SportsDirect - 20

• 38 950
  • 714
  •   1
Отговори
# 135
viessmanka по някога се бавят доста. Дано понеделник най-късно ви пратят нещата и да нямате отказани артикули.
А доставката в момента е безплатна над 30 лири, а не изцяло (за Англия).

# 136
  • London, baby
Вече имам списък с отказаните артикули и би трябвало да ги пратят нещата. Дано утре ги пуснат!
Мерси !

# 137
Пуснахме поръчка във вторник, в сряда да излезе за потвърждение за приета поръчка, но все още няма съобщение, че е изпратена. Случвало ли ви се това? Има ли място за притеснение?

И аз пуснах вторник,в петък получих мкейл за един отказан артикул,тракинг още нямам.Миналия път получих на следващия ден,а по-предния път чаках цяла седмица за тракинг.Така че,закономерност няма,недей да се притесняваш,ще дойде  Peace

# 138
Искам да споделя само че съм възмутена от общите поръчки тук.В нито един друг сайт не се процедира по този начин.Участвала съм в общи поръчки от други сайтове ,и мога отговорно да заявя че няма такива условия при обща поръчка.От спортса си пускам сама или се събираме приятели и си делим доставката както смятам че е правилно.Знам колко голяма е разправията да набереш и разделиш поръчка от 70 -80 артикула,и колко загубено време е,но нали идеята е да си помагаме .А според мен някой се опитва да печели а другите си мълчат ,защото йм е изгодно.Съгласна съм че ако поръчам за 20 лири ми е по изгодно да дам 2 за доставка,отколкото 5 ако сме 6 човека.Но смятам че не е честно.Представете си какво се получава при една поръчка от 700 -800 лири.И това ако го правиш всяка седмица?Това е лично мнение,не ангажирам никой с него.Просто явно съм достатъчно наивна.

Съгласна съм с теб за общите поръчки от този сайт.Толкова много поръчващи се нароиха,далаверата е пълна.Да поръчваш 1-2 пъти месечно е едно,но 1-2 пъти седмично е съвсем различно нещо,което няма абсолютно нищо общо с традиционното разбиране за обща поръчка.

Помолих модераторите да проверят за нов профил на баннатата desita1234 и какво се оказа-то не бил един,ами няколко  Laughing  Mr. Green  Все ще се намери някой да я натопи милата,а тя все без вина виновна,може ли такова нещо  Laughing  Mr. Green

# 139
Привет на всички!
Някой поръчвал ли е тези вратиhttp://www.sportsdirect.com/airpro-inflatable-football-goal-6-x- … ?colcode=75800199

От описанието разбрах,че са надуваеми,обаче не ми е ясно какво ще рече това   Size  6 X 4     Не мисля,че е 6 на 4 метра  newsm78

# 140
  • София
Може ли отзиви за това екипче http://www.sportsdirect.com/umbro-woven-suit-baby-562010 - виждам, че е 100% полиестер, но това ми прилича на шушлек. Гледам , че са малки размерите, а не съм сигурна дали е удачно за толкова малко дете такава материя. Моля някой ако ползва да сподели. Трябва ми за дете на 5-6 мес.

Алекс,аз го бях поръчвала миналата година.Въобще не ми хареса.Тънък е.
Имаме този и аз си го харесвам.Леко е ватиран и уголемен.http://www.sportsdirect.com/umbro-jog-suit-baby-562002
http://tedichka07.snimka.bg/other/sportdirekt.455445.16697756

А относно общите поръчки всеки сам си преценява.Аз лично никога не бих се занимавала с това.Нямам нерви! smile3511Предпочитам да си платя на някого,без да се замислям каква е неговата далавера,защото не е лесно да се работи с хора.

На българина е присъщо да гледа в паницата на другият.Много жалко!

От ЛР пускам на приятели и познати само и понякога ми идва да ги отрежа,защото не знаят точно какво искат./без % далавера,разбира се /

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 13:21 от tedichka07

# 141
Привет на всички!
Някой поръчвал ли е тези вратиhttp://www.sportsdirect.com/airpro-inflatable-football-goal-6-x- … ?colcode=75800199

От описанието разбрах,че са надуваеми,обаче не ми е ясно какво ще рече това   Size  6 X 4     Не мисля,че е 6 на 4 метра  newsm78

Не са метри според мен,а някакви английски мерки за дължина,не инчове,ами футове ли,незнам  Rolling Eyes

# 142
  • Пловдив
Тедичка,не опира някой да гледа в паницата на другия.За мен опира до непочтенност.Аз разбирам нещата така.Правим общи поръчка за да си помагаме и да ни е по евтино.Лично аз пускам поръчки като се събираме приятели.Знам каква лудница е,смятане на пари,проверка на артикули,разпределяне и т.н.Но нали това е взаимопомощ.Ако някой иска да прави пари от това -аз лично нямам нищо против,това си е бизнес,нищо лошо няма.Но нека не се твърди че се прави на добра воля и безкористно,че едва ли не се прави услуга.Друг е въпроса дали тези пари се показват някъде.Аз  смятам че не е честно,но това си е лично мое мнение.
Сама казваш че правиш услуга на приятели-но ето и ти не им взимаш комисионна.
Нямам против комисионната-това си работа,но нека е регламентирана и законна.

