Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 1

• 46 218
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
благодаря.   bouquet

сега друго ме тормози - децата ви разболяват ли се лятото в градината? надявах се лятото да е здрав, а ето че пак е болен. и най ме е яд, че тъкмо започна да ходи с голямо желание.
и още- изследванията за градина всяка учебна година ли се правят или ако е ходило детето лятото няма нужда от нови?

# 451
Моя син го спрях за лятото - поне сега да не се разболява, да ходи на плаж, но до последно като ходеше беше болен - 3 седмици не спря да кашля и дотам беше с градината Confused Писна ми много Stop

# 452
  • на дъното
За разболяването всичко зависи от имунитета на детето.В нашата групичка от 15-20 деца в момента са5-7 за период 1 седмица.В началото се боледува много.Моята племенница първата година през седмица болна и така било с повечето дечица от групата,а сега втората година всеки ден 34 деца на линия.Дано само по леко се разболяват децата ни,че за кое по напред да мислиш в този труден живот трябва и да се работи.

# 453
  • Бургас
Моята направи 10 дена на яслата, тъкмо посвикна, ходи с желание, но тази вечер вдигна висока Т.  Embarassed Тъкмо днес следобяд казвах на мъжът ми, че днес като взимах малката видях 3-4 сополиви деца в групичката  ooooh!
Дано е нещо леко и отмине бързо, но е факт, че след кратко ходене и цъфна болна !

# 454
magare   Hug  Така ще е, в началото наистина боледуват. Някои повече, други по-малко. Ние преди яслата никога /наистина никога/ не ми беше боледувала, сопол не бях виждала. Много калявана от бебе, събираше се с деца, единствено от течение съм я пазила. Очаквах да се разболява като тръгне на градина, но не и това, което преживяхме, за 5-6месеца 3 плевмонии и няколко вируса. Като грешка си отчитам това, че още първите пъти не я спирах веднага от яслата. За което има заслуга и ЛЛ, уверяваше ме, че е добре и че е нормално да има сополи и да кашля, за съжаление в един момент ни се срина имунната система. Ето, мина вече година от както тръгнахме, вече 3-4месеца си ходи, била е вкъщи само 3дни/ларингит/. Но пък и аз понатрупах опит, намерих си много добра лекарка, имам й доверие и мога по всяко време да разчитам на нея. Опознах детето, знам какво да давам още при първи симтоми и се справяме за 2-3дни, без да се налага да я спирам от яслата и да я водя на лекар. Много съм доволна от едно сиропче Самбукол/имунистимулатор/, Инфлуцид/при пъри симтоми и профилактично/, Бронхалис Хил/за влажна кашлица/, Хустил/за суха кашлица/, Синекод/капчици за всякаква кашлица/, бирено и лучено сиропче за кашлица, мноооого моркови и чесън, сега ягоди и череши.

# 455
  • Burgas
Наистина всяко дете си е различно,нашата кака до 2г и 6м си я гледах вкъщи,доста се разболяваше на 10м. лежахме в болница с плевмония,после все лепваше някой вирус,или червено гърло,абе боледуваше на 2-3 месеца веднъж.Като я пуснах на 2г и 6м си мислех,че ще боледува повече,но не,март месец тръгна на градина до септември ходи без да отсъства нито един ден(нямаше кой да я гледа,а аз трябваше да работя).За това,че всяко дете си е различно,не може без да се разболяват,дано само няма сериозни болести.

# 456
. Опознах детето, знам какво да давам още при първи симтоми и се справяме за 2-3дни, без да се налага да я спирам от яслата и да я водя на лекар.

Да разбирам ли, че дори и болно да е детето не го спираш от ясла?

# 457
  • Бургас
ами аз се надявах, че лятото като не е променливо времето и е топло намя да се разболява толкова. ама явно не  Tired така че реших да го спра за по-дълго.

а за това инфо имате ли
благодаря.   bouquet
 изследванията за градина всяка учебна година ли се правят или ако е ходило детето лятото няма нужда от нови?
искам да му спестя боцкането, ако е възможно

# 458
Здравейте,
искам да попитам за мнение за ЦДГ Ханс Кристиян Андерсен. Преди малко разбрах, че дъщеря ми ще бъде в групичка към филиала на тази градина, който се намира малко по надолу от нея. Сега сме в чуденка с мъжа ми дали да не искаме да я преместят в централната градина, все пак тя е ремонтирана, а филиала не. Моля ако някой е запознат да сподели впечатления от филиала, а също така и от госпожите, кои са добри и кои не /за съжаление пропуснах да погледна в групата на коя учителка сме, но следобяд ще отида да видя/. Благодаря предварително.

# 459
ами аз се надявах, че лятото като не е променливо времето и е топло намя да се разболява толкова. ама явно не  Tired така че реших да го спра за по-дълго.

а за това инфо имате ли
благодаря.   bouquet
 изследванията за градина всяка учебна година ли се правят или ако е ходило детето лятото няма нужда от нови?
искам да му спестя боцкането, ако е възможно

На мен ми казаха, че кръв не искат - само за чревни бактерии и паразити.

# 460
. Опознах детето, знам какво да давам още при първи симтоми и се справяме за 2-3дни, без да се налага да я спирам от яслата и да я водя на лекар.

Да разбирам ли, че дори и болно да е детето не го спираш от ясла?

Ако за теб болно дете значи, в рамките на един ден да му избършеш носа 2пъти и един път да го чуеш да се изкашля, отговора е да. Споделих нашият опит, не е задължително при всички да е така. Преди на 2ри ден на ясла и текваше носа, веднага я спирах, въпреки това след 3дни ми правеше плевмонии или някой гаден вирус. Вече не е така, както казах опознах я и още в началото я пресичам, не я оставям да се разболее. Ти като голям човек като усетиш, че настиваш, взимаш мерки и ако са навременни, предполагам не спираш да ходиш на работа?

# 461
Някой от вас има ли лични впечатления от следните детски градини:

- Слънце,
- Вълшебство,
- Звездица

Интересува ме какви са учителките там (на 3 годишните). Как се държат с децата, децата как ги приемат, с родителите какви взаимоотношения имат. Храната добра ли е?

# 462
Някой от вас има ли лични впечатления от следните детски градини:

- Слънце,
- Вълшебство,
- Звездица

Интересува ме какви са учителките там (на 3 годишните). Как се държат с децата, децата как ги приемат, с родителите какви взаимоотношения имат. Храната добра ли е?

Храната в детските градини е една и съща. Няма значение за коя градина става въпрос. Менюто за всички градини се измисля от човек от Общината.

# 463
А мен ме интересува дали някой има впечатления за г-жа Росица Стоянова и г-жа Дияна Стефанова от ЦДГ Ханс Кристиян Андерсен.

# 464
Знам, 4е е една и съща, интересува ме каква е.

Общи условия

Активация на акаунт