Автоимунен тиреоидит на Хашимото (16)

• 66 977
  • 787
  •   1
Отговори
# 165
Коко,  Sad Sad Sad

голяма  Hug Hug Hug Hug от мен.

Незнам за Начев, sorry

# 166
Милички нямам много време да ви чета и да пиша,но горе долу сме добре само дето живота ни се обърна на 360 градуса. Бърди ви е писала че си търсим жилище в София с малкия трябва да сме тук за да се въстанови по бързо. Дай Боже наистина да е по бързо че аз запо1вам да се побърквам нещо,много ми е притеснено защото всичко е свързано и с много финанси а сега сме много нестабилни ,но дай Боже да си стъпим бързо на краката.Иначе той много плаче на гимнастиките но няма как за негово добро е понякога заедно си поплакваме и така .Рехабилитаторката казва че не го боли а просто от това че се съпротивлява плаче повече,поне ще се научи да плаче. Това е от нас общо взето стискайте палци да ни се потредят нещата и аз да издържа психически.... Благодаря ви  Hug ( а за хормоните ми не ми и идва на ум трябваше на 45-тия ден да се иследвам но то в тези нерви сега едва ли ще ми е реално иследването и може би ще го отложа пия си по 25 Л-тироксин ,чувствам се зле и много напрегната но едва ли е от неточна доза по скоро от много стрес и става едно мазало....както и да е не исках да се оплаквам но май така стана извинете ме.

# 167
  • ВАРНА
mimi83api   Hug и за малчо  Hug
Най-важният е бебчо и неговото възстановяване. Стегни се и се успокой. Ти си силен човек и съм сигурна, че ще се събереш. Съпругът ти и е до теб така, че всичко ще е наред. Всяко ново нещо изглежда страшно просто защото е ново.
Всичко ще се подреди, защото всички вие сте смели  Simple Smile Само спо-кой-но!
Ако мога с нещо да съм полезна - свиркай!

# 168
mimi83api   голяяяяяяма прегръдка и за двама ви Hug Ти си силна и ще се справите и с този проблем всички заедно, нали вече сте тримка Hug може би третия човек е все още малък, но и той полага усилия да се оправи - и плача си е доста трудно занимание Hug Ще видиш, че след време ще поглеждаш с усмивка назад! Много сили и успех ви пожелавам!  bouquet

# 169
благодаря ви обичам ви  Hug

# 170
  • София
...мръннн, ТСХ от днес ми е 10,39, пия си хапчето, от три месеца съм на 100мкг, и сега това Crossing Arms, година и 8 мес. не се ли нормализираха тези хормони Cry, а нямам симптоми на такова ТСХ, извинете, ама знам, че ще ме раберете, много ми стана криво...до кога ще я вдигаме тази доза?

не видях на 1ва стр. координати на Начев- за София, знаете ли дали преглежда в събота и къде?
Д-р На4ев преглежда в МЦ Панацея - то4но сре6ту арката на Александровска болница - http://panaceabg.com/
тел /02/ 952 39 35
/02/ 952 57 50
Ако иска6 на ли4ни 6те и пратя GSM или ако ти трябва инфо - пи6и ми

# 171
# 172
Мимка горе главата Hug Важното е Георги да е добре и дано се възстанови бързо милия.

# 173
Мими, прегръдки и за вас, и за бебчо! Надявам се скоро да сте добре и по-спокойни и усмихнати!
Успех и късмет на всички, които имаме нужда!

# 174
  • Пловдив
Момичета, доки ми предписа селен заедно тироксина, но така и не разбрах колко време да го пия.И него ли нон стоп като тироксина или само опаковката да изпия newsm78

# 175
Здравейте момичета!
Някоя от вас чувала ли е това мнение, че приема на тироксин води до по-голяма вероятност от онкологично заболяване, особено гинекологично?

# 176
  • София
Здравейте момичета!
Някоя от вас чувала ли е това мнение, че приема на тироксин води до по-голяма вероятност от онкологично заболяване, особено гинекологично?
Shocked

# 177
момичета dioni, luce, благодаря  bouquet

mimi83api ,  Praynigза теб и за Гого Hug Hug Hug, бъди силна майчице, малкото човече повече от всякога има нужда от МАМА, която е спокойна и уверена. Пожелавам ви от цялото си сърце малчо бързо бързо да се оправя и всичко това, през което преминавате да бъде скоро спомен Hug

daskal77, трябва да питаш лекуващия лекар, на мен ми изписват по 1 месец, ама аз се оказах много несериозна с този селен, пия го като се сетя Embarassed, и освен това по време на бременността и кърменето не даваха да го пия!

Vakancia, за първи път чувам Confused

# 178
  • ВАРНА
Здравейте момичета!

я пак  Shocked И коя умна глава го твърди това?

# 179
  • София
Диони, а Начев какво ти каза за забременяването, да чакате или?
Аз днес бях при него, с целия катун, батко, бебе ...  Mr. Green
Бяхме говорили да погледне и сина ми, че доста започна да пълнее детето, пък нали е наследствено ... За съжаление има изменение на структурата и ще ходим на изследвания на ТСХ и ТАТ и МАТ. Видя и две кистички, което ме ужаси, но каза, че не са притеснителни, само трябва на половин година да ги следим. Горкото ми хлапе, само на 10 е, егати!
Освен това видя и много увеличени лимфни възли и препоръча консултация с детски хематолог - някаква идея къде да търся такъв?

Общи условия

Активация на акаунт