LaRedoute.fr - 179 - Всичко за поръчката!

• 43 614
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
И аз с Visa Classic на Пощенска банка не съм имала никога проблеми с плащането Peace

# 91
Някой знае ли защо в сайта на ДЧЛ - статуса на пратката ми пише, че се намира в София и куриер ще посети адрес, а аз съм във Варна  Shocked ...,.. аман с тая моя поръчка, направена на 24.10, понеже приятелка с такава от 28.10 я получи още в сряда.

хехе - изненадаааа  Mr. Green току що ми звъннаха, че днес ще ме посетят  Hug

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 09:04 от Dendy

# 92
Знам, че някой беше купил ето това
 яке без ръкав http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-sans-manches-a-capuche-am … rodsize=undefined

Трябва ми размери на 138 , 150 - или изобщо дали си отговаря на размера - дъщеря ми е висока 140 и да преценя кое да поръчам.
Благодаря.

# 93
Момичета, някой да има такива перденца? Или подобни?
http://www.laredoute.fr/vente-voilage-bi-matiere-a-nouettes.aspx … ross%20sell%20pdp
Чудя се дали ще стоят хубаво...?  Thinking

# 94
Здравейте, пратили са ми на имейла да попълня бланка за изгубена поръчка. Но тя ми излиза като снимка и не мога да попълвам върху нея. Откъде да я попълня?  Embarassed

# 95
На първа страница има подробно описание какво се прави, принтираш я, попълваш и я сканираш след това. Връщаш я като отговор на мейла.Ето тук можеш да видиш кои полета се попълват:

http://laredoutebg.de.tl/%26%231064%3B%26%231072%3B%26%231073%3B … %26%231080%3B.htm

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 09:36 от ММимс

# 96
На първа страница има подробно описание какво се прави, принтираш я, попълваш и я сканираш след това. Връщаш я като отговор на мейла.
  :lol:D/e Абе не съм руса, хич даже ама.. Wink

# 97
Разбрах, че това е коментирано, но не намерих нищо
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-court-50-pourcent-laine.as … ross%20sell%20pdp
Ако може някакви отзиви за качество и размер. Ще поръчвам L-ка. За съжаление докато се наканя днес да поръчвам свърши....
И да питам /хвърлящите боб/, като ми го дава от днес че е изчерпано, възможно ли е да го заредят пак, или да не се надявам?

Получих го вчера (XXL) отговаря си номера и е по-хубаво отколкото изглежда.

# 98
  Може ли някой да ми каже поради каква причина картата от райфайзен виза електрон с която някога пазарувах от Ларедут, сега ми изписва, че не може да ми я приеме? Откакто са направени повечето промени не съм пазарувала, на предишното голямо намаление, пуснах няколко поръчки, след което въпреки че имах пари спря да ми я приема. В банката звънях няколко пъти, те заявиха че при тях проблем няма и дори не виждат опит от сайта да блокира парите.... Вече обмислям да си закрия тази сметка и да си направя нова карта...
Здравей, много хора се оплакват, че не им приема вече карти на Райфайзен...както и Булбанк, Прокредит, Експресбанк, Юнионбанк и още някоя беше. По-добре не рискувай да си вадиш карта за пазаруване в ЛР от тези банки.  Peace
Само някой доволен от някоя от изброените да не ме обвини в неточност, но по оплакванията на хората в темата съм набелязала именно тези банки.

Най-доволни и с най-малко проблеми са от тези:
ЦКБ, ПИБ, ДСК(аз пазарувам с VE на ДСК, не съм имала проблем нито веднъж!)

Привет,

аз винаги съм плащала с карта на МКБ Юнионбанк и нито веднъж не ме е отхвърляло /от 2 години/, само, че картата ми е Visa Clasic с МНО, не е кредитна.

# 99
И аз за дънките да кажа, мисля че са в следния ред- черно , сиво, синьо(bleu), тъмно синьо(bleu fonce), светло синьо(bleu clair).Само най- светлите са намалени на 11Е. Като цяло все хубави неща пишат за тях- добра дължина, кройка, талия- 2-3 пръста под пъпа, oтговарят си на размера, удължават крака, добър силует. (гугъл хром) Вторите сини най- ми допадат.
http://www.laredoute.fr/vente-jean-droit-denim-stretch-entrej-76 … mp;pos=14_n_ellos

# 100
  • София
  Може ли някой да ми каже поради каква причина картата от райфайзен виза електрон с която някога пазарувах от Ларедут, сега ми изписва, че не може да ми я приеме? Откакто са направени повечето промени не съм пазарувала, на предишното голямо намаление, пуснах няколко поръчки, след което въпреки че имах пари спря да ми я приема. В банката звънях няколко пъти, те заявиха че при тях проблем няма и дори не виждат опит от сайта да блокира парите.... Вече обмислям да си закрия тази сметка и да си направя нова карта...
Здравей, много хора се оплакват, че не им приема вече карти на Райфайзен...както и Булбанк, Прокредит, Експресбанк, Юнионбанк и още някоя беше. По-добре не рискувай да си вадиш карта за пазаруване в ЛР от тези банки.  Peace
Само някой доволен от някоя от изброените да не ме обвини в неточност, но по оплакванията на хората в темата съм набелязала именно тези банки.

Благодаря ти много, но там ми превеждат заплата и тн и ми е удобно да работя с тях. Видях, че масово плащата през пей-пал, аз имам регистрация, не помня дали съм го ползвала, дали ако опитам през него може да стане с тази карта?

# 101
  • София

Благодаря ти много, но там ми превеждат заплата и тн и ми е удобно да работя с тях. Видях, че масово плащата през пей-пал, аз имам регистрация, не помня дали съм го ползвала, дали ако опитам през него може да стане с тази карта?
Вече и ПейПал ни го "резнаха" , заради злоупотреби!

# 102
  • София
Здравейте, пратили са ми на имейла да попълня бланка за изгубена поръчка. Но тя ми излиза като снимка и не мога да попълвам върху нея. Откъде да я попълня?  Embarassed
На първа страница има подробно описание какво се прави, принтираш я, попълваш и я сканираш след това. Връщаш я като отговор на мейла.
  :lol:D/e Абе не съм руса, хич даже ама.. Wink
Става и като попълниш бланката в Paint  и след това я конвертираш в PDF  формат, защото те не четат друг формат и им я пращаш като Replay на @, с който са ти пратили бланката.
И задължително си искаш номера на ваучера по @, а не по пощата!  Peace

Аз съм ползвала този сайт за конвертиране онлайн - http://www.go2convert.com/

ПП Вместо подпис, може да си пишеш фамилията само.

# 103

Привет,

аз винаги съм плащала с карта на МКБ Юнионбанк и нито веднъж не ме е отхвърляло /от 2 години/, само, че картата ми е Visa Clasic с МНО, не е кредитна.

Здравейте, хайде и аз да споделя моите перипети с картата на Уникредит Булбанк , след три неуспешни опита (излизаше че картата е отхвърлена ) използвах джокер от приятел   bouquet  една съфорумка  беше споделила че когато излезе това съобщение натиска клавиш F5  за рефреш мен ме върна в кошницата и после нормално си ми прие картата надявам се и при вас да се получи  Laughing

Имам и една молба това пуловерче доста се коментира а в сайта  половината коментари са че е  уголемено хайде ако  някой го има да се включи http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-roule.aspx?productid=3241 … minipdp=undefined  Благодаря   bouquet

# 104
здравеите ,момичета накои поръчвал ли е това яке http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe-aspect-cuir-enfant-g … =1&pos=10_n_n  да ми каже някакви отдзиви за него Thinking

Якето е страхотно - едно от най-големите ми попадения в сайта /хем дадох много повече пари за него/. На живо изглежда и стои много по-добре от снимката. Бях писала за него и преди - материята е почти неразличима на пръв поглед имитация на естествена кожа. Пролетно-есенно е, няма дебела подплата.
На тази цена просто няма какво да му мислите - грабете и ще ме споменавате с добро  Wink

Общи условия

Активация на акаунт