Е-bay - тема 61! Предновогодишно пазаруване!!!

• 33 258
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Един магазин за органични и био храни. Много ме изкушават....
http://home-garden.shop.ebay.co.uk/Food-Drink-/14308/i.html?_cat … sid=p3911.c0.m282

# 121
шоколадче ако можеш пусни линк за тези цаки,че съм фен и си търся,мерси предварително  Hug

Момичета,на ботушите и чантите Некст има ли някакво лого на марката,нещо да доказва,че са Некст  newsm78

# 122
шоколадче ако можеш пусни линк за тези цаки,че съм фен и си търся,мерси предварително  Hug

Момичета,на ботушите и чантите Некст има ли някакво лого на марката,нещо да доказва,че са Некст  newsm78

Предполагам си имат етикет от вътре някъде, а на някой чанти съм виждала и от вън да пише Некст.
Ама до сега не съм си купувала. )
Вчера изтървах една много хубава чанта. (((

# 123
MiSs CApRiCe, веднага пускам линк към очилата на продавача, яд ме е, че изпуснах 4 чифта дизайнерски, ама много скочиха в последните секунди. Иначе повечето рамки са екс дисплей, на моите са им надрани стъклата леко, но аз така или иначе ще им слагам диоптрични, тъй че не ми пука особено. Дебни, те непрекъснато листват нови. По - миналата година, още изобщо не в час с пазаруването от чужбина, ме би градушка и си купих от тук на прИмоция 2 рамки на thierry mugler за 400 лв. и още ме боли сърцето, тези ми излязоха 23 лева.  Party

Как познавате кои са истински и кои не,освен по цената де. newsm78
Имат един номер, по който търся в нета, гледам и от магазини да купувам. Не, че и това е гаранция.

desinik, аз се чудя как на повечето децата са им в болница и ги оперират, и възможно ли е да лъжеш така за здравето на детето си, до бяс са ме докарвали някои девойки. Твойта конкретно може и да не лъже, но със сигурност спекулира с това.  Sick

Стратегията с многото наддавания не бачка при мен.  Mr. Green

Много съм доволна - парфюми за мъж ми .

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 10:57 от bitter chocolate

# 124
  • Шумен
Повтарям се, ако някой знае отговора.
Пак съм аз с моя проблем относно пратката, която изпратих в Англия на 14.10 (няма информация за нея в сайта на Royal Mail). Обадих се в БГ Пощи, отдел "Рекламации". Момичето проследи пратката в тяхната база и каза, че е върната на 19.10. Не мога да разбера каква е причината на връщането  , ето и снимка на пратката. Евентуално, ако не си я потърсила , защо я връщат толкова бързо, не се ли изчаква повече време.  Моля за мнения, благодаря  .

vi_ki, какво мислиш да правиш?  newsm78

Не знам и аз Sad, щом не мога да разбера каква е причината на връщането, ще трябва да направя пълен refund на момата, да ги прежаля тия 6 лв. пощенски.

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 12:57 от vi_ki

# 125
  • София
Доколкото разбирам, работи с дете аутист , и утре вечер ще реши проблема. Ако е целяла да ми стане кофти, успя.. Confused
Това е ново двайсе  hahaha Хич да не ти става криво. Гаранция е измишльотина целяща да откаже недоволните купувачи от по-нататъшни мейли.
На мен само през последния месец ми писаха страхотни причини за това, че нещата ми ги няма или не са както са описани:
- на една детето е в болница
- на втората й се запалил гаража, където са ми били ботушите спечелени за 3 лири  Outta Joint
- на друга й се развалил компа и ми пратила якето на грешен адрес. Ама веднага ще ми върне парите. Естествено якето е спечелено за символична сума и не й се праща.

# 126
  • София
До колко дни трябва да платя, ако в обявата не е упоменато. Нещо ми се въртят 3 или 7 дена  newsm78
Спечелих едни гуми за хилка за тенис на половинката поредните за няколко месеца  Tired
И другото е над каква сума ме пращат в митницата, пратката е от USA. От много отдавна не съм пазарувала от USA и не помня.

vi_ki Твойта хубавица да не би да е върнала пакета и да се прави на ударена или адреса да не и е цял за да я върнат толкова бързо.

rijavelka Аз досега не съм получавала писма, че са шипнати. Даже някои от продавачите забравят и да отбележат и в сайта.

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 14:07 от dessitto

# 127
За първи път пазарувах в ибей и сега си чакам поръчките. За 2 от нещата ми изпратиха мейл, в който пишеше, че са шипнати. За другият обаче само ми писаха, че плащането ми е потвърдено. Означава ли това, че не са пратили стоката, или не всички продавачи уведомяват?

# 128
  • София
rijavelka, не всички уведомяват и не всички оставят фийдбек. Не са длъжни де, но на нас ни напомнят по 100 пъти да им поставим оценка.

# 129
На мен една буля ми прати покупката 14 дни след като съм я платила  ooooh! Извинението беше, че катастрофирала с детето  Rolling Eyes

И другото е над каква сума ме пращат в митницата, пратката е от USA. От много отдавна не съм пазарувала от USA и не помня.

Официално над 15евро. Но според мен хвърлят боб  Mr. Green - аз получавам пратки, които са над 15 евровия лимит, включително козметика и парфюми, както на митница, така и в пощенския ни клон. На всичко отгоре са си маркирани отгоре с реалната цена, а не като гифт, аз лично не намирам логика нито според тегло, нито според съдържание или стойност. Но досега не съм плащала нито ДДС, нито мито  newsm78  Само по 4лв някаква такса, когато са на митница. 
п.с. това - за Варна

# 130
Ей, счупиха се да катастрофират значи.
И аз имам  поредица от претърпели инциденти продавачи - не им ли е гадно да лъжат така  Confused Tired Rolling Eyes

Трябва да почна да пазарувам за Коледа, а нямам ищах  Rolling Eyes
Защо тъй?  Shocked

# 131
Стефинка, какъв ищах като навън е пролет!  Mr. Green

# 132
Kölsches Mädel, само твоя Груйчо  Heart Eyes да не чака Коледа  Heart Eyes  Crazy

# 133
Май, май!  Grinning  Като си е харесал ол инклузива и не ще да излиза!  Mr. Green

# 134
  • До хладилника, който обичам
Ооо, Кьолшес, то не останало! Стискам палци всичко да мине по вода Hug

Пак получих дрешка, описана като "отлично състояние" - с лекета Tired омръзна ми. Някои англичани са супер изрядни, други - пълни мърди.

Общи условия

Активация на акаунт