LaRedoute.fr - 179 - Всичко за поръчката!

• 43 657
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • София-Младост
Моля за помощ с оразмеряване за дънки Елос с 2% еластан : талия 90, ханш 111, бедро 68- то най ме притеснява.

Благодаря предварително!!!  Hug
46-48 може би.  Rolling Eyes

# 301
Момичета някои получи ли тази рокля http://www.laredoute.fr/vente-robe-courte.aspx?productid=3241765 … e=3&pos=4_n_n
Как е размера - точен или +1:-1  Praynig моля кажете че и се чудя от доста време newsm78

# 302
  • София
Моля за помощ с оразмеряване за дънки Елос с 2% еластан : талия 90, ханш 111, бедро 68- то най ме притеснява.

Благодаря предварително!!!  Hug
46-48 може би.  Rolling Eyes

Ооо, не, максимум 44 номер според мен. Peace

# 303
Може ли референтен номер на тези дънки http://www.laredoute.fr/vente-jean-bebe-fille.aspx?productid=324 … e=1&pos=6_n_n

# 304
Здравей те!Моля за превод на това  Vous souhaitez recevoir uniquement un pied de chaise, je regrette de ne pouvoir vous donner satisfaction car il n'y a pas de piиce dйtachйe pour ce genre d'article.

Je ne peux que vous conseiller de nous retourner l'article pour йchange.

Cordialement.
Monique,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Praynig  bouquet

# 305
  • Варна
Здравей те!Моля за превод на това  Vous souhaitez recevoir uniquement un pied de chaise, je regrette de ne pouvoir vous donner satisfaction car il n'y a pas de piиce dйtachйe pour ce genre d'article.

Cordialement.
Monique,

Praynig  bouquet

Чичко гугъл казва:
Искате ли да получите само един крак стола, ми се иска да ви даде задоволство, тъй като няма да има място
какви части за този раздел.

Мога само да ви посъветва да се върне обекта за замяна.

С уважение.
Моник

# 306
Привет момичета.
В събота сутрин пуснах поръчка и в момента статусът й в суивито е "Détail et suivi de livraison " Това какво означава, фактурирана ли е или не?  newsm78 В банкирането си не виждам блокирани суми.  newsm78
Благодаря предварително.   bouquet

# 307
Поръчката ми от 28ми от петъка седи със статус в офис на DHL по желание на клиента. А нито са ми звъняли, нито нищо Rolling Eyes. държа да отбележа, че вече получих една поръчка с тях, при това доста бързо. Та реших днес сутринта да звънна и да видя аджеба за какво става въпроси и какво беше моето учудване, когато служителката от кол центъра ми каза, че поръчката седи в офиса за доуточняване на адреса (а пък нищо не е променяно в него). Питам я аз защо не са ми звъннали и ако не бях звъняла до кога щеше така да седи и момичето ми вика - ми нямате телефон за контакт. А телефона си го написах още веднага, след като започна да се коментира, че трябва да фигурира в профила. Тааа, след доуточняване, че няма нищо различно в адреса се разбрахме утре да ми я докарат и ми записаха и телефон за всеки случай.
Мисълта ми беше, че от Ларедут както не си правят труда да  принтват втория ред на адреса и доста от пратките са с липсващи блокове, входове и т.н., явно не си правят и труда да вписват и телефона, който фигурира в профила. Мисля оттук нататък да вписвам тел. си номер в поленцето " Адрес за доставка", тъй като явно само това се принтва като инфо.

Извинявам се за дългия пост, но се надявам да съм полезна на някой с него  Peace

# 308
Здравейте,

За първи път поръчвам от La Redoute. За съжаление имам следния проблем. Напълнила съм кошницата с желаните артикули, но когато искам да я валидирам, ме връща обратно в нея и не преминавам към следващата стъпка, в която да посоча адреса и номерата на картата. Имате ли представа защо се получава така или дали се е случвало вече на някого? Благодаря предварително за отговора.

# 309
  • Пловдив

Cordialement.
Monique,

Praynig  bouquet
Няма как да ти пратят само един крак за стола, тъй като не се предлагат отделни части за подмяна. Предлагат да върнеш артикула за да ти го сменят с друг.

Кой е артикула, доставят ли по-обемни неща.

# 310
  • Бургас
Някай може ли да даде отзиви за тази чанта  http://www.laredoute.fr/vente-sac-a-main.aspx?productid=32418652 … e=1&pos=9_n_n  Гледам,че доста са я намалили

Коментарите са , че дръжката е много дълга и не може да се намали достатъчно , а и цвета не отговаря много  Peace

# 311
Здравейте,

За първи път поръчвам от La Redoute. За съжаление имам следния проблем. Напълнила съм кошницата с желаните артикули, но когато искам да я валидирам, ме връща обратно в нея и не преминавам към следващата стъпка, в която да посоча адреса и номерата на картата. Имате ли представа защо се получава така или дали се е случвало вече на някого? Благодаря предварително за отговора.
При мен така се получаваше при ползване на код с изчерпан подарък.
Може и нещо от кошницата да е не налично/ оградено в оранжево/.

# 312
Нови двайсет сега.  Shocked Не съм пускала поръчка от намаленията и явно доста неща са променени. Къде е това поленце адрес за доставка и мога ли да допълня телефон, след като вече пуснах поръчка (в събота)?  newsm78

# 313
  • Бургас
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues-pur-coton. … minipdp=undefined
Тази блуза на  ELLOS с колко голямо деколте е, да не ми излязат съвсем атрибутите  Whistling, а как е като материя?

# 314
Не се сдържах, но си наистина ГЕНИАЛНА!
Аз трудно обувам лявата бота, дясната ми е ок, но ще си ги нося. Обаче никога нямаше да се сетя да ги преправя така...много шик!Поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт