Коледна Mонреалска анкета (вреmенна теmа)

• 11 761
  • 307
  •   1
Отговори
# 75
  • Лавал-Пловдив
Хайде някой да пусне нова анкета само с двете зали и време на провеждане. За плащането няма смисъл да гласуваме, защото е символично. Та дано до понеделник решим най-после. Хубавото е че стеснихме кръга.. ooooh!

# 76
  • На бял кон в Pierrefonds
Добро утро на всички.

Вчерашното ми обобщение беше с цел да се изясни коя зала може да е по-удобна предвид, че всички искат събота следобед, а залите май са по-удобни в неделя. Явно както винаги нещо не съм разбрала. Плащането естествено, че е по-справедливо на семейство ако сме в зала. Понеже май само аз не бях гласувала се опитах да вляза в тон с мнозинството, но тъй като все още не разбирам как ще сме хем в зала, хем в събота следобед ще гласувам като камбанка2304  Nun's Island за неделя сутринта, въпреки, че абсолютно никой не е гласувал за сутринта.

# 77
Хайде някой да пусне нова анкета само с двете зали и време на провеждане. За плащането няма смисъл да гласуваме, защото е символично. Та дано до понеделник решим най-после. Хубавото е че стеснихме кръга.. ooooh!

и аз това искам

# 78
  • Vaudreuil Canada
Аз гласувах Simple Smile мен и двете ме устройват Simple Smile

# 79

и аз това искам

Ето ви новата анкета, човек не mоже да си дреmне събота сутрин от вас. значи-и-и-и  smile3507
Уmишлено не сложих опции за час и ден, предлагаm 1-во да избереm залата и после според това кога mоже да я наеmеm да взеmеm решение, но ако кажете какви са вариантите, пускаm веднага...

# 80
Мерси, Маневрата! Hug
Гласувах! Да кажа само,че избирам залата на острова по чисто естетични причиниSimple Smile Нещо олющените стени не ме привличат, а пък все пак е коледно парти, обстановката ми се струва важна...

# 81
Четох ви снощи, четох ви сега и все повече се обърквам. Вече започвам да клоня никъде да не дойда ooooh! Уж в началото повечето бяха за ФМ, после незнайно как анкетата ме накара да мисля друго Thinking И аз както Маневрата беше казала (дано не бъркам човека), мислех, че събирането е за да се видим и едновременно с това децата да се позабавляват и изразходят малко енергия. Аз за моето дете съм сигурна, че в празна зала няма да се забавлява кой знае колко.
Аз също гласувах за ФМ и плащане на семейство, ама за мен разликата не е голяма дали ще плащам за двете деца или на семейство, въпреки, че малкото ще си стои в количката, ама какво да се прави.
Не знам защо някои от вас си мислят, че ако се съберем в зала ще има време да се ползва печка, хладилник, да се украсява елха, и т.н. Не забравяйте, че ще е само за 2-3-4 часа, а не за уикенда. Тъй че току що изброените неща по никакъв начин не могат да ме спечелят за да избера зала. За залата в църквата изказах съгласие, само защото парите щяха да отидат за църквата, ама не съм била наясно нито с хигиената, нито с това, че няма паркинг.
Не може да се угоди на всички, това трябваше да ви е ясно в самото начало. Всички ние сме различни и имаме различни приоритети. Вярно, че на някой ласалската зала им е под носа - е на мен не ми е. Ама не това ще е причината да не дойда. От моята липса никой няма да изгуби, само дето и моя мъж взе да се ядосва и каза, че и дядо Коледа няма да има в негово лице.

Аз имам едно друго предположение, което вероятно никой няма да одобри, ама да се пробвам Rolling Eyes Предлагам да се разделим на две групи: едната във ФМ, едната в зала. Така ще ни излезе по-скъпо, ама пък всички (или поне повечето) ще са доволни. Аз съм за ФМ, ако има група там, ще има и дядо Коледа в лицето на моя мъж. Ако решите за зала - без нас. Може да ви звучи като ултиматум, ама никой не е незаменим, още по-малко дядо Коледа. Всеки един от вашите мъже може да играе ролята, така както моя мъж се беше съгласил да го направи Rolling Eyes

Стана дълго, но цяла нощ не съм спала, за да се чудя как да го напиша, така че хем да се обоснова, хем да не обидя никой Sad

