ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 100
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Да Ви се оплача. Вчера дъщеря ми плака около половин час, докато се прибирахме. След това в къщи още половин час.. Рев от обида , от мъка. Аз си помислих, че просто както винаги не обича да губи. А то , не били я избрали за капитан на отбор. Състезавали се по математика по предмета Любознание. Оказа се , че в отбора им имало момченце,  внуче на учителка от нашето училище и естествено винаги го лансирали. Всеки път той бил капитан. Г-жата беше гузна  като ми обяснаваше, защо Габи плаче. Т.е. им нещо. Вчера същото разлигавено дете,   разбило главата на друго. Но другото има забележка , че се е било. newsm78. В класа имаме скарлатина.....

# 556
  • Русе
  gabelas17,неприятно е децата да се сблъскват с такива отношения още на тази възраст.  Sad С право протестира детето. Ти ще го подкрепиш  Hug

deyzi, дано денят не се познава от сутринта. Петък е. Аз съм вдигнала мерника по нашия тати също. От снощи ме е ядосал, въпреки че е командировка вече цяла седмица.

Това с автоматичното смятане е много интересно.Светослав ще си почупи пръстите като смята.
  Утре твърдо настоява да ходи на състезание по краснопис. Не пише лошо, ама като знам приятелките му - Теди и Ива как пишат,няма шанс. Защото Светослав се бори за първо място. newsm78 Ще опитам да го разубедя. Ползата от това е само,че вече два дена си пише старателно домашното. Но за допълнително писане,разбира се и дума не дава да се каже.

За Коледа изобщо още не мисля. Много ми е тъжно нещо.  :cry:

# 557
gabelas17 надявам се госпожата ви да влезне в ритъм и да почне да слага и други дечица за капитан  Wink Следващия път, нека дъщеря ти да иска да е от друг отбор и там да е капитан  Peace

Аз пък вчера си направих експеримент и реших да преброя шестичките на Йони. До тук резултата е 30 оплезени шестички с панделки (или печатчета с животни) и 2 цветенца от английския за много добър!  Blush

За Коледа за сега немисля. Подаръка го купих, веднага щом го видях и ми хареса за такъв - без да го търся.

От 1 декември съм планувала малкия да се прибира сам.  Laughing Вече му изкарахме ключове, само трябва да ги изпробвам как отключват.  Peace Той е много ентусиазиран и сега изпробва как сам ще си носи чантата. Остава да проверим понеделника и вторника, но определено ще има проблем понеделнишки, че тогава му е наистина ужасно тежка раницата.  Rolling Eyes

# 558
gabelas17,  с право ие засегнато детето. Не трябва да се лансира така внучето на колежката.  
Vyara D , много смело решение. Аз още не смея да го пусна да ходи сам на училище и да се прибира.  newsm78
deyzi, дано ти се пооправило настроението.
Ето малко.   Nature Sunny

# 559
Amber,chibi,благодаря ви!Страшно сте мили,вие русенките! Heart Eyes
мирта,посмях се с твоят Пепи! LaughingА моят е влюбен-загубен.Вчера водихме един от задушевните ни разговори и ме попита как щял да разбере дали едно момиче го харесва. Crazy
Amber,успех на Светослав на състезанието! PeaceПри нас не съм чула да има такива състезания,а не съм и виждала красиво изписани тетрадки/може да има,но не съм виждала/.
Vyara D,браво на Йони за 6-ците!Успех с прибирането от училище на наборчето. PeaceАз също бих пуснала Петьо да се прибира сам,но не се налага.Той иначе иска,а е и самостоятелен.Живеем в малък и спокоен квартал тип село,но все пак си има опасности. Peace

# 560
  • с/у ОколоМръсТното
още едма мама с гушлив син.
Навсякъде и по всяко време... Много съм доволна.  Laughing

Vyara D, смело решение. поздравления  Grinning

# 561
Amber,chibi,благодаря ви!Страшно сте мили,вие русенките! Heart Eyes
Heart Eyes Оценени са по достойство дунавските чеда.  Joy
Сашо по принцип не от гушливите, но сутрин в училище ни е ритуал. Мамина душичка.  Hug

# 562
gabelas17,аз си мисля,че съображенията на госпожата да избира това момченце за капитан на отбора са други.В детската градина често избираха Петьо за капитан,защото беше палав и така си осигуряваха спокойствие. EmbarassedЗа съжаление така заслужилите деца се чувстват ощетени.Разбирам те и съжалявам,че детето ти се чувства така.Много неприятно и едва ли детето може да разбере съображенията поради,които е предпочетено другото дете.
Чиби,и аз съм дунавско чАдо. Wink

# 563
Чиби,и аз съм дунавско чАдо. Wink
Добре завънала се в отбора.  Joy Аз съм проспала този момент, като си казвала къде си родена.  Embarassed

# 564
И ние се гушкаме и целуваме все още. Дори иска да спи някой при него, като предпочита мен пред баща си. Но малката не ми дава мира... Чак ми става мъчно и съвестно, че не мога да легна при Косето, а той расте ли расте... Скоро няма да ме иска вече. Sad

# 565
Снощната родителска среща мина добре. Като цяло класът бил много старателен  Peace Моя бил краснописец голям, само дето по математика бързал да си напише и затова грешял. Правел и следващия урок от бързане  Crazy, но се налагало гумата да играе тогава Simple Smile Разсейването и говоренето важеше за всички от класа, но това според госпожата било нормално. Искам да кажа, че не се червих, както си мислех  Wink
За Коледа ще имат тържество - дискотека, родителите решихме да взмем по една енциклопедия като подарък от Дядо Коледа за всички деца и да им ги раздадат по време на тържеството. Ще имат униформи - пуловер без ръкав, панталон и риза. Другата седмица ще им взимат мерки, та да видим как ще изглеждам младежите и девойките по Коледа...всичките еднакви. Мисля, че само в понеделник ще са еднакви, защото цапането е голямо и униформите няма да издържат май  Laughing

Хубав ден от мен  Peace Hug

# 566
stellina , браво на детето.  Hug
Нашите хубавци се пързалят по колене в коридора в училище.
И познайте в какво състояние е тъмносиния униформен панталон, като се прибере вечерта у нас.  hahaha
Униформите при нас а задължително целогодишно. Някои от децата все още минават метър, като надолу ходят с дънки.
Аз не посмях да рискувам да ми се карат на мъничето, заради мои своеволия или да опитвам дали ще ми мине номера.
Доста скъпичко излиза униформата, но като сме си дали там да ни учат децата, ще се съобразяваме и с изискванията на училището.  Crossing Arms

# 567
  • с/у ОколоМръсТното
като говорим за униформите...
Нашите все още не са пристигнали, но... Искам да попитам за мъжкия панталон? Ми не е ли прекалено тъничък за зимните месеци? Не живеем чак толкоз близко до училището и все ми се иска да не му мръзнат крачетата... Дори с дънки гледам в студовете да не ходи.
Та как са момчешките панталоните от към дебелина (плат)?

# 568
  • Русе
 Томаче, ако се появиш . Търся няколко песнички - Сурвакари на Борис Карадимчев и Рождество Христово ,започва така Полунощ,камбани бият.  Praynig

Темата на vorfax се препълни  Cry  Светослав изтърва няколко репетиции на вокалната група, а в събота ще ги пеят.

# 569
Ааа, мене хич не ми става съвестно... то не стига, че непрекъснато ми се качват на главата, ми и да спят при нас, не са познали!
Снощи дребния приижда .. искал да спи при баща си, не стана. И тази сутрин дяволито ме пита, що съм му викала снощи - КЪШ  Mr. Green
Викам му- щото си имаш легло и стая и си спите там, не при нас.
Той до преди няколко месеца редовно спеше при нас, нямаше оттърване  ooooh! И цяла нощ се върти, мята крака, ръце... няма спане (за мен де)
Но откакто му позволих да спи на горното легло, а батко му отиде на долното, има мир и си спи там. Само привиква баща си по 10-тина пъти я за вода, я да го завие, да го отвие...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт