Е-bay - тема 61! Предновогодишно пазаруване!!!

• 33 238
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Аз да си покажа новите придобивки.
куфар на Самсонайт (най-накрая пристигна)
На живо е по-хубав.

балеринки Адидас

чанта с шал (имам обувки в същата разцветка)

И още няколко неща, но те не са на търг.

# 46
И аз тук,благодаря за темичката  Hug
Чакам толкова много неща с посредник,всяка седмица ми изпращат,мъжо ме бъзика,че ако продължавам така скоро трябва да ми прави отделна стая само за покупките от ибей  Joy  Joy  Joy
Явно всички отсега ни е обзело Коледното настроение,успешни покупки на всички ни   bouquet

# 47
Много ми харесва новия начин на търсене по категории-доста улеснява. Това вместо запис Flutter

# 48
  • До хладилника, който обичам
Някой би ли ми помогнал с информация какво точно да попълня в полетата с питанките от адреса на Габко.....искам да ги добавя като нов адрес в E-bay,  но досега всичко директно към БГ съм пращала и много не съм наясно все още с тази част. Може и на лични за да не спамим темата. Предварително благодаря  Peace
http://www.gabco.org/
Хайде моля ви да престанете с тоя Габко, защото е адски досадно вече Tired пари да ви даваха за реклама, нямаше да е толкова активна.

# 49
# 50
Някой купувал ли си е чанта на Некст? Че хвърлих око на няколко, но нямам представа как е качеството. )

# 51
Благодарско за темата!   bouquet

Аз да си покажа новите придобивки.

балеринки Адидас

.........

Етна, може ли да цъкниш 1 снимка на Адидаса обут че нещо трудно си го представям а много ми харесва! Може на ЛС!
И честито на всички придобивки, много са хубави!
Аз взех вече на децата подаръци и сега си блея само ако изскочи нещо интересно....а то все изкачаааа  Embarassed

# 52
  • виртуално
уф, аз още никакви коледни не съм измислила  Thinking
приемам идеи за 10г. момиче  Hug

# 53
Много ми харесва новия начин на търсене по категории-доста улеснява. Това вместо запис Flutter
Аз пък тъкмо влизам да помрънкам, как ме дразни!  ooooh! Търся кожено яке, дори не мога да избера вида на материала, не мога да избера няколко вида якета да ми излизат едновременно-къси , дълги и т.н, ужаснооооо! Сега трябва да се ровя в 9000 предложения!  ooooh!

# 54
Извинявам се, но мисля, че е важно - получих @, че Г. има нов адрес.
/Обещавам да редактирам по-късно/

Момичета,

Габко имат нов адрес в UK. Пгледнете на сайта им. Не знам от кога е промяната. Съвсем случайно влязох да проверя нещо и видях. Пуснах им мейл да питам от кога старият адрес няма да приема пакети.

Ей това е мейла, който и аз получих току що:
"Здравейте уважаеми скъпи за нас приятели,
благодарение на Вас, ние работим вече една година.
Поради обема на пратки, които изпращате на адреса в Лондон, Той (складът) умаля и Ви молим да пренасочите пратките си на новият адрес, който е поместен по-долу.
Всички пратки пристигащи на старият адрес ще бъдат събирани и препращани за София, но Ви молим да промените в регистрациите си с новият адрес.
Извинете ни за причиненото Ви неудобство от наша страна.
С уважение"

# 55
  • София
Може ли на лична новия адрес, че аз нямам мейл от тях  Embarassed

# 56
  • софия
Много отдавна нищо не съм купувала, но сега съм решила да си купя Лего, пардон на децата де. Така че моля, ако можете да препоръчате някой търговец.
Поръчах на зверчето, но от Амазон-а до посредник. Доставката до там беше фри. На мен ми излезе около 80 лв., а тук същото го гледах за 117 лв.
Нямах намерение да купувам нещо конкретно, но покрай коментарите ще се поразтърся за портмоне, че ми върнаха едни пари и е грехота да стоят в картата неизползвани  Crazy.

# 57
Ехе какво правите бе момичета.  Толкова страници изписани. Честито ви нови покупки. Аз ще се запиша с една палатка на Барби
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2904920 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 58
  • Бургас
И аз тук,благодаря за темичката  Hug
Чакам толкова много неща с посредник,всяка седмица ми изпращат,мъжо ме бъзика,че ако продължавам така скоро трябва да ми прави отделна стая само за покупките от ибей  Joy  Joy  Joy
Явно всички отсега ни е обзело Коледното настроение,успешни покупки на всички ни   bouquet

Ъх, моят мъж вече като види чувала, направо...  Laughing

Етна, балеринките са хубави, и аз имам такива. Само дето поръчвах три пъти, докато си улуча номера.  Simple Smile

# 59

Етна, може ли да цъкниш 1 снимка на Адидаса обут че нещо трудно си го представям а много ми харесва! Може на ЛС!
Те още не са пристигнали, но ТУК намерих снимка със същия модел модел.

Общи условия

Активация на акаунт