# 82
  • Vaudreuil Canada
Четох ви снощи, четох ви сега и все повече се обърквам.
И аз така се обърках като се оказа че принципа е като с кафето - навън го пия с три лъжички захар в къщи с една, а най го обичам с две (аз лично кафе не пия) - принципа ако аз си плащам ще сме в зала, а ако другите ми плащат ще сме във ФМ е същата работа. Обидно е, но само и само мир да е бях навита на зала вече не знам и аз що да идвам изобщо.
Ти как предлагаш да става плащането във ФМ? За теб и другите с две деца няма голяма разлика с 6 долара са на плюс, тези с по едно дете са с 10 долара на минус при досегашните сметки ако се плаща фамилно.... Кое е по-коректното?  В клуб плащането е на дете - що ли не са приели семейно плащане там  newsm78 сигурно си има причина.

# 83
Аз предлагам да отпаднат всякакви анкети и да отиваме във ФМ. Виждам, че повечето там искат/ха. В предишната анкета по едно време ФМ водеше с 9 гласа, после някой промени. В залата ще трябва да украсяваме и т.н. Пък там отиваме, изкарваме празника и си тръгваме. Какво ще кажете?

# 84
Шемет, да плащаме на дете във ФМ Peace По-справедливо ми се вижда. Както вече писах, мен не ме бъркат 6$, защо наистина на други като теб това да се отрази с 10$.

Вери, току що видях, че си писала. Да направим пак един списък, който иска ФМ, се дописва. Краен срок - утре вечер. Понеделник резервираме, ако съботата е още свободна. Ако не е - неделята. Само че вече трябват твърди решения, не такива от сорта "всичко ме устройва". И как наистина е станало промяна на глас в анкетата, възможно ли е това Thinking

Последно обобщение на предложението: ФМ, плащане на дете, ден - за предпочитане събота 18-ти, ако не може, остава 19-ти неделя.

p4eli4ka + таткото + Флоранс + Алекс = 2 възрастни + 2 деца

Общо: 2 възрастни и 2 деца

# 85
Aз също бях (и по принцип още съм) за ФМ, но понеже наистина по едно време анкетата се промени реших,че мнозинството е за зала.
Бройте ме и мен тогава за ФМ с едно дете, но пък само, ако е сутринта или поне около обяд - до 4 следобяд трябва да съм се прибрала.
За деня - аз лично предпочитам неделя. Мила и Рони нямаха проблеми с мястото и начина на плащане, а по-скоро с деня, смятам,че е редно да се съобразим.

# 86
Шемет, да плащаме на дете във ФМ Peace По-справедливо ми се вижда. Както вече писах, мен не ме бъркат 6$, защо наистина на други като теб това да се отрази с 10$.

Вери, току що видях, че си писала. Да направим пак един списък, който иска ФМ, се дописва. Краен срок - утре вечер. Понеделник резервираме, ако съботата е още свободна. Ако не е - неделята. Само че вече трябват твърди решения, не такива от сорта "всичко ме устройва". И как наистина е станало промяна на глас в анкетата, възможно ли е това Thinking

Последно обобщение на предложението: ФМ, плащане на дете, ден - за предпочитане събота 18-ти, ако не може, остава 19-ти неделя.

Общо: 2 възрастни и 2 деца
Аз съм твърдо зад предложението на Пчеличка.

Mama Desislava+Алекс = 1 възрастен+1 дете

# 87
  • Vaudreuil Canada

Там сме Simple Smile

Mama Desislava+Алекс = 1 възрастен+1 дете
shemet_neveroiaten + Мартин = 1 възрастен + 1 дете

Общо: 4 възрастни и 4 деца

За деня и часа нямам никакви претенции - помня само че Маневрата каза че предпочита следобед...

# 88
kambanka, мисля че вече за втори път споменаваш Мила. За коя Мила става въпрос? Ако е за milla, тя не е писала от много време тук и изобщо не се е дописвала в списъка. Ако някоя друга мама е с такова име, явно ние я знаем само като ник Rolling Eyes Осветли ме моля те по въпроса ooooh!

Обаче за ФМ възможностите бяха само за надвечер - от 17ч до 19ч или от 17ч до 20ч. - това за наемането на залата за частно парти Peace

# 89
Моля ви кажете аз ли нещо не разбрах:изведнъж се сменя всичко ooooh!Предлагате ФМ и за два часа плащаме по минимум 20$ на дете #Crazy,а уж искаме да се видим да се запознаем.

Общи условия

Активация на акаунт