ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 087
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Нас,все още не ни е обхванала Коледната треска.Пишат и четат доста.На буквата ''Л'' сме,и цифрата ''7''.Домашните ни също са обемни.Всеки петък правят тестове по математика и български ез..В понеделник ги връщат и родителите виждаме,къде на детето не му ясен материала.Родителска сме имали само веднъж,в началото на уч.година.Нямаме нито родителска тройка или нещо такова.Не се сработихме от самото начало родителите.Дано на втората среща се променят нещата.

# 526
Ние имаме родителска тройка. Половината от родителите на деца от класа се познаваме от детската градина, а с другата се сработихме набързо.  Joy
За коледно празнуване на класа нищо още не се чува.  newsm78

# 527
Моливи и гуми, линии, флумастери и учебници губи непрестанно ooooh!
Всяка вечер съм като ченге - проверка на раницата и проследяване на нещата по списък. Разпит - ежедневно, кое къде е и дали госпожата не е взела нещо за проверка. А той свива рамене и все едно става дума за детето на съседа #Cussing out Вече не знам на какъв език да обяснявам и какви наказания да му измислям  Crossing Arms ooooh! За Коледа още не сме решили какво ще вземем за подарък, но и в неговата кратунка има само PSP или PlayStation.
Тази вечер имаме първа родителска среща, та ще видим  Thinking Стискайте палци да не се червя много  Embarassed

# 528
stellina,  fingerscrossed за родителската среща от мен.  Heart Eyes
И аз питам, като ми се губи някоя тетрадка от раницата на детето, но обикновено са прибрани от госпожата за проверка.  Hug 

# 529
Коледната треска все още не ни е обхванала, макар по детските канали да заливат децата с реклами на всевъзможни играчки, коя от коя по-скъпи Mr. Green
В Метро също са заредили вече с играчки, скоро гледах новите брошури, дано детето не ги набара.
Но доколкото си я познавам моята дъщеря, пак ще е някоя кукла-бебе. Кога ще порасне това дете  Thinking
Скоро излизахме на разходка с детската количка с куклата и едни по-големи момичета и` се присмяха. Усетих я ,че се засегна. Повече не сме излизали. Но у дома продължава да си играе с нея. Wink

За тържество в училището още не съм разбрала, явно още не са планували нищо.
Ще проверявам в тефтера на детето ,дали има записки Grinning

По БЕЛ са взели малката буква р, а на цифрите са стигнали до 6.
Ще видя довечера как се справя с ръкописното Р, струва ми се, че ще трябват доста упражнения, докато я издокараме Wink

Относно часа на заспиване- при нас още към 20.30ч.започва да се унася, и най-късно към 21ч. вече е заспала дълбоко.
Но пък сутрин ме събужда още в 6ч., а аз обикновено си поспивам до 7ч. Но не ме оставя изобщо Mr. Green

# 530
  • Русе
 Дръжте се и не давайте на дядо Коледа да носи PSP. Като наркоманчета стават. При нас угворкта е - половин час за печатче или за нещо много хубаво,което е направил. Забравят да разговарят,да мислят,да се смеят.Иначе,като се изключат игрите, са хубави машинки.  Записвам му филми и песни на него. Имат ентернет браузер и скайп.
  Ние продължаваме да заспиваме след 22. Въпреки 3 часовите сериозни тренировки всеки ден.

# 531
Петя,стана ми мъчно,че са й се присмели тези госпожици за количката и куклата.Като знам какви раними душички носят.И Петьо е ставал обект на присмех,т.к е най-малкият от децата в махалата.Вече порасна и нещата се промениха,ама на мен от една страна не ми се иска така бързо да расте.Само като си помисля колко израсна/не физически/ за последната година в градината и сега откакто е ученик,и направо се радвам,че още иска да го гушкаме,гъделичкаме и целуваме.Скоро няма да ми дава да го пипна пред хора.
На лаптопа му давам да играе без ограничение,като първо ме пита дали може.Понякога играе 20 минути,а понякога и два часа.За мен е важно да няма провинения,да е с написани домашни и да не е точно преди сън.
Опитах се да говоря с него по телефона след редовните часове.Разговорът продължи не повече от 7-8 секунди.Изобщо не обича да говори по телефон това дете.
stellina,дано чуеш само хубави думи на род.среща. PeaceНие пък досега сме имали само една род.среща от началото на учебната година.Иначе преди започването й направихме цели четири сбирки.

# 532
Здравейте. Започвам да пиша, спирам и чак сега реших да драсна някой ред. И ние в понеделник имахме родителска среща. Продължи около 10 минутки. Влязохме и госпожата каза: Виктория е добро дете, много добре се справя с материала както по немски така и по математика, пише добре и правилно нямам забележки. Ако има нещо да казвате слушам ви.  В общи линии това беше . Говорите за писалките. Не е сложно децата да пишат с тях, но трябва да свикнат. Вики с едната си оцветяваше ръцете, с другата нямаме проблеми. Неща не е губила. Само едно моливче и то защото ходиха в гората. Петя радвай се, че играе с кукли. Виктория не обича да играе и няма една кукла. След време ще се чуди как така е нямала. Аз имам 3-4 кукли на по 30 години вече.  Grinning
За спането ляга към 21.00-21.30. Зависи какво дават п отеелвизията. Оставала е и до 22. 00, но много рядко.
Амбер, купувате л иигрите на Светльо или могат да бъдат теглени. Ако искаш драсни лично.  Hug
Чиби, браво на Сашко.
Лек ден на всички, ние отиваме да пишем домашни.

# 533
  • София
Дръжте се и не давайте на дядо Коледа да носи PSP. Като наркоманчета стават.  Забравят да разговарят,да мислят,да се смеят.

Знаеш ли, че сега като го написах и прочетох отговора се замсилих, че си МНОГО права. По едно време така се беше зомбирал към компа, че беше забравил да говори да се смее, а е доста приказлив и все е усмихнат. Реших НЯМА да я взимам тази конзолааа  Peace

# 534
Оооо,и ние сме много бързи по телефона ooooh!.А за играчките Blush,ами  още си играем на старите игри.Количките,строителят,рисуването по стените.Със строителя в момента строим незаконни сгради.Умирам от смях с разсъжденията му.А рисува по стените най-вече климатици,перки(всякакви) и даже парно ние нахвърлил.Баща му все още му дава да се изявява като художник.Аз мисля,че му е време да порасне,а баща му сякаш не бърза толкова.Искам да бъде отговорен и изпълнителен.А той е толкова разсеян и отвеен,все блуждае някъде.Купих му чантичка,от тези малките които се носят през рамо.Сложих му вътре телефона,ключ за в къщи и парички.Ами той горкия все я забравя.А за игрите на компа:играе,но не се задържа толкова много.Най-много час,или гледа филм също толкова.Омръзва му бързо всичко което захване.Не си задържа вниманието.Ето сега съм го оставила да пише срички с ''л'',ама го чувам как си прави бийтбокс и хич не му пука.....Отивам да го побутна.Времето тук е слънчево,да ни остане мегдан да слезем малко на въздух.

# 535
Сега видях,че си имаме две майки рожденички.Честит рожден ден на Етиа и на surela!Здраве,щастие,късмет и много поводи за празник желая!  bouquet  bouquet
viviqn,откривам нещо общо между нашите наборчета с изключение на рисуването по стените/нашите са на петна по други причини/. Wink

# 536
Тази вечер имаме първа родителска среща, та ще видим  Thinking Стискайте палци да не се червя много  Embarassed
И ние имаме родителска среща.
Червенето ще е взаимно, май ...  Hug  Дани всеки ден си "признава", че е наказан прав, защото говорел в час. ooooh!

# 537
Mam4e, и на теб по-молко червене на срещата.  Wink
petia_d75 , аз ги скрих тези метровски брошури, още като ги получихме.  hahaha
Честит рожден ден на Етиа и на surela!  Heart Eyes
viviqn , и Сашо твори по стените. Дори вратата на стаята му е в рисунки.  Grinning
Чакаме да мине този период, за да боядисваме, но много дълго вече го държи.  hahaha
Компютъра в стаята му е за гледане на филмичета. На инсталираните игри играят приятелчетата му , като дойдат.
Обикновено вечер върви някакво филмче за фон, а Сашо е на пода да играе с пистата или други играчки.  hahaha
Не се зомбирал още, слава богу.  Praynig
Поръчал си е поредната писта за Коледа. Ще правел по-голяма от двете.  bowuu

# 538
  • София
Здравейте!
Благодаря за поздравите!

Днес бях в чудно настроение, докато не разбрах, че моят юнак от понеделник си къса купоните за стол и лъже госпожата, че не съм му купила.
Като скръцнах по телефона и се изясни - Иванчо, Драганчо и сие не искат да ходят на стол и Любослав- солидарен. А аз се чудя две вечери защо е озверял от глад. Ама довечера няма да му съчувствам и ще го оставя да си поседи гладен, да му дойде ума до вечеря.

# 539
Бре, какви номера можели да въртят калпазаните... и защо не искат д аходят на стол?

Общи условия

Активация на акаунт