Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 1

• 46 568
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
За същата ли градина говорим Меден Рудник бл462 вх г група Смехорани

# 541
Ами има, но го записахме на тази ,защото ние живеем в същия блок.

# 542
Моля ви да ми кжете дали за тази градина става въпрос?

# 543
Честно ви казвам много ме притеснихте.Дано да са подменили персонала,че иначе ще има големи расправий ooooh!

# 544
  • Бургас
Здравейте!
Сигурно хиляда пъти е коментирано,но не ми се рови по темите.Имам въпрос.Спрях малката юли и август от градина,какви изследвания трябва да правя сега?

# 545
Знае ли някой кога ще бъде готова ДГ "Златна рибка"? В понеделник ще звъна на телефона, но дали някой ще отговори, като сградата е още в ремонт?
От Ясла № 1 има ли други приети дечица там?

# 546
  • Бургас
meri popins, и моята щерка ще е в 62-ри блок. Аз пък чух много добри отзиви за г-жата при която ще са - Пъпъшева, дано наистина да са верни.
Иначе като база наистина е страшна мизерия, дано по-бързо да им построят новата сграда.
Дъщеря ми беше на ясла в "Морска звезда" , оттам пък въобще не съм доволна. Яслените групи бяха много големи и на децата далеч не им се обръщаше нужното внимание. Няколко пъти съм я взимала напикана, даже без да са забелязали, или пък преоблечена с чужди дрешки, без връхна дрешка когато е студено и т.н.
Ще видим сега в Надежда как ще се развият събитията, гледам да не се настройвам негативно от самото начало.

# 547
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Имам няколко въпроса и предварително се извинявам ако вече сте ги дискутирали...
Колко време преди да тръгне на ясла трябва да се направят изследванията?
На нас ни остана ваксината против рубеола на 5ти септември и мисля да говоря с директорката да я сложим и тогава да го пусна - към 10ти примерно.
Имат ли някакви изисквания за облеклото - разбрах, че предпочитат потници пред бодита, за да не им се топят в гърнетата, но тази информация ми я даде приятелка от София, не знам дали и в Бургас е така?
Предполагам искат пантофки, маратонки, анцунг - сигурно поне 2 бр   newsm78
Някой има ли списък или нещо подобно? Също ако трябва още нещо - аз имам спомен, че си носих паста за зъби, но дали в яслата им мият зъбите, защото моите спомени са от детската.  newsm78

Ние сме в яслена група "гъбка" в ОДЗ в Славейков до 8ми блок. Има ли някой в нашата група? Имате ли отзиви за  това ОДЗ? 

# 548
Знае ли някой кога ще бъде готова ДГ "Златна рибка"? В понеделник ще звъна на телефона, но дали някой ще отговори, като сградата е още в ремонт?

Моят син ще е там, но не е ходил на ясла. До колкото знам учебната година започва от 1 септември, до тогава би трябвало да е готово. Направи ми впечетление, че работят и в събота.  Peace

# 549
  • Бургас
Имат ли някакви изисквания за облеклото

Наистина като ходеше на ясла големия ми син ги искаха с потници, защото им е по-лесно да ги обслужват. В раницата искаха 2 комплекта резервни дрехи, а като махнахме памперса ми казаха да нося и по повече, за да го преобличат ако има нужда.
Също така ми бяха казали, че не е за предпочитане да го пращам с гащеризони и дрехи трудни за събличане/обличане, а с анцуг най-добре. И е разбираемо - 2 жени при толкова много деца не е лесно и бързо докато ги оправят всичките.

# 550
  • Burgas
И за предпочитане обувките и пантофите да не са с връзки,панталоните да не са с копчета и цип,блузите по лесно да се промушват през главата,това важи и за ДГ,това са мойте наблюдения,дрехи удобни и лесни за обличане.

А за ОДЗ до 8ми блок Славейков,за яслата съм чувала добри отзиви,гледали ги децата,но за градината не много добри от към обучение,не ги подготвяли добре,това все пак си зависи от учителките,но повечето били под всякаква критика.Но това не е от лични впечатления,познати са ми казвали,на които децата са им били там.

# 551

Моят син ще е там, но не е ходил на ясла. До колкото знам учебната година започва от 1 септември, до тогава би трябвало да е готово. Направи ми впечатление, че работят и в събота.  Peace
...и днес продължават да боядисват отвън. Ако вътре са приключили и е останало само почистването и поставянето на мебелите, ще са в срок. Summer Wine, дано да се адаптират лесно децата. Госпожите Неделчева и Желязкова са много добри. С голямо желание отиваме в "голямата градинка.

# 552
Скъпа rossan дано да си права ,че иначе не знам какво ще правим аз лично много се притесних.Моят син е приет в група Смехорани твоята дъщеря в коя група ще бъде?

# 553
Summer Wine, дано да се адаптират лесно децата. Госпожите Неделчева и Желязкова са много добри. С голямо желание отиваме в "голямата градинка.
Госпожите са страхотни, знам от опит, но моят маймун не ще и да чуе за ДГ.  ooooh! Дано се адаптират лесно.  Praynig

# 554
  • Бургас
твоята дъщеря в коя група ще бъде?
В същата.
Ще видим как ще потръгне, но според мен е излишно да се притесняваш още от сега. Утре или в другиден ще отида да попитам какви изследвания трябва да се правят и ще питам повече за условията. Моята кокона въобще не е самостоятелна и честно казано това ми е най-големият проблем в момента - как ще се облича и ще се храни самичка.

Общи условия

Активация на акаунт