Коледна Mонреалска анкета (вреmенна теmа)

• 11 801
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм съгласна.

# 121
здравейте на всички,

много отдавна не пиша, но пък ви чета  Hug
Харесва ми спонтанната идея на heureuse за събиране и много бих искала да се запозная с вас
(а с някой вече се познаваме). Надявам се да нямате нищо против.
Ако правилно съм разбрала, срещата е в 10.30 сряда (10.11.2010) в MacDonald's на 4 900 Jean Talon est.

До скоро.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 17:54 от thesara

# 122
Много ще се радвам да се запознаем с теб, Тесара Peace
Ами да, на Жан талон ест да бъде. Мен нали ще ме возят, ми е все едно Wink

# 123
  • Монреал
Този Макдоналдс наистина е хубав - вътре в самият кът за игра има маси за сядане. И аз ще съм там.

За ФМ - обадих се да видя дали датите са все още свободни и засега са. Имам добри новини за майките на бебчовци - под 6 месеца не се броят за гост, тоест входа е безплатен, а между 6-12м също не се броят за гост, но се плаща вход от 2$. Всички деца над 1г се броят за гости за пакета. Ето последният списък, който имахме:

p4eli4ka + таткото + Флоранс + Алекс = 2 възрастни +1 дете и 1 бебе
Mama Desislava+Алекс = 1 възрастен+1 дете
shemet_neveroiaten + Мартин = 1 възрастен + 1 дете
Вери + половинка + Маги + Ясен = 2 възрастни + 2 деца
Камбанка + половинка + дядо Laughing+ Калоян=3 възрастни + 1 дете
Web Mama + Martin = 1 възрастен + 1 дете
TarikMom + Tarik = 1 възрастен + 1 дете
rosist + половинка + Благовест + Йоана = 2 възрастни + 2 деца
Ronnie  = 1 дете
Maневрата = 1 дете
heureuse = дете + бебе (но не е сигурна дали ще дойде, поне това разбрах от последния пост  Embarassed)

До тук по мое преброяване имаме 13 деца и 2 бебета (Aлекс и Мишо)- поправете ме, ако греша.
Най-изгодният пакет ми се струва този:

FundoAustralia
2 hours use of party room and full access to our popular play structures (но можем да запазим от 5 до8 - тоест ще имаме 3 часа)
Special Fundo party invitation postcards
Delicious Fundo party cake (serves 20+)
Juice
12 cup Thermos of coffee for the adults
Party placemats
Tableware for the food we provide
Free pass for the birthday child for a future visit
All set-up and clean-up of party rooms

$225 for 12 children
$13 per extra child (up to 12)

Та по груби сметки = 225+13=238/18,30 на дете
При резервацията не е необходимо да се дава крайната бройка на децата, може да се даде 3 дена преди самото парти. Има $100 депозит, който може и да се даде по телефона. Кажете да запазваме ли датата за да не я изгубим?

Момичета, аз да ви върна пак на коледното събиране - мислих си дали не може да се спести активитето с Дядо Коледа. На мен определено ми идва в повече с подаръците на децата. А и дъщеря ми изпитва панически страх от добрия старец - даже и във вид на надуваема кукла.  Wink
Така и на майките които са задруднени финансово ще им отпадне един харч и може би ще можем да се съберем повече хора Simple Smile

Кажете и какво мислите за молбата на rosist.

# 124
Николова също писа, че е съгласна за ФМ.

Това е от последния списък:
Николова +таткото + Ясен + Стефан = 2 възрастни и 2 деца

Мишо вече е над годинка.

И в такъв случай децата стават 16.

4*13=52 + 225=277/16=17.30

За Дядо Коледа не държа специално, без претенции отново. Ще минем и без него, ако решите да няма.