# 143
  • София
Отговарят ли си номерата на обувките Karrimor? Някой има ли отзиви за тези конкретно? А Skechers отговарят ли си?

# 144
Привет на всички!

От описанието разбрах,че са надуваеми,обаче не ми е ясно какво ще рече това   Size  6 X 4     Не мисля,че е 6 на 4 метра  newsm78

Не са метри според мен,а някакви английски мерки за дължина,не инчове,ами футове ли,незнам  Rolling Eyes

Аз не разбрах колко броя са, дали две врати или само една.
Не е инчове, защото един инч е 2,54 см. Ако е във футове излиза 1,83 м. х 1,22 м.

# 145
tedichka07, благодаря ти за включването , мила! И аз си харесах другия модел, но много бързо му свърши размера, то за тази цена... Иначе за шушляка се оказах, няма да е удачен подарък, ще мисля друго.
И за да не е спам, вчера си получих детските лонсдейлки, от промоцията, малката като ги обу не пожела да ги свали, сутринта по същия начин, а вкъщи не мога да я накарам да сложи пантофи, ходи по чорапи. И на  мен много ми харесаха, само ме поочуди номера. В момента сме на С10, но от тези поръчах С11 за пролетта, уж, пък те сега и стават ooooh! Явно за напролет ще са нови Laughing

# 146
А Skechers отговарят ли си?
Мисля, че са уголемени. Аз нося №40, но съм с широк крак. Обувки и маратонки си купувам №8, а в ето такива Skechers, се побрах в 6,5! Дори 7 ми бяха големички, което и мен самата учуди. Чехлите Skechers l … 90;ип също са уголемени. В тях стоя добре в 7, а 8 са ми големи.

# 147
  • София
Тедичка,не опира някой да гледа в паницата на другия.За мен опира до непочтенност.Аз разбирам нещата така.Правим общи поръчка за да си помагаме и да ни е по евтино.Лично аз пускам поръчки като се събираме приятели.Знам каква лудница е,смятане на пари,проверка на артикули,разпределяне и т.н.Но нали това е взаимопомощ.Ако някой иска да прави пари от това -аз лично нямам нищо против,това си е бизнес,нищо лошо няма.Но нека не се твърди че се прави на добра воля и безкористно,че едва ли не се прави услуга.Друг е въпроса дали тези пари се показват някъде.Аз  смятам че не е честно,но това си е лично мое мнение.
Сама казваш че правиш услуга на приятели-но ето и ти не им взимаш комисионна.
Нямам против комисионната-това си работа,но нека е регламентирана и законна.

Рени,каква взаимопопощ в тези времена?!newsm78 В крайна сметка никой на сила не ни кара да поръчваме.Сами сме си направили избора.Да,правя поръчки от ЛР на приятели ,но ги познавам много добре.Мисля,че никой не ми е длъжен да ми пуска поръчка без да има изгода от това.Мое мнение,не оспорвам и твоето.Разни хора ,разни мнения!

п.п.Спирам да пиша,че ще мине модератора  и ще ни отнесе!

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 14:18 от tedichka07

# 148
Как е възможно да се разправяте за подобно нещо!? Като ви се свиди, че някой който си ползва кредитната карта(за която плаща и месечни лихви и годишна такса!!!), времето и се разправя с вашите поръчки, печели някой лев, защо не си платите £29.99 и не си поръчвате сами!? Или си хванете самолета, идете до Лондон, мерете си сами и си купувайте на място. Ей, завистта е голяма работа! Просто е много показателно за характера на човека това, че ви е яд, че който се занимава с поръчките на напълно непознати хора, си слага по 5 лв отгоре за разправията с това. Същите неща ги има и в местните магазини, купете си ги от там на тройни цени, така става ли!? Освен това виждам стоки от тук в Продавалника... Маратонки HEAD, купени за £6, се продават за 40 лв! Виждам, че се търси възвъщаемост на дадените отгоре 5 лв при обща поръчка. Mr. Green

# 149
bisy_k цената от 15паунда е за 1 врата.Аз искам 4 да поръчам и се чудя дали пък няма да са много тежки?Ако са футове и е с такива размери ще е супер!

Общи условия

Активация на акаунт