Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 9

• 24 139
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
И моите гърди не са наедрели, но аз мисля, че това не при всеки е критерии, преди да забременея предния път много ме боляха гърдите при МЦи сътветно при забременяването отначало ми беше един от симптомите и дълго времем нямах никакви други, а от както родих при МЦ не изпитвам болка и напрежение в гърдите-съответно и сега...принципно в началото всичко наподобява да предстояща МЦ,нали така?
Иначе сега се обадих на една гинеколожка, която посещавам често и я питах- тя каза, че ако не пия лекарства, които са ....ох избяга ми думата...абе един вид противозачатъчни, а хормонални- би трябвало това да е бременност при всички случаи , а не се отчита толкова ярко, понеже можело да е настъпила по-късно,т.е. О да е била малко по-късна....а и днешния ми тест в сравнение с оня ден си е като положителен от всякъде
Извинявайте за тия словоизлеяния, но от март месец правим опити и направо не ми се вярваше вече , че пак ще забременея

# 361
Аз ще ти честитя и ще чакаме официално потвърждение   bouquet
Kilimiotlista  ти как си?

# 362
Цитат
а от както родих при МЦ не изпитвам болка и напрежение в гърдите
Чувала съм, че след раждане болката при МЦ изчезва понякога.
gundie  Това, че тестовете са положителни означава, че си бременна. Както и аз. Естествено на теория всичко е възможно, но е много, много малък процент и аз лично от толкова изчетено по форумите съм го срещала един единствен път и то мисля, че момичето се беше тествало преди закъснението. В крайна сметка тестовете за това са направени за да разберем дали сме бременни  Hug Мен много ме бива да давам съвети, ама и аз съм същата като теб да знаеш.

# 363
Аз съм много добре след онова малко зацапване нищичко не е изтичало.. Heart Eyes. Иначе и на мен ми минават такива мисли и притеснения дали всичко ще е наред. И нищо не ме боли Sad. Но това е сигурно, защото ми предписаха но шпа.

# 364
Пий го и дишай спокойно  Hug

# 365
Аз ще ти честитя и ще чакаме официално потвърждение   bouquet
Kilimiotlista  ти как си?
Hug  bouquet
kilimiotlista , моят скромен опит с едно раждане...неееееее, не изчезват всички болки, едни болки в яйчниците резливи имах направо съм си изкарвала ъкъла, единственното, което ми се промени е че по някакъв начин ми се регулира МЦ, вече почти винаги ми идва на 28 и даже много често на 26 ден, а преди си чаках до 32 ден редовно...явно ние с теб ще си бременнем заедно Praynig и ще си споделяме, жалко само че на 20 няма да се засечем Wink Laughing Hug

# 366
Да с един ден се разминаваме, аз съм на 21ви..... Така, че те чакаме първа да се похвалиш  Heart Eyes

# 367
Искам да попитам (макар да ми е още раничко), кога трябва да се ориентираме къде ще раждаме, след кой месец? Каква е процедурата, къде точно се ходи и как се решава при кой лекар?

# 368
Искам да попитам (макар да ми е още раничко), кога трябва да се ориентираме къде ще раждаме, след кой месец? Каква е процедурата, къде точно се ходи и как се решава при кой лекар?
Последните ти два въпроса- къде се ходи и как се решава са мааалко сложни, ами решаваш си по някакъв начин- четеш инфо, слушаш приятелки..........и като си избереш лекар раждаш където той изражда, или като мен си избираш болница и после лекар там..можеш да отидеш в деня в които ти започне раждането навсякъде, където искаш

# 369
Здравейте,
Ами да взема и аз да се пиръединя към прясно забременелите  pregnant
В момента съм в 6г.с - втора бременност.
В понеделник съм на лекар за официално потвърждение.
Леко бременеене на всички Simple Smile

# 370
Ха, честито станахме три,дето вероятно ще си чакаме бебетата по едно и също време Hug  bouquet

# 371
  • ул. "Мечтание"

Процедурата е следната - харесваш си лекаря, отиваш при него и се разбирате.
Може да си го избереш от самото начало и той да те следи през цялата бременност, може и в последния момент да отидеш при него. Принципно е хубаво поне към 8мия месец да отидеш при избрания лекар да те следи, за да има по-ясна представа за случая ти.

# 372
благодаря за съветите!  Hug
Сега съм си избрала лекар за ЖК, от който съм доволна, но той не се занимава с раждания. Затова ще трябва да се ориентирам някъде другаде, а нямам никакво инфо. Като чета по форума, има доста мнения, и доволни, и не чак дотам... newsm78  Смятам след 7-я месец да се ориентирам по въпроса. Нали няма да е късно?

# 373
Natali, няма да е късно, пък и ако нямаш излишно изискване да си с избран екип не е задължително. Отиваш и който се падне, пък даже ако държиш да си платиш на място попълваш,че избираш дежурния в момента и готово . Лека бременност

# 374
  • ул. "Мечтание"
благодаря за съветите!  Hug
Сега съм си избрала лекар за ЖК, от който съм доволна, но той не се занимава с раждания. Затова ще трябва да се ориентирам някъде другаде, а нямам никакво инфо. Като чета по форума, има доста мнения, и доволни, и не чак дотам... newsm78  Смятам след 7-я месец да се ориентирам по въпроса. Нали няма да е късно?

Нито е късно, нито си длъжна да си избираш лекар!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт