Отговори
# 660
Аз ходя по малко на работа и не ми стига време да ви изчета момичета... Радвам се, че на последните страници има само хубави новини.
Много се радвам за Крис Hug Все така да радва мама с нови и и нови успехи.

За Гарга Ганка  спокойно да си сложи новата лентичка и да се наслаждава на една безпроблемна и щастлива бременност.
Hug

7/8, стискам палци и при вас всичко да се нареди, както е най-добре за бебчето.

Вече всички трябва да сме по-спокойни, дори и някой мъник да избърза, не е страшно.

Аз почнах да събирам някои неща за вкъщи и родилното, но ми трябват още хиляди неща. Например много искам да купя влагомер, защото имаме озонатор, но не мога да намеря в никой магазин. Моля, ако някой има информация да драсне.

Честит празник, дано Св. Мина пази всички ни.

# 661
c'Mon, може да си вземеш електронен термометър с влагомер
http://www.orderbg.com/index.php?main_page=product_info&products_id=6353 нещо от този род.

# 662
  • София
Ванче, аз утре ще ходя на лекцията на 9 месеца - ще се видим, ако и ти си там!  bouquet

# 663
Миме, мисля да ида ако съм добре, че ми изглежда интересна темичката Simple Smile

# 664
Гарга ганка браво за хубавата вест Hug
Вилкони браво бавничко , но напредвате newsm10
Silvermist честита годишнина, това е толкова приятен повод  bigdance2

# 665
  • Varna
здравейте, момичета!
вчера ви писах по повод ужасното разстройство свързано с много стомашни болки, което имах, гадене и отпадналост. Днес ходих на лекар, от тези стомашни болки и бълбукане на черва са указали влияние и на матката и бебо е слязал долу, шийката се е изтгладила, но разкритие още нямам. Като отида да пишкам пък от време на време при забърсването има по-малки петънца или точици кръв. Така, че поддържам връзка с лекаря по телефона и не се знае колко ще изтрая , а съм секцио. Така, че вече съм в очакване.
Да питам, някоя да е имала така капки кръв? защото досега не съм имала.

# 666
Здравейте, момичета Simple Smile Благодаря на всички за хубавите пожелания за майчето ми  Hug Днес изкарах един страхотен ден с нея, бях й на гости в Бистрица... само двечките на приказки, поръчахме си пица и си хапнахме едно такова сладко-сладко, после пийнахме ... горещ шоколад... то какво друго за мен Simple Smile Много добре ми подейства.

Да, рожденият й ден съвпада със св. Мина... Нека закриля нас и семействата ни, и разбира се малките ангели. Честито на всички празнуващи! Много искам да отидем другата седмица до този манастир, отдавна я карам и нея... той й е закрилник.

Ели, честит рожден ден и на твоето майче! Какво хубаво съвпадение Simple Smile Да ти е жива и здрава много дълги години  Hug   bouquet

Гарга Ганка, честито  Hug Желая ти безпроблемна бременност и здравичко бебе след няколко месеца! Минавай да ни наглеждаш и да казваш как си!

Silvermist, честита годишнина! Много да се обичате! Simple Smile

Vilkoni, дано все по-хубави новини идват от теб! Стискаме палци!  Hug  Praynig

7/8, дръж се, миличка! Много, много се моля да устискате още малко!

За наклона на матраците и на курса ни казаха 30 градуса... можело отдолу да подложим навити хавлиени кърпи или не помня какво друго казаха... Чудя се за това спане обаче... препоръчаха ни да спи на една страна, като се сменят страните. Купих тази възглавница на Chicco дето поддържа от двете страни бебето да не се обърне... Но знам, че на Запад препоръчват спането по гръб, както и Мари е споменала... Даже на самата възглавница в английския текст е написано да лежи по гръб... Мисля си обаче по гръб не е ли опасно, ако повърне примерно... може да се задави.... то нали в самото начало дори главичката не можело да си обърне само... Мами с по-големи дечица, помагайте  Hug

# 667
Ниа, док гледа ли те на ехограф?И аз не мога да си обясня от къде са тези капки кръв newsm78 Да не са примесени със слуз , едно такова разтегливо като сопол?Успех мила, вече си в 9ти месец, така, че и да тръгне раждането споннтанно не се притеснявай.

# 668
здравейте, момичета!
вчера ви писах по повод ужасното разстройство свързано с много стомашни болки, което имах, гадене и отпадналост. Днес ходих на лекар, от тези стомашни болки и бълбукане на черва са указали влияние и на матката и бебо е слязал долу, шийката се е изтгладила, но разкритие още нямам. Като отида да пишкам пък от време на време при забърсването има по-малки петънца или точици кръв. Така, че поддържам връзка с лекаря по телефона и не се знае колко ще изтрая , а съм секцио. Така, че вече съм в очакване.
Да питам, някоя да е имала така капки кръв? защото досега не съм имала.

Ния, на курса ни бяха казали ако имаме капки кръв преди 9-ти месец, веднага на лекар и да искаме да ни видят на ултразвук веднага. Можело да е започнало разкритие на шийката.... и тогава се правели някакви неща, за да се спре... но ти казваш че не е това. Другото е да е тапата, примесена с кръв, но тя пък е слузеста... Какво казва док за това? НХубавото е, че си в 9-ти месец, мила! Каквото и да става, нещата ще са наред  Hug

# 669
  • Varna
да , имам опит с предното си трагично раждане и знам какво е да ти падне тапата.
В този случай преди да видя петънцата кръв по тоалетната хартия имах предния ден по слузесто бяла течение, но малко количество. Но като се сетя какво представляваше тапата. доста обилно слрузесто, разтегливо, бяло-розово кафяво. Доктора ме гледа на ехографа и каза, че главичката му е слязла долу, че е добре, че водите и плацентата са добре. Прегледа ме и на магарето, шийката е вече изгладена, разкритие още няма. Но определено скоро ще има развитие. дано всичко да е ок.

# 670
  • Велико Търново
Здравейте, момичета!
Аз съм февруарска мама Simple Smile, и влизам във вашата тема да де ви предам хубави новини за evelita. На 10.11.2010 роди бебе Николай newsm30 Heart Eyes, 2,100кг. Мама и бебе са добре. Повече подробности, като се преберат във вкъщи.
Пожелавам Ви едни прекрасни и добри бебчета на всички  Hug

# 671
ЧЕСТИТО НА МАМА ЕВЕЛИТА, ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО!  bouquet
На първа страничка видях, че е  с термин 22декември.

# 672
  • Велико Търново
Да така е!
Бебе Ники бърза да вивди мама.

# 673
Честито на втората ни майчица в темата   bouquet Да и е здраво и щастливо детенцето!!!

Момичета, не искам да скофтя темата, но при нас нещата не се оправят и утре постъпвам в болницата. Ще правим инжекциите за дробчета и ще насрочим най-ранна дата. Няма да имам достъп до нета, за това предварително ви пращам прегръдки  Hug Hug Hug Стискайте кълки и бебевалежа да не започва още  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На [b]7/8[/b] специални прегръдки  Hug

# 674
Супер новина, Iskritsa Simple Smile Благодарим, че сподели!

Честито на Evelita Simple Smile Да са живи и здрави с бебе Николай!   bouquet

Май съвсем лекичко започна бебевалежа в нашата тема... Дано все пак всеки си устиска до последно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт