Какъв крем за лице използвате - II тема

• 84 296
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Мисля, че беше към 80лв (може би 90), но не съм много сигурна. Виждала съм го за 35евро в безмитен магазин.
И аз мразя да ходя в магазина на ЕЛ и Клиник (нали за него става въпрос). Отвратителни са продавачките и имат такова пренебрежително отношение, че могат да накарат човек да се почувства неудобно, че е влязъл в тяхна територия. В Сефора са супер, много усмихнати и отзивчиви!

# 76
  • София
Влизала съм в магазина много неглиже и са се държали много непрофесионално просташки. Влизала съм и на път за някакво важно събитие - изтупана и излъскана на макс. Тогава едва не ми облизаха подметките! НЯма да им правя оборот на тия патици! А същевременно много ми хареса обслужването в Сефора, в Карина, в Бюти зоната в Сити центъра... Преди и в ЦУМ ми беше приятно да си пазарувам, но откакто разкопаха там не съм ходила.
Такива са за съжаление повечето,на мостри много се стискат а пък колко некомпетентни има да не говорим,взимат си мострите за лична употреба,правила съм им оборот от около 300 лева и нищичко не ми сложиха,това ако беше в друга държава щяха да ме разсипят от мостри.

В Дъглъс бях приятно изненадана от едно момиче,както и в МАК,кеф да ти е да си оставиш парите там!

Един ден гледах как продавачка прави тест за тип кожа на една жена с едно тиско,което й залепи върху ръката после се опита да й пробута трите стъпки за суха кожа (не че са лоши продуктите де,напротив).Само не можах да разбера как й определи типа кожа на лицето и как определи че това са нейните продукти,залепвайки и тиксо на ръката.

# 77
Някой ползвал ли е Collagenist Pore Genius на  Helena Rubinstein?

# 78
  • София
В ЕЛ крема 50 мл е 116 лв, а 30 мл беше осемдесет и няколко лева!!! Shocked Възможно ли е да е такава разликата? Аз говоря не за Супердифенс-а, а за Youth Surge SPF 15  Rolling Eyes

# 79
В ЕЛ крема 50 мл е 116 лв, а 30 мл беше осемдесет и няколко лева!!! Shocked Възможно ли е да е такава разликата? Аз говоря не за Супердифенс-а, а за Youth Surge SPF 15  Rolling Eyes
Възможно е. Колкото по-голяма опаковка е, толкова по-евтино се продава.

# 80
  • София
Не, не.Аз имах в предвид разликата в цената, за която аз го закупих и тази, на която *Магнит* го е закупила. Rolling Eyes

# 81
Не, не.Аз имах в предвид разликата в цената, за която аз го закупих и тази, на която *Магнит* го е закупила. Rolling Eyes
Извинявай, не съм разбрала  Blush
Но цените в различните магазини също могат да варират.

# 82
  • София
Не, аз не съм го обяснила както трябва Rolling Eyes . Мислех си, че цените им са си фиксирани и са еднакви навсякъде.Все пак това не е малка разлика..Къде са 80-90лв, къде..116лв за едни и същи мл.. Rolling Eyes

# 83
Не, аз не съм го обяснила както трябва Rolling Eyes . Мислех си, че цените им са си фиксирани и са еднакви навсякъде.Все пак това не е малка разлика..Къде са 80-90лв, къде..116лв за едни и същи мл.. Rolling Eyes
Не са фиксирани и в различните магазини са на различни цени. Аз купувам козметика предимно от летището....там цените са многоооо по-ниски. Grinning

# 84
Днес или утре като се разхождаме ще вляза в някой магазин и ще поразпитам пак, да видя тук на какви цени вървят кремовете. Между другото и аз съм си мислела, че цените трябва да са фиксирани във всички магазини  ooooh!  Аз съм купувала само Супердифенса и беше 80лв. за 50мл., но за Youth Surge нямам никакъв спомен  Crazy Дано си доволна от крема- сподели моля те впечатления после  Hug
За обслужването какво да кажа- има един магазин от който си пазарувах преди и бях изключително доволна от обслужването- винаги момичетата са били изключително мили, обяснявали са ми и са ми давали много мостри. Даже са ми давали пълния комплект мостри с грижа за лицето и очите- а си бях съвсем обикновено облечена  Crazy Този път пазарувах от друг магазин, в който миналата година останах изключително доволна от една продавачка- пак страшно подробно ми обясни всичко и ме посъветва и ми даде пълен комплект мосри на Шисейдо, защото се интересувах от марката и си купих лосион. Този път обаче беше друга продавачка и да ви кажа хич не останах доволна- едвам ми обясни за един крем и ми даде две мострички, но изобщо не беше много въодушевена  Crossing Arms

# 85
В България не съм си купувала козметика, но съм купувала други неща и ми е направило впечатление, че наистина оглеждат хората и по дрехите и външният вид преценяват дали този човек има или няма пари и ако преценят, че няма, то не му обръщат внимание или са груби с него.  Confused
Козметика си купувам предимно от летището и в краен случая от Douglas във Виена и никога не съм имала проблем с обслужването. Независимо от това как съм била облечена, винаги са ме обслужвали по един и същ начин. Попадала съм на много компетентни продавачки, но и на такива, които изобщо не знаят какво продават.  ooooh!

И пак да си повторя въпроса - Някой ползвал ли е Collagenist Pore Genius на  Helena Rubinstein?

# 86
  • София
На летището може да са по-различни, да. Но мислех, че в БЗ и ЕЛ са еднакви цените, а то май се оказва друго..Аз имам път към Сити Центъра другата седмица за лосиона на Клиник и ще погледна обезателно цената на крема колко е там.  Sunglasses Е та то ако е по-скъпо в ЕЛ, защо изобщо някой предпочита да пазарува от там?  newsm78
veselyshko , мажа се с крема от два дни и мога да кажа, че засега  съм очарована от резултата. Прави ми кожата мноого мекичка и някак по-гладка и изчистена ми изглежда.На носа по принцип винаги си усещам грапивината от черните точици и много ме дразни това, но откакто го ползвам крема....носа ми на пипане е супер гладък Shocked Незнам как става тази работа.Досега с никой друг крем не се е случвало. Аз си купих за суха към комбинирана кожа след мноого чудене и сега в топлото време съвсеееем лекинко ми лъсва кожата, но то е нормално като в офиса ми е 35 градусова сауна Laughing Но за студеното време ще ми е перфектен. Бързо попива и лицето се озарява сякаш от него.Няма и миризма. Засега му давам оценка отлична.Да видим след по-дълго ползване как ще е. Ааа, щях да забравя.. Бях се изприщила и кожата ми беше леко повяхнала, защото пиех няколко седмици антибиотик, заради бронхитчето и от крема ми се поизчистиха доста пъпчиците по лицето. Peace Лятото бих си взела обаче за мазна към комбинирана, защото този ще е тежък и ще лъщя на 100% в жегите. Ще ползвам след известно време Супердифайнса и ще дам отзиви и за него и от кой съм по-доволна. Но ще изпитам първо достатъчно време този и тогава ще тествам мостричката на СД. Hug

П.С.  Егати поста... Embarassed

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 21:44 от iana1980

# 87
За вас няма ли и-бей, ягодка, фрейгрънс и т.н.? От БГ магазин нямам желание да си купя и тоалетна хартия даже. Обслужването е под всякаква критика; за цените да не говорим  Tired
Яна, youth surge го има в изобилие в и-бей. Аз си го взех оттам. Не е необходимо да го купиш в пълната му разфсовка - 3 мостри от 15 мл ми излязоха на цена 1/3 от тукашната версия, пък си спестих и вечно недоволните продавачки  Wink

# 88
  • София
Момичета,какъв нощен крем ползвате?
Какво бихте ми препоръчали за смесена към мазна кожа,някой ползвал ли е този?

# 89
Дами, бихте ли ми препоръчали нощен крем за комбинирана кожа с анти ейдж ефект за зимния сезон?  bouquet Ще съм благодарна Heart Eyes и на препоръки за серумче Wink

Общи условия

Активация на акаунт