LaRedoute.fr - 179 - Всичко за поръчката!

• 43 548
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
А за тази риза има ли отизви?
http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-manches-longues-bouffant … e=4&pos=5_n_n

Като се избере бялото изглежда вталена, а на черното излиза някаква разкроена надолу бяла риза newsm78

# 181
  • Пловдив
Детската шапка на пума е страхотна -днес дойде.Но влизам за да споделя друго
Ако тук чете ИВАН РУМЕНЛИЕВ пловдив да знае че пратката му е при мен-доставена по погрешка.Обадих се на куриер -утре ще дойде да я вземе ,така че ще се забави.Извинявам се че я отворих но реших че е за мен  като видях какво има вътре се оцъклих.Другите 2 си бяха мои . Laughing
чете ......жена му,ама със закъснение Simple Smile
не смогвам и това си е Wink
благодаря ти мила,точно се чудех защо така ми е облепена със стикери на ДЧЛ......
Еййййй отдавна си мислех,че си ЗЛАТО ,сега вече знам със сигурност,пък и нали сме родом от един град......  bouquet  Heart Eyes   bouquet  Heart Eyes

НЕКА всички разбрат,че си страхотна,точна и много коректна  bowuu

И да не се вземе за спам (нарочно тук го написах) за да го прочетата повече хора и да знаят че има точни и коректни дами Simple Smile та ето и снимки http://www.album.bg/sis7/ от трите ми получени поръчки днес Simple Smile При това едната от 28.10,направо ме разбиха Simple Smile

Ако има въпроси за размери ще помоля на лични,че както се вижда тук сядам и чак по нощите Sad

# 182
 smile3501
Браво на renydent!
Дай Боже всички да са толкова честни!

# 183
  • София
Ей, Сиси, а аз хем ви знам фамилията...и хич не включих!  Confused
Много съжалявам!
Но ето че има прекрасни хора, а за Рени не се и съмнявам, че е прекрасен човек!   bouquet Нищо, че нямам удоволствието да я познавам лично.

# 184
Наистина все още има и добри хора!!! Дано повече са като Ренидент Simple Smile

# 185
Моля за помощ - може ли някой да даде линк или референтен номер на бебешкия коледен чорапогащник от тази снимка: http://www.laredoute.fr/vente-robe-de-noel-bonnet-bebe-fille.asp … =4&pos=19_n_n

Получих комплекта, но не видях че е без чорапогащник и не го намирам на сайта Sad

# 186
  • Sofia
Никога не съм се съмнявала, че има много честни и коректни хора, както се вижда от нашата тема Peace

Обаче винаги съм мислела, че куриерите, особено DHL , няма как да връчат чужда пратка на друг получател #Crazy А само за 2-3 дни в темата имаме примери с раздадени погрешка пратки, оставени при съседи и прочее Naughty Възмутена съм ужасно!

Надявам се да сигнализирате на DHL за всеки подобен случай, че да си оправят организацията.

И да попитам за отзиви за тази ризка:
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-manches-longues-pur-coton. … =14&pos=2_n_n

Дали е по тялото или е по-свободна?

# 187
  • София-Младост
Момичета, аз имам малко страничен въпрос и по - точно към притежателите на Виза карта (без значение банката). Сега си гледам извлеченията през интернет банкирането и гледам че транзакциите от теглените пари от Евро в лева са на курс около 2 лв., в зависимост от различните дни, т.е. не е на 1.955- 1.96 а около 2 лв. и така при по-големи суми в Евро си има една съществена разлика..И при вас ли е така? Сета звънях в Пощенска от където ми е картата и те ми обясниха че при този тип транзакции курса се определя от ВИЗА ЕВРОПА и е международен курс .. newsm78
Не, при мен поне до сега тегленето е ставало по курс продава евро на банката, картата ми е левова.

# 188
Здравейте мили дами , искам да ви попитам нещо - вчера пуснах поръчка с код ,след което при плащането си вписах и номера на ваучера  и сумата ми стана 7.50 евро - днес обаче като отварям да проверя , вече всичко ми е фактурирано и сумата е 21.50 евро без да ми е приспаднат ваучера  newsm78
Моля ако може някой да ми каже къде съм сбъркала
Днес ще е хубав и слънчев ден  - пожелавам на всички ви много приятни емоции и добро настроение   bouquet

# 189
Момичета, аз имам малко страничен въпрос и по - точно към притежателите на Виза карта (без значение банката). Сега си гледам извлеченията през интернет банкирането и гледам че транзакциите от теглените пари от Евро в лева са на курс около 2 лв., в зависимост от различните дни, т.е. не е на 1.955- 1.96 а около 2 лв. и така при по-големи суми в Евро си има една съществена разлика..И при вас ли е така? Сета звънях в Пощенска от където ми е картата и те ми обясниха че при този тип транзакции курса се определя от ВИЗА ЕВРОПА и е международен курс .. newsm78
Не, при мен поне до сега тегленето е ставало по курс продава евро на банката, картата ми е левова.
Аз съм с Виза на Райфайзен. Курсът ми е винаги пресметнат по курс на банката, 1,959 обикновено, понякога и 1.9587 или нещо около това. Но пък имам допълнителна такса от 0,5% при всяка транзакция. А когато плащам не в евро, а в друга валута, тогава имам и такса превалутиране.

# 190
Момичета, какво е Бенсимон? Как се намалява с него? Аз искам някоя дудунка да поръчам.

# 191
smile3501
Браво на renydent!
Дай Боже всички да са толкова честни!

А АЛЕКС е олицетворение на думата честност и коректност!!!

Имам лични впечатления.....не съм влизала мноооого отдавна в темата,но явно уцелих момента!!!
Еxcusez-moi за спама!

# 192
Чета ви терзанията около ДЧЛ,аз още не съм получила чрез тях,но да ви питам-има ли вече някой платил успешно дебитна нота чрез тях или поне да е питал?!Вися им с едни 5 евро на ЛР и ми е дерт! Laughing

# 193
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-velours-bebe-garcon.aspx?pr … e=2&pos=1_n_n

тази ли пижамка беше от 2 части? а Коя от двете момчешки пижамки е по-хубава? ако някой ве4е ги е полу4ил може ли снимчици... Praynig

# 194
Чета ви терзанията около ДЧЛ,аз още не съм получила чрез тях,но да ви питам-има ли вече някой платил успешно дебитна нота чрез тях или поне да е питал?!Вися им с едни 5 евро на ЛР и ми е дерт! Laughing
И аз питам за тия дебитни ноти, че имам от летните намаления, но не знам как да ги платя! Сумите бяха блокирани, но сега като чета изглежда , че само ги блокират и след време се отблокирват, без да ги теглят, така ли е?
Съвестно ми е и искам да си ги платя, макар че не са по моя вина!

Общи условия

Активация на акаунт