Коледна Mонреалска анкета (вреmенна теmа)

• 11 766
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
  • На бял кон в Pierrefonds
В същност единственото, което ме притеснява е да не решите да се съберем следобяд, когато детето спи. Това го написах няколко пъти. Аз по принцип не гласувах в анкетата, защото трябваше да дам по едн глас за всички опции, т.е. всичко ме устройва, но не разбирам защо трябваше да пускаме акета след като някои от вас предварително знаят, че ако това което са избрали не събере достатъчно гласове те ще се откажат.

В същност пишете ме, където решите последно. Ако е между един и три не знам дали ще дойда. Щом ФМ е за вечерта за мен е ОК.

# 91
Ето информацията от Тарикмам за ФМ от предишната тема:

"Обадих се във Фъндомондо и говорих с Ерик, който бил собственика. Имат опция за private party и датите на 18 и 19 са все още отворени. Часовете са между 5 и 7 или 8 вечерта, тоест може да е 2 или 3 часа. Плаща се само за децата, а броят на възрастните е неограничен  Wink Имат опция да си донесем сами храната, но трябвало да спазва определени изисквания - peanut free и тн. С тази опция цената би била 225$ за първите 12 деца и по 13$ за всяко следващо дете. Щом досега имаме 25 деца в групата го изчислих на 394$. Депозита е 100$ при резервацията.
Имат и пакети с храна, които май са им на страницата, и са пак на същия принцип - за първите 12 е едиколко си, и се доплаща за всяко дете след това. Храната е само за децата обаче.
Каза, че може да си "донесем" Дядо Коледа, но нямат голяма елха, понеже е опасно като тичат мъниците. Но можем да си донесем друга украса (лампички бла бла), въпреки, че на малките само им дай катерушките и друго няма да ги интересува."

407/26=15.65 на дете

Грешка в сметките.  Wink Досега са 26 деца.

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 19:58 от Вери

# 92
ЗА ФМ

p4eli4ka + таткото + Флоранс + Алекс = 2 възрастни + 2 деца
Mama Desislava+Алекс = 1 възрастен+1 дете
shemet_neveroiaten + Мартин = 1 възрастен + 1 дете
Вери + половинка + Маги + Ясен = 2 възрастни + 2 деца
Камбанка + половинка + дядо Laughing+ Калоян=3 възрастни + 1 дете

Общо: 9 възрастни и 7 деца

# 93
ЗА ФМ

Web Mama + Martin = 1 възрастен + 1 дете

Общо: 10 възрастни и 8 деца

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 21:23 от WebMama

# 94
  • Лавал-Пловдив
Аз имам 3 деца по 15,65 на дете прави 46,95 + подаръците от дядо Коледа ( 3 бр ) + храната, която май отделно се купува ще ми легне към 200 $ - май няма да мога да дойда, sorry  Cry

# 95
  • Монреал
ЗА ФМ

TarikMom + Tarik = 1 възрастен + 1 дете

Общо: 11 възрастни и 9 деца

# 96
Пчеличка, моя е грешката за Мила, не знам защо съм се заблудила, извинявам се.

Нещо започвам да се съмнявам,че ще се организираме... Sad

# 97
По причините изброени от кака Дора и проблема ми с транспорта,мен също не ме бройте.Сега съжелявам,че се въодушевих от идеята.Само не разбрах защо се написаха толкова много излишни неща newsm78Желая ви приятно прекарване Hug

# 98
  • Монреал
Не мисля, че изписаното беше излишно - това си е нормалния процес на елиминация - бяха дадени доста вариянти, като всеки бе отхвърлен по дадени причини. Както бях написала и преди, всеки трябва да си реши доколко е склонен да направи компромис - дали ще е с парите, разстоянието или времето, просто няма начин всички да бяхме доволни от всичко - няма го това идеално място, което хем да е евтино, хем да е на еднакво разстояние от дома на всеки, за съжаление. Надявам се да успеем да се организираме възможно най-голяма група за да направим все пак един хубав Коледен празник за децата, да се видим и да направим един хубав спомен!

