SportsDirect - 20

• 38 890
  • 714
  •   1
Отговори
# 60
Колко беше доставката до английски адрес, че не мога да го намеря в сайт-а  #Crazy

# 61
  • София
Някой питаше за шапки. Днес се сдобихме с това http://www.sportsdirect.com/thomas-the-tank-engine-deer-hat-infants-900001 и това http://www.sportsdirect.com/lazy-town-knit-deer-stalker-hat-chil … ?colcode=90012803. И двете като големина са еднакви, за мое голямо учудване. Зимата мисля ще са му добре на собственика.
Първата е по дебела като плътност, отвътре и отвън полар. Втората е една идея по тънка, защото отвън е шушляк. Ако някой иска размери точни, утре ще меря, манекена спи  Simple Smile.
И една мъжка, която обаче и на мен ми харесва и ми стои добре http://www.sportsdirect.com/chinese-sym-trapper-hat-mens-904830, но в тъмно зелено.
Обувките на каримор http://www.sportsdirect.com/karrimor-mount-mid-3-mens-walking-bo … ?colcode=18329805, 11 - отговарят си на 45. На мъжа ми му харесаха.

# 62
  • Пловдив
Пепина,лонсдейл си отговарят точно поне според мен.Изключение правят тези които са без връзки и лепки,трябва да се вземе малко по голям номер ако е висок свода.Качеството е добро и повече са от ест кожа,даже аз не съм виждала от изкуствена

# 63
  • Испания
renydent,благодаря ти,ще се поръчва  Mr. Green    bouquet  bouquet  bouquet

# 64
Колко беше доставката до английски адрес, че не мога да го намеря в сайт-а  #Crazy

3,95 паунда

# 65
Здравейте на всички, тази вечер за първи път пуснахме с мой колежки една поръчка, но мсе объркали един артикул, дали е възможно да ни го заменят. Пуснахме писмо на адреса от първи пост, но све пак да ви попитами вас - има ли шанс да го подменят или ще ни отрежат?  Mr. Green
предварително балгодаря на отзаовалите се Peace

# 66
Nushi_80 доколкото съм чела в сайта май не може да се правят промени след направена поръчка за съжаление.
На мен обаче казуса ми е друг. Разбрах защо последните 2 пратки чакат и не са пристигнали до посредника. Ами Габко са си сменили адреса  #Cussing out Е не можеха ли да пуснат един мейл да им се не види.
Сега се чудя какво да правя. Явно ще се пише до спортса. А някой да знае ако не се потърси поръчка, какво се случва? Вероятно се връща в спортса, щото ако е така, аз ще направя нова и без това тъкмо събирам, ще минем и 300 лири, че и по-евтино ще ни излезе. Хм, може би това е по-доброто решение.
Май ще се ровя в сайта да видя пише ли нещо по въпроса. Но ако някой от вас знае, ще му бъда много благодарна  Praynig

# 67

портфейл  Peace

Момичета каква е тази безплатна доставка дето е днес в сайта? Пише за всички поръчки, не пише за англ.адрес (друг път май си пишеше че само до англ.адрес). Този уикенд ...? Дали ще е така ?  Thinking
 Praynig.

# 68
Сложих в кошницата за 60 и си сложи доставката, аз оредлагам да им пишем писмо и д питаме защо така ни ощетяват нас редовните им БГ клиенти!

# 69
може би ти слага доставка защото офертата е за събота и неделя и аз предполагам че ще е безплатна  Praynig тъй като наистина когато е за Анлия си пише

# 70
аз оредлагам да им пишем писмо
Не бързаш ли много? Офертата е за уикенда, което не включва петъка!
И все пак подозирам, че не важи за нас.

# 71
Няма да има безплатна доставка за нас. Вижте какво пише в "Условията" им:

Free delivery offers
Free delivery offers only apply to UK Mainland orders and are not available for certain areas of the UK, including the highlands and the Channel Islands. Free delivery offers are sent using Standard delivery service, please see "UK Delivery option: Standard delivery". Free delivery offers cannot be used in conjunction with any other offer, promotion or discount code.

# 72
Няма да има безплатна доставка за нас. Вижте какво пише в "Условията" им:

Free delivery offers
Free delivery offers only apply to UK Mainland orders and are not available for certain areas of the UK, including the highlands and the Channel Islands. Free delivery offers are sent using Standard delivery service, please see "UK Delivery option: Standard delivery". Free delivery offers cannot be used in conjunction with any other offer, promotion or discount code.

reni79, ти ми уби всички надежди  newsm45

Ама и това не ни спира да пълним кошниците най-редовно  Laughing

# 73
eeee 4e к'во ми пишат днес , да ме заблуждават.... добре де ще ги видим през уикенда!

# 74
Съжалявам! Embarassed
Но и аз се надявах да си поръчам най-накрая нещо от там...

Общи условия

Активация на акаунт