Jumbo ?

• 39 000
  • 124
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вчера бяхме в Джъмбото на Ботевградско и не ги видях. Но мисля, че в това на Блгария не може да ги няма  Peace Виждала съм ги последния път като ходихме там  Peace

# 91
  • София
Някой да знае дали в Джъмбо ги има тези топки http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.7874

за джъмбо не знам, но в Комсед има със сигурност топки на Интекс.

# 92
  • София
Здравейте,
Някой има ли представа коя маршрутка ходи до Ботевградско, от къде може да се хване и на какъв интервал минава?

# 93
има нов магазин Джъмбо в Дружба, зад хотел Горублянско ханче

# 94
  • ...на безопасно
Някой знае ли дали има интерактивни животинки и на каква цена са горе-долу? Благодаря

# 95
  • София
Не е отворен още. Поне в събота не беше.

# 96
  • На земята
Момичета, някой виждал ли е гаражи с писти в Джъмбо и на какви цени са? Нещо от този сорт ме интересува - http://kasida.bg/moni-pistagaraj-170-14136.html

# 97
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Напратив от събота магазина работи.

Здравейте,
Някой има ли представа коя маршрутка ходи до Ботевградско, от къде може да се хване и на какъв интервал минава?

http://econ.bg/marshrutkisofia/

ЛИНИЯ 17

# 98

откриването е било в събота или неделя, не съм сигурна  Wink но вече работи и ми е много удобен  Simple Smile

# 99
Момичета, някой виждал ли е гаражи с писти в Джъмбо и на какви цени са? Нещо от този сорт ме интересува - http://kasida.bg/moni-pistagaraj-170-14136.html

в Джъмбо - Дружба имаше подобни. в събота работеше със сигурност. вече направих пазара  Laughing

# 100
  • София
Да, и от друго място разбрах, че бил открит в събота, което много ме учудва. Точно в този ден минахме покрай Джъмбо и навсякъде около него имаше работници и беше като строителна площадка. Изобщо нямаше вид на пуснат в експлоатация магазин.  Rolling Eyes Затова и реших, че още не работи.

# 101
 Здравейте как да стигна до Jumbo в дружба, от Студентски град или от Арена армеец ? 

# 102
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте как да стигна до Jumbo в дружба, от Студентски град или от Арена армеец ? 

Местоположението на магазина на Цариградско е пресечната точка на ул."Садина" и ул."Обиколна", зад "Горублянско ханче".
На ул. "Обиколна" спират авт.204, авт.88 и тролей 4, авт.114.
От автобусите по "Цариградско шосе" на спирка "Горублянско ханче" спират авт. 5, авт.6.

Връзка от кв. "Младост" и "Дървеница" - авт.88
Връзка от хотел "Плиска"- авт.204 и тролей 4.
Връзка от кв. "Дружба 1" - авт.404, спирка Хипермаркет "Практикер"(върви се пеша 5 мин) или авт.88.
Връзка от кв. "Слатина" - - авт.404, спирка Хипермаркет "Практикер", върви се пеша 5 мин.
Връзка от Герман и Долни Лозен - авт. 5 и авт.6.спирка "Горублянско ханче", върви се пеша 5 мин
Връзка от Горни Лозен - авт.7 на спирка "Горублянско ханче", върви се пеша 5 мин.
Връзка от Кривина - авт.8 на спирка "Горублянско ханче", върви се пеша 5 мин.

Може да се пътува от последната спирка на метрото (магазин 'Метро") и да се вземе авт. 6 или авт. 5 за две спирки до "Горублянско ханче". По принцип последната спирка на метрото има връзка и с авт. 114, но много обикаля в "Дружба"1 (през бул. „Христофор Колумб”- ул. „Кап. Дим. Списаревски”- бул. „Проф. Цв. Лазаров”- бул. „Копенхаген”- ул. „Обиколна”).

# 103
Магазини Джъмбо просто ми развалиха празника. Взех лупа, на която пише, че увеличава три пъти и става за документи, книги и т.н с батерии 3ААА, които подържата лампичката. И какво се оказа -подарих я сега ииии боклук не увеличава  - да не кажа, че въобще не се вижда нищо. Моля ако случайно някой е попадал на подобно нещо да си каже мнението ( с многомалък процент допускам възможността аз да греша) Парите не са никак много, но кажети ми в кои дни може да отида и да им вдигна
ур скандал за боклуците, които продават и ще си искам да парите - не може да няма мостра- абсурдно е!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 104
  • София
Магазини Джъмбо просто ми развалиха празника. Взех лупа, на която пише, че увеличава три пъти и става за документи, книги и т.н с батерии 3ААА, които подържата лампичката. И какво се оказа -подарих я сега ииии боклук не увеличава  - да не кажа, че въобще не се вижда нищо. Моля ако случайно някой е попадал на подобно нещо да си каже мнението ( с многомалък процент допускам възможността аз да греша) Парите не са никак много, но кажети ми в кои дни може да отида и да им вдигна
ур скандал за боклуците, които продават и ще си искам да парите - не може да няма мостра- абсурдно е!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ако не греша вторник е ден за рекламации, но моя съвет е да намериш телефон на магазина и да звъннеш преди да се разкарваш  Peace

Весела Коледа на всички  santa2 santa2 santa2

Общи условия

Активация на акаунт