# 125
  • Vaudreuil Canada
И аз точно щях да пиша - според мен ако все още имаме навит да участва дядо Коледа Simple Smile нека да остане в програмата пък всеки да си реши какъв да е подаръка - по-сериозен или по-символичен, а и нали решихме да се дават накрая подаръците та да не стават скандали пък и дядо Коледа ще е в стаичката скрит Simple Smile

И другото - от колко часа ще ангажираме? Събота 5-8 newsm78  (поне това виждам аз като час де)

# 126
Дядо Коледа ще имаме, ама поради липса на Снежанка, ще трябва да помагаме ние. Имаме обаче само един червен чувал, в Доларамата до нас нямаше онзи ден, ще проверя една друга утре. Ако не, ще ползваме и наелонов чувал, едва ли всички подаръци ще се съберат в червения. Подаръците - кой какъвто реши, дали по-символичен или не, така или иначе ще се раздават накрая и няма да се отварят там, за да не се дразнят дребните. За деня - повечето искахме в събота, 5-8 ми се струва разумно.
И аз щях да добавя Николова в списъка, заедно с таткото и двете деца, както и Маневрата я нямаше в него, ама така и днес не се наканих да го оправя тоя списък (добре че ТарикМам го е свършила и това Hug)

ТарикМам, действай Peace Няма какво да се моткаме повече Flutter

П.П. Ако решите да няма дядо Коледа, няма да има Rolling Eyes

# 127
Снежанка може и Маги да е.

# 128
  • Vaudreuil Canada
Аз ще се ослушам също за чувал пък може и да ушия един това поне не е сложно нещо.

# 129
Тарик мом, резервирай!
И ме добавете в списъка!
Мисля, че има време да мислим за дядо Коледа дали да се облече или не, нали при всички случаи ще е там  Simple Smile
По добре да запазим за 3 часа, да имаме повечко време и за нас и за децата.
Кака Дора, ще се радвам да дойдете, не се притеснявай за храна и подаръци, наистина всичко може да е символично и да не се правят големи разходи, не го казвам заради това, че Зара щеше да е Снежанка, а защото ще е хубаво да се съберем.

# 130
Ароганс също не е писала нищо по въпроса. Но ако реши да дойде, ще даде само 2$.

# 131
Вери, остави Маги да си получи подаръка по стандартния начин, има кога да го играе Снежанка Hug То помощта ще се състои в това да му подаваме подаръците, няма да е кой знае колко сложно Peace
Шемет, не се хаби да шиеш (освен ако на теб няма да ти върши работа после) Peace Сигурна съм, че по Доларамите ще има, миналата година от там го купих, ама от къде да се сетя, че може да ми потрябва повече от 1 ooooh!
Николова, то че ще е с нас добрия "старец", с нас ще е, ама предварително ще трябва да решим за него, да знаем дали да носим подаръци все пак. А и децата ще са ентусиазирани ако сме им казали предварително. Кофти ще е да ги прецакаме накрая hahaha

# 132
Имах предвид, че на първо място е резервацията на мястото и броя деца и че има време да решим дали ще дойде дядо Коледа. От друга страна, нали уж за това правим сбирката. Със сигурност и Ясен ще е вцепенен, но знае ли човек, може много да му се прииска подарък и да не се срамува  Wink

# 133
Момичета, и аз съм "за" да резервираме, само,че както казах и по-рано този час не ми е никак удобен, защото няма да мога да взема колата...та от тези, които преди предлагаха транспорт дали ще се намери някой, който да мине през Кот Ст-Люк за мен и малкия? Embarassed
Бях писала също,че мога да доведа още една майка с едно дете и тогава проблемът ми с транспорта отпада, но те ще решат в последния момент според това дали малкия е здрав.
Иначе си мисля,че все пак е добре да има дядо Коледа със подаръци, които да раздаде накрая (всеки преценява какъв да е подаръка) , но ако решите друго ще го приема естествено.

# 134
  • Лавал-Пловдив
Кака Дора, ще се радвам да дойдете, не се притеснявай за храна и подаръци, наистина всичко може да е символично и да не се правят големи разходи, не го казвам заради това, че Зара щеше да е Снежанка, а защото ще е хубаво да се съберем.

Танче, наистина ми се изпари желанието да дойда, пък с вас пак ще се видим. Проблема не е толкова финансов, радвам се, че получих много мили предложения на лични  Crazy
Просто като че ми спадна ентусиазмът. Идеята за ФМ не ми допадна, защото Зара е голяма и няма да се възползва въобще от играчките, а ще си седи и ще си цъка на И-пода, Сами е много малък, нито ходи, нито се заиграва сериозно, така че трябва да платя 50 $ от които само Ники ще се възползва. А и не става да оставя 2ма у нас и да дойда с 1.
 Така че остава с някой мами да се видим в сряда, 10:30 на Макдоналдса на ЖТ и Вьо. Там съм  Peace

Общи условия

Активация на акаунт