ПС Дейзи, къде живееш? Аз ще имам място за 1 възрастен и 2 деца в колата, щом за теб транспорта е една от причините да се откажеш.

# 99
  • Vaudreuil Canada
Аз имам 3 деца по 15,65 на дете прави 46,95 + подаръците от дядо Коледа ( 3 бр ) + храната, която май отделно се купува ще ми легне към 200 $ - май няма да мога да дойда, sorry  Cry
Абе жена как ги сметна тия 200 долара че не разбрах. Аз си мислех че ще вземеме символични подаръчета а за храна не се шашкай няма да имаме много време за ядене - най-много някое безалкохолно те кафе дават от там и сок дават ама не е много ясно от какво.
Виж помисли пак сигурна съм че може да се измисли нещо.

# 100
  • Лавал-Пловдив
Аз не разбрах защо беше това ненужно гласуване за зала, като при условие, че болшинството бяха за зала, пак се оказа, че няма да е в зала.  newsm78
Щом като отначало са се знаели нещата, какъв беше смисъла да си губим времето в размисли и страсти.

Шемет, колкото и символични подаръци да са за 3ма пак ще идат по 10-20 на дете това прави още 50 $ - до тук 100. Сложи поне още 20 за храна ( моите са ящни и 3мата и все търсят да ядат и пият ) + поне 20 бензин ( вана ни гори 15 на 100, а това ни е на 30 км от нас ) спокойно можем да го закръглим на 150 $  Crossing Arms Ако не беше толкова скъп входа за тези пари щях да им купя подаръците ама...Ходили сме на детски центрове, знам колко пари ми отиват там, не говоря голословно.

Иначе днес посрещахме дадо Коледа на Плас Версай - много хубаво беше  Crazy

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 22:34 от kaka_dora

# 101
  • Canada
ЗА ФМ

TarikMom + Tarik = 1 възрастен + 1 дете
rosist + половинка + Благовест + Йоана = 2 възрастни + 2 деца

Общо: 13 възрастни и 11 деца

# 102
ЛЕ-ЛЕ, превратаджийки такива, превъртяли сте всичко на 180 градуса, което честно казано mе устройва...

Дейзи-К, бях писала и преди, не mи е проблеm да те взеmа, изглежда, че си mи на път.

Пишете mе и mене.

# 103
И за какво се правиха две гласувания тогава Tired
Първоначално бях гласувала за ФМ, сега ще кажа "Ще видим" Wink Ако след това ще бъде късно да се присъединим ако решим, ще поема риска.

Ако някоя мама е навита да се срещнем неформално в детския кът на някой Макдоналдс, ще ми бъде много приятно. (Никой не те задължава да купуваш Биг Мак, може и с една вода да се мине.) Мен лично много би ме устройвало да бъде между Коледа и Нова година, защото Габи тогава няма да е на детска градина за десетина дни и ще се чудя какво да го правя. Всъщност може да е още другата седмица, защото като е неформално, няма нужда от поводи и подготовка. Само да се запознаем и децата да поиграят Peace Може да е делничен или празничен ден. А ако предложите някой Макдоналдс близо до метро, ще е супер. И да, нищо не пречи да се отиде и на тържеството във ФМ и на това, неформалното. Няма да се цепим на лагери я Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 06:45 от heureuse

# 104
Гласувах първият път за ФМ, гласувам и сега, но ми е много тъжно, че от чудесната идея на Тарик мам, се мина през голяма еуфория, куп предложения, после леко се започна с кой какво не иска и не може, за да се стигне до делене на лагери. Наистина ми е много тъжно Cry
heureuse, много ми допада неформалната ти идея, но не искам да обещавам предварително, обичам спонтанните неща и много ще се радвам да се запознаем, с която и да било от вас.

Общи условия

Активация на акаунт