Е-bay - тема 61! Предновогодишно пазаруване!!!

• 33 263
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
Мерси! Сега пък излязоха само 200 резултата и нищо интересно! Ще продължавам да търся!  Hug

# 16
  • До хладилника, който обичам
Момичета, как да търся портмонета? Като избера wallet и ми излизат супер много резултати и в повечето случаи са си вечерни чантички, а аз търся точно портмоне.
То зависи и какво портмоне. Coin purse вади портмоне с клипс.
Аз пък днес купувам - ама никога няма да се сетите! - блузи за кърмене.
И четириколки за бутане с крачета за детето разглеждам. Реших да им взимам дървени играчки за Коледа, само трябва да измисля на коя какво и от кого, че то не е лесно. От мен, от майка ми, от свекърва ми, от дядо Коледа...

# 17
Kölsches Mädel, ааа, ако ще ги обуеш на изписването ще ти ги подаря. ) Ама още не са пристигнали...)
За портмоне, гледай purse, на Радли са страхотни, ама малко скъпички. )

# 18
Мирама, според мен сестра ти е за твърдо 6. Аз съм със същите мерки и дори понякога и 6-цата ми е голяма. Simple Smile

# 19
  • Smallville
Да не изтърва темата Hug

# 20
# 21
Kölsches Mädel, ааа, ако ще ги обуеш на изписването ще ти ги подаря. ) Ама още не са пристигнали...)

Както се е запънал малкият калпазанин да не излиза, може спокойно да изчакам да дойдат  Heart Eyes !
Харесааах си, ама много са скъпи верно  Cry http://cgi.ebay.co.uk/Radley-Henderson-range-large-Wallet-purse- … sh=item5640b622ca.
Точно такова си търся!

Бу, ако попаднеш на магазин, предлагащ хубави изгодни дървенки, покажи, че и аз мисля да взимам на племенницата, а идея си нямам какви точно да бъдат!  Hug

# 22
  • До хладилника, който обичам
Абе... да си кажа честно, взех едно Радли за монети, че ми трябваше малко портмоне за малката чанта. Хубаво е, кожено и всичко, ама реално нищо чак пък толкова фантастично - понеже го дебнах много дълго и успях накрая да го взема на добра цена, очаквах едва ли не само да генеира пари, след такъв зор... Mr. Green
Като взимах портмонета (когато бях на вълна "трябват ми 10 нови!"), пусках търсачката за "purse", после нагласях критерии "leather" и цена, примерно и после отсявах по цвят финално.

# 23
За портмоне, може да потърсиш Golunski, много ги има в Англия и са хубави, кожени, не скъпи Peace

# 24
Мерси на всички за предложенията!   bouquet

# 25
  • София
и аз тук Simple Smile

# 26
някой срещал ли бебешко/детско (за 1 годинка) сакенце, дънково, джинсово или някакво такова, не от плат, като сватбарско.
За момченце, нещо да си отива с дънки. Пуснете някой линк, защото сменям пиша какво ли не и не ми излиза такова, каквото искам , а не може да няма! Мерси!

# 27
Запис, но и още нещо  Laughing
Знам, че не трябва рано да се наддава, но ми се е случвало няколко пъти да чакам края и точно тогава или да забравя или нета да ми изчезне. После се оказва, че нещото е спечелено на много ниска цена  Whistling
Затова вече ми е за урок - наддай си по-рано за всеки случай bowuu

Отделно чакам 3 поли -  и трите са с Economy delivery, което значи поне 5 дни път и скъпи пощенски. Не мога да разбера, кое му е икономичното  Shocked
Наистина си е много 4 паунда за доставка на една тънка пола до Лондон, ама много ми хареса. Ще ги видя като дойдат и дано повече не се нахвърлям на обяви със скъпи пощенски.  Peace Някои продавачи ги питам дали биха изпратили до БГ, дори казвам колко би струвало, ама някои не искат Grinning

# 28
  • Шумен
Момичета, пак съм аз. )
Може ли да ми дадете съвет за размер дрехи.
Сестра ми е много слаба и нямам представа кой номер ще е при англичаните.
Гръдна - 75В, талия към 55-60см, ханш някъде 85см

Аз съм с почти същите размери, ханшът ми е 90 см. . За 6-ца е, макар че наистина зависи от марката, имам и дрехи 8-ми номер, но в повечето случаи се налага да ги коригирам.
Получих си нещата от посредника, липсва ми една детска блузка, ето тази. И да се похваля, че пристигна този детски лаптоп, страхотен е.  Peace
И снощи си спечелих поредната рокля - Цък  Embarassed

# 29
някой срещал ли бебешко/детско (за 1 годинка) сакенце, дънково, джинсово или някакво такова, не от плат, като сватбарско.
За момченце, нещо да си отива с дънки. Пуснете някой линк, защото сменям пиша какво ли не и не ми излиза такова, каквото искам , а не може да няма! Мерси!
Надникнах в категорията за сватби- Page boys http://clothes.shop.ebay.co.uk/Wedding-Clothing-/3259/i.html?Ite … 3286.c0.m14.l1514

и също в Cristening http://baby.shop.ebay.co.uk/Christening-Gifts-/100978/i.html?Chr … sid=p3286.c0.m282

Обаче и там няма много резултати!  Rolling Eyes

Вики, роклята е страшна! Създава невероятно коледно настроение! Представям  си те до коледната елха!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт