Благотворителен коледен базар

• 19 315
  • 364
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Предимство за предложилия идеята за виртуалната разпродажба няма ли да има?

# 121
# 122
  • sofia
Предимство за предложилия идеята за виртуалната разпродажба няма ли да има?

niama kak da stane tova s on-line razprodajbata,sano tova ostava da pochnem da pravim i shte se #2gunfire

Tzeluvki potupvane po ramoto priemash li Embarassed

Heart Eyes

# 123
  • София
Роси, според мен линка ти сочи към грешно място, предполагам, че към последния посетен албум в сайта, или на който нещо е качвано, а не към твоя  newsm78 Всеки път, когато го отворя показва различни хора.  Thinking (някакви фигуристи, сега някакъв тийн с халка на езика и др. Laughing)
Според мен това е линка: http://www.bgalbum.com/thumbnails.php?album=2937
който намерих с търсачката на bgalbum.com  Grinning

# 124
  • sofia
neznam kakvo e stanalo.no tova,koeto ti pokazvash e viarnoto.

newsm78

# 125
  • София
Аз докато се наканя да приготвя нещата... вие вече и среща сте си чукнали. Laughing
Нищо, Роси, утре на купона ще ги донеса. Че и без това имам към теб и стари грехове Embarassed та още веднъж, ако съгреша с право ще си лепна етикет на несериозна. Тук му е мястото да ти кажа едно голямо ИЗВИНЯВАЙ  bouquet

# 126
Онлай разпродажба казваш Laughing
Искам да видя чантата-обувка на Мери Mr. Green

# 127
Имам малко детски дрешки, както писах и преди, но нямах възможност да дойда в София Ленд. Как да ги предам на някоя от вас? Мога да дойда в района на Съдебната палата и Шератон всеки ден. Тези дни съм по цял ден на ул."Триадица", така че както кажете- на линия съм.

# 128
  • в гората
Binito, ако можеш утре - в 11 часа ще бъдем в София Ленд.

Момичета, ето списъка с хората, които ще стоят на базара. Моля, поправете ме ако съм сбъркала нещо.

Сутринта:
1. Дуци
2. Finch
3. Роси

Цял ден:
1. Мариета
2. Линда
3. Luminosa
4. Мария
5. AnMary

6. Зарина?
7. Гери?
8. Кики27?

Моля, ако има още желаещи, да кажат кога могат да дойдат и за колко време. По принцип за сутринта имаме хора, следобядът ще е по-рехав, така че предпочитаме тогава да се включите.  bouquet
За тези, които ще дойдат сутринта - добре е да сме там не по-късно от 9:30 часа, за да подредим масите, стоките и т.н. Даже към 9 и 15 може би, за да имаме 45 минути на спокойствие да подредим нещата.

# 129
  • sofia

Момичета, ето списъка с хората, които ще стоят на базара. Моля, поправете ме ако съм сбъркала нещо.

Сутринта:
1. Дуци
2. Finch
3. Роси

Цял ден:
1. Мариета
2. Линда
3. Luminosa
4. Мария
5. AnMary

6. Зарина?
7. Гери?
8. Кики27?

Моля, ако има още желаещи, да кажат кога могат да дойдат и за колко време. По принцип за сутринта имаме хора, следобядът ще е по-рехав, така че предпочитаме тогава да се включите.  bouquet
За тези, които ще дойдат сутринта - добре е да сме там не по-късно от 9:30 часа, за да подредим масите, стоките и т.н. Даже към 9 и 15 може би, за да имаме 45 минути на спокойствие да подредим нещата.

доколкото съм говорила с някои........Зари е на линия следобяд,Кики също.

Силвето също каза за следобяда,но не е потвърдила.Аз съм на линия поне до 3.00 ч.

# 130

Сутринта:
1. Дуци
2. Finch
3. Роси

Цял ден:
1. Мариета
2. Линда
3. Luminosa
4. Мария
5. AnMary

6. Зарина?
7. Гери?
8. Кики27?

доколкото съм говорила с някои........Зари е на линия следобяд,Кики също.

Силвето също каза за следобяда,но не е потвърдила.Аз съм на линия поне до 3.00 ч.

Аз мога да дойда и в 6.30 сутринта! Peace Ама май няма да стане, защото много от багажа е вкъщи...всъщност тук ще има човек, така че може аз да подреждам в залата, а някой да докарва нещата и без мен! newsm78

Лелелее, време не остана...а аз имам усещането, че е другата седмица! Crazy

Дано имаме супер успех в начинанието! Praynig

Heart Eyes  Hug bouquet

# 131
оооо Веси Heart Eyes ти се съвзе след 8-ми най-накрая Party
значи...аз да си кажа пак-бройте ме за товаренето на багажа сутринта,за превоз по всяко време,етикетчетата за стоките за вече готови Laughing,днес ще принтна малко брошурки(Линда ги е спретнала много готини Hug)...друго какво-а..ще изкарам малко снимки 9-13 от кръщенето-ще са готови утре за табло
и...за съжеление май няма да мога да стоя до самия край,мъжа ми ме кара да ходя с него на фирмен купон в Сандански Sunglasses-аз малко се дърпам и гледам да бия отбой,че нещо не ме кефи фирмата му ама......-но до 3 ще съм на линия!
 Hugайдееееее не остана!!!

# 132
Ще бъда на базара следобеда, само с Роси не сме уточнили от колко часа, но предполагам някъде от обяд  Simple Smile В мен имам още неща за базара, ще ги предам на Роси утре  Simple Smile

# 133
оооо Веси Heart Eyes ти се съвзе след 8-ми най-накрая Party
значи...аз да си кажа пак-бройте ме за товаренето на багажа сутринта,за превоз по всяко време,етикетчетата за стоките за вече готови Laughing,днес ще принтна малко брошурки(Линда ги е спретнала много готини Hug)...друго какво-а..ще изкарам малко снимки 9-13 от кръщенето-ще са готови утре за табло
и...за съжеление май няма да мога да стоя до самия край,мъжа ми ме кара да ходя с него на фирмен купон в Сандански Sunglasses-аз малко се дърпам и гледам да бия отбой,че нещо не ме кефи фирмата му ама......-но до 3 ще съм на линия!
 Hugайдееееее не остана!!!

Пиле Hug, верно, че ми беше трудно да се съвзема от този 8, ама чак една седмица Crossing Arms...никой от наште не го държи толкова Whistling! А имаше къде, къде по-зле от мен ooooh!...последната вечер повечето редуваха греяна ракия, водка, вино...и на сутринта имаше "О, мамо, моля те не ме бии"! Laughing Laughing Laughing
Но вечерта на 16.12. съм си я освободила, за да не ми се налага отново да ви лъхам на алкохол или да трябва да правя разходки при отрицателни температури, с цел изтрезняване! Stop Пък и да не ни се разнесе славата на майки алкохолички...покрай мен, де! Joy

А от нас кой ще извозва багажа? Защото Линда и мъжът й направиха няколко курса, за да го докарат...значи с един до НДК няма как да стане? newsm78

# 134
едната за возенето на багажа съм аз- Hug

Общи условия

Активация на акаунт