Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 1

• 46 214
  • 756
  •   2
Отговори
# 690
  • Бургас
отопляват ли се градините? при нас няма парно още.  Tiredнезнам дали зашото градината е в ремонт или защото никъде не са го пуснали

# 691
  • у нас
отопляват ли се градините? при нас няма парно още.  Tiredнезнам дали зашото градината е в ремонт или защото никъде не са го пуснали

при нас (Раковина) е сауна още от преди две седмици.

# 692
  • Burgas
Аз разбрах,че са пуснали парното по градините и училищата.

# 693
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И при нас днес беше много горещо (ОДЗ Иглика).

# 694
  • на дъното
В ОДЗ "Брезичка" си е топличко.Казват,че въпреки да е пуснато парното по някога им пускат и печка.

# 695
  • Бургас
В Изгрев от 20.10 са с пуснато парно.

# 696
Момичета, при отсъствие на детето повече от месец от градинката искат изследването с акото или това с тиксото? Благодаря! Чревни паразити мисля, че прочетох.

# 697
  • Бургас
Момичета, януари ще подавам документи за ясла. Някой знае ли какво точно изискват тази година?

# 698
  • Burgas
Аз подадох септември,но директорката ми каза да отида януари  пак да проверя дали няма някаква промяна в изискванията за документи,иначе за сега са си все същите.

# 699
  • Бургас
И на мен ми предстои Януари подаване на документи.  Peace

# 700
  • На морето!
Следете сайта на Община Б-с, там публикуват всичко, което ви интересува относно документи, ред на подаване, свободни места и прием.

# 701
Искам да попитам понеже не ми стана ясно от сайта на Общината кога се подават документи за детски градини?
Синът ми ноември месец навършва 3 год. ще има ли право септември месец след като няма 3г. да посешава градина?  Thinking Благодаря предварително!  bouquet

# 702
  • Бургас
Първият работен ден на месец април се приемат документи за учебната 2012/2013 г. за децата от първа възрастова група, които са родени през 2009 година, независимо то месеца на раждане.

# 703
Искам да попитам понеже не ми стана ясно от сайта на Общината кога се подават документи за детски градини?
Синът ми ноември месец навършва 3 год. ще има ли право септември месец след като няма 3г. да посешава градина?  Thinking Благодаря предварително!  bouquet
Да ще  му  подадеш  документи  и ще  си посещава  градина  ,моето дете навърши 3 г през октомври  и ве4е  посещаваше  градина през  септември   макар  да нямаше  навършени  години

# 704
Приема е за деца от съответната година. Родените от 1.01. 09 до 31.12. 09 постъпват в градините през септември. Важна е годината,  в която детето навършва три години, а не деня когато ги прави.

Общи условия

Активация на акаунт