Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните интереси на децата?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са учебните часове за първокласниците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните интереси на децата?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни теми, включително академичните постижения на учениците, техните интереси към спорта и изкуствата, както и въпроси относно учебните програми и графици. Основните теми, обсъждани във форума, включват академичните постижения на децата, участието в математически състезания, интереса към четенето и рисуването и справянето с учебните затруднения и мотивацията на децата.
-
Какви са учебните часове за първокласниците?
-
Какви са академичните постижения на децата?
-
Какви са често срещаните проблеми с писането на децата в началното училище?

Вече не знам на какъв език да обяснявам и какви наказания да му измислям
Стискайте палци да не се червя много
за родителската среща от мен.

Ние пък досега сме имали само една род.среща от началото на учебната година.Иначе преди започването й направихме цели четири сбирки.
,ами още си играем на старите игри.Количките,строителят,рисуването по стените.Със строителя в момента строим незаконни сгради.Умирам от смях с разсъжденията му.А рисува по стените най-вече климатици,перки(всякакви) и даже парно ние нахвърлил.Баща му все още му дава да се изявява като художник.Аз мисля,че му е време да порасне,а баща му сякаш не бърза толкова.Искам да бъде отговорен и изпълнителен.А той е толкова разсеян и отвеен,все блуждае някъде.Купих му чантичка,от тези малките които се носят през рамо.Сложих му вътре телефона,ключ за в къщи и парички.Ами той горкия все я забравя.А за игрите на компа:играе,но не се задържа толкова много.Най-много час,или гледа филм също толкова.Омръзва му бързо всичко което захване.Не си задържа вниманието.Ето сега съм го оставила да пише срички с ''л'',ама го чувам как си прави бийтбокс и хич не му пука.....Отивам да го побутна.Времето тук е слънчево,да ни остане мегдан да слезем малко на въздух.