че аз ще го ударя на живот Laughing

# 118
  • Canada
heureuse -  грешката е моя,  този за МкДоналдс за който ти говорех е на :
4900, BOUL. JEAN-TALON EST
ST-LÉONARD, QC
H1S 2V9
(514) 728-2979
Там си спомням че имаше кът за малките. На другия не съм ходила, ако някой е бил там и му се струва добре, няма проблем и до там да стигнем.

# 119
  • Лавал-Пловдив
Този Мкдоналдс на Жан -Талон не е лош, точно до нас е, но онзи ден бях да взимам закуска на децата от него към 9-9:30 и ми направи впечатление, че е много претъпкан. Е, основно бяха пенсионери, не видях в детската зала как е, но чаках към 10 мин на опашка.
Ако искате може и там да е срещата, няма проблем. Иначе сряда, 10:30 съвсем ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт