Изневярата е факт

• 26 621
  • 567
  •   1
Отговори
# 555
колкото по-простоват и обикновен един мъж, толкова по-склонен да избушва в изневяра поради всякакви психози или заради прост нагон.
Joy Joy Joy Грубо, но вярно казано Peace
Интересно    newsm78   защо тогава всяка мутра се е обзавел с любовница?Поне една?А последното ,което може да се каже за тях, е,че са простовати и  обикновени?
Нали уж са силни,уверени мъже?     Thinking   Според вас?

За мен лично:Това са всъщност най-комплексираните мъже.И лъскавата кола ,засуканата жена , младата любовница са начин да покажат и да си докажат колко са ...велики.   Mr. Green
А истината е .......някъде на село.     Mr. Green  

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 09:21 от Анонимен

# 556
колкото по-простоват и обикновен един мъж, толкова по-склонен да избушва в изневяра поради всякакви психози или заради прост нагон.
Joy Joy Joy Грубо, но вярно казано Peace
Интересно    newsm78   защо тогава всяка мутра се е обзавел с любовница?Поне една?И последното ,което може да се каже за тях, е,че са простовати и  обикновени?
Нали уж са силни,уверени мъже?     Thinking   Според вас?

За мен лично:Това са всъщност най-комплексираните мъже.И лъскавата кола ,засуканата жена , младата любовница са начин да покажат и да си докажат колко са ...велики.   Mr. Green
А истината е .......някъде на село.     Mr. Green  
Неее, Краси, никой не е казал това Naughty. Мутрите са били тъпи като галоши, и комплексирани. Говоря за тези от средата на 90-те. Те май изчезнаха вече, върнаха се по родните си села, надявам се.

# 557
А,върнали се...навсякъде е пълно с тях.
Просто се префърцуниха....    Mr. Green   сега не ходят с анцуг и ланци,вече носят кАстюми.

# 558
Пак са си същите селтици, с каквото и да се облекат. Аз съм по-малка, но мъжът ми е на 35г. и ми е разказвал за какви простотии е ставало въпрос тогава ooooh!. Та който си е прост и селянин, в каквото и да се облече, пак ще си е същата свиня и ще си сменя жените е така- за имидж Rolling Eyes

# 559
Пак елементарни разсъждения и опростяване. Само прости мутри имали били любовници.
А кво прайм, ако изневерителят е програмист или инженер, да речем? Laughing
а може и адвокат да е.

# 560
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Що, сегашните не се тъпи като галоши?
Или минаха вече в категория аристокрация?
Нито комлексащината, нито психозите се свъзват само и единствено с простотията, та даже и представете си, с това дали си от село, или от градО.

# 561
Пак елементарни разсъждения и опростяване. Само прости мутри имали били любовници.
Не САМО, а ПРЕДИМНО!    Peace
За тях просто е задължително,то е част от "имиджа " им .......   Mr. Green

# 562
  • Варна
Не САМО, а ПРЕДИМНО!    Peace
За тях просто е задължително,то е част от "имиджа " им .......   Mr. Green

Уффф, Краси, умреш да я напишеш таз рецепта против изневярата "Как пиле да не ни окълве". 'айде, успех! Като е готова - пращай на лични, ама слабо място да няма!

# 563
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ох, ама имаше тема "И мен ме пиле окълва..."  Joy
На авторката не й беше смешно, разбира се.

# 564

Уффф, Краси, умреш да я напишеш таз рецепта против изневярата "Как пиле да не ни окълве". 'айде, успех! Като е готова - пращай на лични, ама слабо място да няма!

Как, как, вкусни манджи, та да преяде и да не може да мърда, с тортичка за десерт... като се освести малко, секс до дупка, та пак да се занити и накрая половината домакинска работа, та да капне съвсем. После просто няма да има сили да извие очи, та ако ще Анджелина Джоли да минава покрай него...
   Краси, ти руса ли си или тъмнокоса, извинявай за любопитството... от известно време много ми е любопитно...

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 14:06 от Iris04

# 565

Как, как, вкусни манджи, та да преяде и да не може да мърда, с тортичка за десерт... като се освести малко секс до дупка, та пак да се занити и накрая половината домакинска работа, та да капне съвсем. После просто няма да има сили да извие очи, та ако ще Анджелина Джоли да минава покрай него...
   Краси, ти руса ли си или тъмнокоса, извинявай за любопитството... от известно време много ми е любопитно...
Ето,ето ,и други достигат до тайната рецепта ...    Joy
В момента съм руса.Но съм си брюнетка под прикритие.....   Mr. Green
Просто белите коси по-лесно се боядисват в русо... Grinning

# 566
 Sunglasses Е, все пак има разлика между селски пръч и простоватичък мъж, пък било то и добър.
Вижте, аз си имам моите причини да се отнасям скептично към мъжката склонност да не кръшкат насам и натам. Едно време имаше един екземпляр - супер забавен и привлекателен пич - който се кълнеше колко обича жена си и пред нея се обзалагам, че беше много изряден мъж. След няколко години попаднах с него на вечеря и макар много ясно да бях изаснила, че аз с ангажирани мъже не завъртам нищо, предимно защото ми се струва нечестно към жена им и повода на вечерята беше леко различен, въпреки това той много търпеливо и рафинирано ми обясни, че много би искал да ревизирам мнението си, защото света не е само черно и бяло, мъжът имал нужда от ежедневна кола (жена му вкъщи) и по някой и друг луксозен рентакар за през уикенда - все пак всеки мъж трябвало малко да поживее сладко далеч от семейните ангажименти. След като му отказах ми заяви гневно, че съм пълна с напрежение и нямал нерви за мен. През приличната ми практика на сингъл жена съм попадала още милион пъти на подобни забавни екземпляри. Не са мутри - нормални, възпитани, често доста прогесивни мъже, чиито жени или си затварят очите, или заслепено се подписват под тяхната вярност. Сигурна съм, че са нахранени и задоволени мъже. Ама явно имат нужда и от десерт някакъв. Та на ей такива екземпляри аз им викам простички. Защото избират лесния подмолен вариант на отношения. И да ви кажа честно все едно ми е дали са мутри или костюмари или програмисти.... Господ да ме пази от такъв мъж. Макар че никога не се знае дали няма да открия, че и аз съм "ежедневната кола" Laughing

ПС: не ми обеснявайте, че не получавал от жена си достатъчно, защото вместо да я зареже, просто се ожени за нея след дълги години връзка, направи й дете и пак продължава с този двоен живот.

# 567
беки, пак го казвам - не съм се подписвала, но никога не съм вярвала, че може да го направи. Нали не смяташ, че никоя не иска дори да е луксозен рент-а-кар. И изобщо не се обиждам от определението "простичък". Много добре описан типаж мъж Peace Дано да имаш късмет в живота.

Общи условия

Активация на акаунт