LaRedoute.fr - 179 - Всичко за поръчката!

• 43 454
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Таничка, ако разгледаш стоките на Елос, момичешко 168 няма  Rolling Eyes
Не знам дали си струва риска, но след като 162 е най-голямото  newsm78 пък и жилетка, все може да се разтегне, само на дължина да е ок....
Някой ако може да даде размери на нещо Елоско 162 би било ориентир  Flutter

Еличу, моята щерка има същото, ей сега ще отида да премеря и видя кой номер е, тя е също към 90 см и е супер панталонът.
п.п. 86 съм купила и е точно, т.е. отговаря си на номерацията. ...на сайта май е даден като леко 7/8, а аз си мислих, че е дълъг, все пак така до долу и стои на моята дребосъчка.
Цялата дължина на 86 размер е 46 см
от чатала до долу: 29 см
ластик горе - 24 см
ханш - 27 см
Плътно анцунгово долнище, така бих го определила  Mr. Green Поне една идея по-плътно е от Адидас анцузите.
Нашето е червено, хубав цвят, за няколкото пранета още не е избелял  Laughing
Долу има ластик - 4 см широк

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 21:50 от anny_

# 406
  • София
Аз не мисля, че е 7/8. дълго си е долнището.

# 407
Какви бяха отзивите за тази жилетка? Отговаря ли си на номера? Ако някой има снимка моля да пусне... Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-gilet-long.aspx?productid=32418574 … minipdp=undefined

Ето снимки на жилетката (и облечена, но неизгладена  Mr. Green ) - http://kokonut.snimka.bg/hobby/laredoute.521001.21206737 Според мен е уголемена. Имам 34/36 размер ама си ми е доволно широка. Може би отговаря по-скоро на 36 (да не е дори на 36/38). Иначе на мен много ми харесва,с кеф си я обличам. Само да знаеш, че боцка, но това се предполага от материята. С блуза отдолу е ок.

оо много добре изглежда жилетката наистина..благодаря Hug

Според мен е леко умалена даже, защото на мен всички горни дрехи са ми 38/40.. взех и от бежавата жилетка същия номер и ми теснее... Моля ако някой мисли да поръчва от нея -  номер 38/40 - нека ми пише на ЛС - аз получих моята скоро и бих искала да си взема един номер по-голяма 42/44. Та ако някой ще поръчва 38/40 - нека да пусне 42/44 и да разменим (за бежавата става дума) .  Peace

# 408
Какви бяха отзивите за тази жилетка? Отговаря ли си на номера? Ако някой има снимка моля да пусне... Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-gilet-long.aspx?productid=32418574 … minipdp=undefined

Ето снимки на жилетката (и облечена, но неизгладена  Mr. Green ) - http://kokonut.snimka.bg/hobby/laredoute.521001.21206737 Според мен е уголемена. Имам 34/36 размер ама си ми е доволно широка. Може би отговаря по-скоро на 36 (да не е дори на 36/38). Иначе на мен много ми харесва,с кеф си я обличам. Само да знаеш, че боцка, но това се предполага от материята. С блуза отдолу е ок.

оо много добре изглежда жилетката наистина..благодаря Hug
И аз я имам, р-р 38/40. Мисля, че точно си отговаря, дори на бюста ми е леко тясна. Но стои страхотно, аз поне си я нося с кеф Peace

# 409
Момичета, някой плащал ли е скоро с такава карта на Уникредит булбанк:

МъжО има подобна издадена от банката, пари вътре има със сигурност, картата е "слагана" на банкомат за проверка на съдържанието, не е теглено от нея, никъде не съм плащала, но пробвайки се да платя в сайта не ми дава. На тази на снимката долу в десния ъгъл пише Виза електрон, на нашата има V PAY надпис, но отзад има 3 цифрен секюрити код.
Та, мога ли аджеба  Mr. Green да плащам с такава в сайта или не?
аз пазарувам с такава карта понякога ми я приема трудно,но я приема,обаче няма на нея V PAY надпис

# 410

МъжО има подобна издадена от банката, пари вътре има със сигурност, картата е "слагана" на банкомат за проверка на съдържанието, не е теглено от нея, никъде не съм плащала, но пробвайки се да платя в сайта не ми дава. На тази на снимката долу в десния ъгъл пише Виза електрон, на нашата има V PAY надпис, но отзад има 3 цифрен секюрити код.
Та, мога ли аджеба  Mr. Green да плащам с такава в сайта или не?
аз пазарувам с такава карта понякога ми я приема трудно,но я приема,обаче няма на нея V PAY надпис

Anny, направи първата операция от банкомат / в смисъл изтегли някаква сума/ и тогава пробвай отново плащане в ла редут.

# 411
  • StZ

аз се мъчих с часове и Ц! - не може!
Моята е точно V PAY  Sick

# 412
  • Все на втория етаж
http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-encolure-v.aspx?product … minipdp=undefined

Първата или втората картинка е цвета, който има в наличност?  Rolling Eyes Blush

# 413
Мами, моля за помощ! Искам да поръчам ето това- http://www.laredoute.fr/vente-nid-d-ange-pour-siege-auto-mixte.a … =2&pos=10_n_n
Когато обаче го добавя в кошницата цената му става 11,49 евро. Уж е намалено с 65%, а в кошницата го дава с 50% намаление! newsm78
На някой случвало ли му се е това? Каква е причината и аз мога ли да направя нещо?  Rolling Eyes
Благодарско!

# 414
Мами, моля за помощ! Искам да поръчам ето това- http://www.laredoute.fr/vente-nid-d-ange-pour-siege-auto-mixte.a … =2&pos=10_n_n
Когато обаче го добавя в кошницата цената му става 11,49 евро. Уж е намалено с 65%, а в кошницата го дава с 50% намаление! newsm78
На някой случвало ли му се е това? Каква е причината и аз мога ли да направя нещо?  Rolling Eyes
Благодарско!

Сори, току що разбрах- причината е в цвета  Embarassed

# 415
  • Варна

Преди седмица платих с тасава карта,но познат имаше проблем в друг сайт с нея.Обърни се и към банката попитай ги и тях защо?

# 416
  • София

Преди седмица платих с тасава карта,но познат имаше проблем в друг сайт с нея.Обърни се и към банката попитай ги и тях защо?

Преди пазарувах с В пей, а сега и на мен не ми я приема  Rolling Eyes

# 417
Някой да има този пуловер http://www.laredoute.fr/vente-pull-tunisien-manches-longues-col- … ross%20sell%20pdp ?
Четох отзивите,доста от тях не са положителни,но пък ми харесва и смятам да го поръчам.
Затова,ако някой го има,нека сподели размери,отзиви или снимка...

# 418
# 419
Чакам поръчка от 25.10 и искам да се обадя и да проверя в ДНL - това     Nº 20102841995573    47,82 €         Détail et suivi de livraison ли е номера на поръчката или има друга?

Вчера звънях в офиса.Питаха ме само от коя дата е поръчката и на кой на името.
Днес чакам 2 поръчки от 28.10 и 29.10.
Благодаря  bouquet Аз също се свързах с офиса, бяха много любезни. Идвали са, но нямаше бележка Rolling Eyes, записаха си адреса ми в работата и телефона и обещаха да дойдат днес.

Общи условия

Активация на акаунт