Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 1

• 46 146
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Здравейте момичета. За съжаление нашата баба се разболя и се наложи сега да запишем дечко на ясла. В Славейков имаше свободни места само в ОДЗ "Райна Княгиня" до бл.55, което не е много далеч от нас. Може ли някакви отзиви за тази градина. Прочетох почти цялата тема по диагонал, но открих само едно мнение за тях.

# 676
  • Бургас
В "Райна Княгиня" има две ясленски групи. Дъщеря ми беше в едната от 06.2010 до 09.2011. Доволна съм, защото не се разболяваше, научи много песни, стихчета. Едната учителка е малко груба и Ксения не я долюбваше. Другия минус е, че кашлящи и сополиви дечица си ходят на ясла съвсем редовно (на мен ми е все едно, но за други майки е важно, предполагам).

# 677
  • Бургас/Пз
Има ли някой в първа група във филиала на цдг "Андерсен" и ако може да сподели мнение как е там?

# 678
  • Бургас
къде предлагат занимания за мъници, освен в монтесорито?

# 679
Има ли някой в първа група във филиала на цдг "Андерсен" и ако може да сподели мнение как е там?

Моята дъщеря е там. За сега сме доволни, тя си ходи със желание, харесва й. Но тя е една от най-големите деца в групата /родена е февруари/ и затова е по-самостоятелна в сравнение с другите. Има и плачещи дечица. И вашето детенце ли е в тази групичка?

# 680
къде предлагат занимания за мъници, освен в монтесорито?

в Бургас само в Центъра за ранно развитие на децата. Виж на сайта им.

# 681
  • Бургас/Пз

Моята дъщеря е там. За сега сме доволни, тя си ходи със желание, харесва й. Но тя е една от най-големите деца в групата /родена е февруари/ и затова е по-самостоятелна в сравнение с другите. Има и плачещи дечица. И вашето детенце ли е в тази групичка?

Да, Киди, и моят син е там, но ние тръгнахме в края на септември! Аз също съм доволна, плака само първата седмица и вече е добре! Калоян се казва, твоето момиченце как се казва?

# 682
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
При какво отсъствие на детето се правят на ново всички изследвания? Малкия е хремав 2 седмици и съответно не е ходил - имам извинителна бележка, но се очертава и др. седмица да не ходи - така стават 3 седмици отсъствие. Ще се наложили да правим изследванията на ново?

# 683
  • Бургас
Ако отсъства повече от 30 дни, тогава се налага да се правят изследвания. Във вашия случай е достатъчна бележка от ЛЛ.

# 684
Ако отсъства повече от 30 дни, тогава се налага да се правят изследвания. Във вашия случай е достатъчна бележка от ЛЛ.

30 календарни или  работни?

# 685
  • Бургас
Календарни най-вероятно Peace
Заповядай НАРЕДБАТА Simple Smile
Цитирам:
(3) При отсъствие на детето от детската градина за повече от 30 дни по епидемични показания се представя еднократен отрицателен резултат от изследване за патогенни чревни бактерии, а при отсъствие за повече от 2 месеца - еднократен отрицателен резултат за чревни паразити съгласно Наредба № 5 от 2006 г. за диагностиката, профилактиката и контрола на местните паразитози (ДВ, бр. 40 от 2006 г.).
(4) При отсъствие на детето от детската градина за повече от 10 дни се представя медицинска бележка от личния лекар за липсата на контакт със заразно болен.

# 686
Катёнок  Hug

Много ти благодаря   bouquet

# 687
  • На морето!
Календарни са дните, не работни.

# 688
Това важи ли ако детето е отсъствало по болест?

# 689

Общи условия

Активация на акаунт