Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 1

• 46 197
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Защо не споделиш ,коя е градината.Как си  позволяват някой г-жи така да се държат с децата,за кви се мислят незнам..
Ти случайно ли беше там,има ли начин майката да научи.Тя има право да знае.
Аз съм много импулсивна ,в такива ситуации ,забравям за добррото възпитание,и сигурно щях да се скарам с тази г-жа,без значение за моето или чуждо дете става въпрос.
И аз съм за камерите в ДГ.

# 661
  • На морето!
Кажи, моля те за коя градина говориш? Такива неща трябва да се огласяват, за да може да се реагира.

За цветя на откриването на учебната година и аз си мисля. В ОДЗ 2 сборните групи все още са факт, а ремонти дори не са започнали.

# 662
  • на дъното
за Брезичка к-с Славейков

# 663
# 664
Изтрих доста - Това не е отчетна!
Има теми за изследванията, за цветята, за адаптацията - пишете в тях.
Тази е за самите градини - информационна - за условията, приема, учителите и т.н.!

# 665
Здравейте,момичета.Някой знае ли къде мога да подам жалба ако детето ми е удряно.Имам такива съмнения.Бузата и беше зачервена и ясно се очертават нечии пръсти, днес като я взех.Използват това, че детето ми все още неможе да говори,за да каже какво се е случило. #2gunfire

# 666
  • Burgas
Здравейте,момичета.Някой знае ли къде мога да подам жалба ако детето ми е удряно.Имам такива съмнения.Бузата и беше зачервена и ясно се очертават нечии пръсти, днес като я взех.Използват това, че детето ми все още неможе да говори,за да каже какво се е случило. #2gunfire
Според мен трябва да отидеш при директорката,но ти не попита ли защо е така,да не би някое дете да я е ударило,коя градина това....дано не е така както си мислиш.

# 667
  • Бургас
Утре ни е първият ден в "Раковина"-та. Разбрах, че в някои детски градини има тържество за 15.09. Дори и канят родителите от 10ч.
Въпроса ми е в Раковина-та ще има ли тържество, от колко часа и ще присъстват ли родителите, че да мога от рано да си организирам деня.

# 668
 newsm78
Сега седя и си мисля дали е възможно дете родено януари 2010 да се запише на детска градина 09.2012 т.е. на 2г. 8м?

# 669
  • Бургас
newsm78
Сега седя и си мисля дали е възможно дете родено януари 2010 да се запише на детска градина 09.2012 т.е. на 2г. 8м?
Според Правилника - не. През учебната 2012/2013 първа група ще бъдат набор 2009г.  Peace

# 670
newsm78

Според правилата не, но може и да се намери някъде директорка, която да го приеме. Големият ми син беше така, но пък повтаря 2 пъти първа група. Иначе ще трябва да тръгне на 6 години на училище.

# 671
  • Бургас
Търся мнения за г-жа Кабакова и г-жа Колева от "Андерсен"

# 672
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

За коя градина става въпрос?

Аз за сега съм доволна от "Иглика" до 8ми блок в "Славейков". Борко винаги е преоблечен, чистичък и нахранен. Единственото, което ме притеснява е, че е най-малкия в групата и то с година по-малък и не знам как се държат другите дечица с него. Има ли място за притеснение?

# 673
Здравейте момичета много Ви моля, ако някой има впечатления от яслата в ОДЗ Ран Босилек нека да ги сподели.

# 674
  • Бургас
Здравейте момичета много Ви моля, ако някой има впечатления от яслата в ОДЗ Ран Босилек нека да ги сподели.
Ние сме в градината,но до колкото чувам,доволни са..

Общи условия

Активация на акаунт