Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 1

• 48 102
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Големият ми син беше в Раковина - много съм доволна.Доколкото знам обаче тази година приемат само една група.

# 181
Много благодаря за уточнението, че номерата в "Звездица" започват от 140. В 10 часа ми дадоха № 216 и реших, че ми трябва чудо,за да ни приемат. При това положение има шанс да стане.
Аз пак ще питам. Има ли дечица, които ще бъдат изписани на 31 Май от Ясла? Още не е взето решение в общината за тази година как ще бъде уреден въпроса. А няма време....Кога трябва да подам молба в общината?

# 182
Сега пък чух, че "Звездица" имали филиал до "България" и там също щели да приемат деца, кандидатствали в "Звездица".

# 183
  • Бургас
Да, така е. Приемат 30 деца за Гурко и 30 - за филиала, общо 60  Peace

# 184
А добра ли е базата на филиала знаете ли?

# 185
  • у нас
Много благодаря за уточнението, че номерата в "Звездица" започват от 140. В 10 часа ми дадоха № 216 и реших, че ми трябва чудо,за да ни приемат. При това положение има шанс да стане.
Аз пак ще питам. Има ли дечица, които ще бъдат изписани на 31 Май от Ясла? Още не е взето решение в общината за тази година как ще бъде уреден въпроса. А няма време....Кога трябва да подам молба в общината?

за какво да подаваш молба в Общината? Нас ще ни изписват тогава от яслата.

# 186
Аз пак с въпрос. На 27.05 излизат резултатите, но това би трябвало да е първо класиране. Второ кога ще излезе знаете ли?

# 187
  • Бургас
Тук пък при нас в Крайморие си има места в детската градина, даже сега ще затворят ясленката група, защото няма достатъчно деца, но само за нея де, за градинската си има.
Диреторката ни каза, че ако има желаещи могат да подават молби за нашата градина.Предполагам, че ще го направят майки, които са на голям зор и ако има такива, просто е добре да го знаят.
Казали са, че ако има 9 или 10 деца, от общината ще осигурят безплатен училищен автобус.

# 188
Защо  си мислите  ,4е   тези номера  играят  роля  ? TiredТова   е просто  номер4ето    под което  е записано във книгата ,от  там  ве4е  не приемат  по тез номера   дали 6те  си  140  или  500  все тая .Първо се приемат децата със  предимство след това  тези по адресна  регистрация ,а не  по  номерата    Peace

# 189
Хм, не мога да схвана принципа. Защо тогава аз като влязох директорката ми заяви, че нямам шанс защото вече е приела около 40 молби, а местата са 30? Thinking

# 190
Защо  си мислите  ,4е   тези номера  играят  роля  ? TiredТова   е просто  номер4ето    под което  е записано във книгата ,от  там  ве4е  не приемат  по тез номера   дали 6те  си  140  или  500  все тая .Първо се приемат децата със  предимство след това  тези по адресна  регистрация ,а не  по  номерата    Peace

Ами почти успя да си завършиш логическата мисъл и тя е, че ще има примерно 100 деца с адресна регистрация, а местата са 30, и влизат тези с по-малките номера....принципно казано.
Пред нашата градина нощувахме около 60-70 човека, повечето бяхме от яслените групи, понеже от тази година нямаме предимство. Доколкото разбрах, в повечето други градини, са приемали молбите на яслените деца през март, за да са преди останалите.

# 191
Явно във  всеки коплекс е разли4но  Hug,аз   спах цяла нощ  и отидох към  7:30  имаше 50  мами аз бях следващата  ,номерацията по4ваше от 250 ,от там реших да  отида  до  друга  градина  там бяха същите  тези  50 мами + още 10  ,но  не ми хареса   директорката   то не беше разпит  къде работиш   и.т.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 192
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Божее какво ни чака с тези градини  ooooh!  Надявам се за яслата да е по-добре положението  Thinking Имахте ли такива проблеми със записването в ясла - нощуване пред яслите и т.н., да се подготвя психичеси евентуално  Tired

# 193
Хм, не мога да схвана принципа. Защо тогава аз като влязох директорката ми заяви, че нямам шанс защото вече е приела около 40 молби, а местата са 30? Thinking
Защото от тези 40 молби, поне едно 20 и повече дори, са подали документи на още няколко места. Когато си направят приема , от общината ще засекат дублираните деца, ще стане ясно в коя от няколкото градини ще ходят, и освободените места ще се попълнят с молби от останалите.
Май така стоят нещата.

# 194
Защото от тези 40 молби, поне едно 20 и повече дори, са подали документи на още няколко места. Когато си направят приема , от общината ще засекат дублираните деца, ще стане ясно в коя от няколкото градини ще ходят, и освободените места ще се попълнят с молби от останалите.
Май така стоят нещата.
Да и на мен така ми обясниха  Peace ,а тези който не са  потвърдили  , 4о е детето ще посещава еди коя си градина  автомати4но отпада   и на негово място се приема    друго дете

Общи условия

Активация на акаунт