Коледна Mонреалска анкета (вреmенна теmа)

• 11 807
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
Ако мога и аз ще се включа. Дали ще е нахално, ако дойда сама  Laughing
Днес Ясен е на фаза, първо сдъвка тихомълком дигиталния термометър, той беше с гъвкъв накрайник и нашия го обърна на дъвка. След това, пак имаше затишие, докато се усетя, че чувам само шум от двд-то: наредил дисковете един върху друг /той е за пет диска/ и натиска наред всички копчета - резултата е, че сега не тръгва изобщо  #2gunfire

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 14:47 от nikolova

# 136
Действайте  Peace

А как ще ви е удобно да събереm-внесеm парите за капарото? Mоже ли да се плати с кр. карта по телефона, с чек, или трябва на mясто да се внесе?

# 137
  • Монреал
Каза, че може да се плати с карта по телефона, когато се прави резервацията. Ако някой живее наблизо и може да мине да я свърши тая работа, би било чудесно, понеже не ми се дава много информацията ми по телефона, но ако не - тогава вече няма начин ще се обадя  Laughing

# 138
  • Vaudreuil Canada
Аз мога да ида до там, но ще е най-рано в четвъртък или в петък та се опасявам да не заеме някой датата.

# 139
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Ароганс също не е писала нищо по въпроса. Но ако реши да дойде, ще даде само 2$.

С вас съм. Дано да са всички деца здрави и да се съберем.

С транспорта ще измислим нещо до тогава. Simple Smile Аз имам кола - ван, но книжката ми е за начинаещ.

# 140
Аз няма да мога да дойда утре на Мак Доналдс

# 141
Последно обобщение засега, преди да заключат темата:

p4eli4ka + таткото + Флоранс + Алекс = 2 възрастни +1 дете и 1 бебе
Mama Desislava+Алекс = 1 възрастен+1 дете
shemet_neveroiaten + Мартин = 1 възрастен + 1 дете
Вери + половинка + Маги + Ясен = 2 възрастни + 2 деца
Камбанка + половинка + дядо Laughing+ Калоян=3 възрастни + 1 дете
Web Mama + Martin = 1 възрастен + 1 дете
TarikMom + Tarik = 1 възрастен + 1 дете
rosist + половинка + Благовест + Йоана = 2 възрастни + 2 деца
Ronnie  = 1 дете
Maневрата = 1 дете
heureuse = 2 деца (не е сигурна дали ще дойде) (Мишо може да мине за малко дете Wink )
Николова +таткото + Ясен + Стефан = 2 възрастни и 2 деца
ароганс + Виктория = 1 възрастен + едно малко дете

Общо: 16 деца + 1 малко дете + 1 бебе
или      15 деца + 2 малки деца + 1 бебе (зависи дали Мишо на heureuse изглежда много голям)

Разбира се ще има допълване нататък ако някой изяви желание. Засега е това Peace

# 142
Бройте ме и мен за Макдоналдс утре Peace На Флоранс градината утре ще е в стачка, затова ще я доведа да поиграе.

# 143
Супер Peace До утре!

# 144
И ние с Марти май ще дойдем днес.

# 145
  • Монреал
Уф момичета - тоя Ерик ще го убия  #Cussing out Току що се обаждах във ФМ да направя резервацията, говорих с някакво момиче и тя ми изтърси, че за private party, първо не било до 8, а до 7, ако искаме до 8 е 75$ екстра  #Cussing out, което младежа Ерик много услужливо пропусна да ми го съобщи, но ПО-ВАЖНОТО е, че за private party се плащало допълнително 250$ над 225те долара  #Cussing out. Питах я дали може да говоря с него, понеже той нещо много ловко се ската да ми съобщи тази информация, която си прави куверта ДВОЕН!, но щял да се върне след час и половина. Тогава пак ще звънна да се опитам да му се накарам малко така по клиентски. Ама бива ли такива неща!?!?!?!! Не знам дали ще мога да го изнудя да ни даде помещението за цената, която ми беше дал първият път - предполагам, че след като е собственика ще може да вземе такова решение, но не знам в момента просто. Ето и едно пистолетче за цвят  #2gunfire

# 146
  • Vaudreuil Canada
TarikMom сори че са те дигнали на борчето ... аз честно казано очаквах такава изненада ама понеже все съм скептика на групата та си замълчах... Айде виж какво ще ти каже лицето Ерик пък после ще го умуваме - питай и кой е най-късния час който можем да вземем като нечастно парти - последното за деня.

# 147
  • Монреал
Много ми е тъпо  Tired Обадих се и му оставих съобщение, но предполагам чак утре ще се обади, ако изобщо се обади. Аз съм много разочарована, уж ми даваше цените и ми обясняваше как стоят нещата, а "пропуснал" да ми каже доста съществена информация - здравичко ще го насоля като говоря с него. Пфу!  #Cussing out

# 148
  • Лавал-Пловдив
Ако случайно се върнете към стария вариант със залата бройте ме и мен  smile3533 smile3534 smile3533

# 149
Не мисля,че вече ще е удачно ,а и дано няма обидени,но се съмнявам SadКакто винаги много шум за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт