Витилиго 3

• 233 764
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 900
  • Пловдив
Здравейте, да се разпиша и аз Sad Нямам много петна, бяла съм и се пазя от слънцето от години. В града ходя с ръкавици дори и през лятото - красиви, плетени на една кука, за да не ми потъмнява кожата на ръцете. Но...ще ходя на море за 3 дни,няма как Simple Smile Ходя само на планина, но тази година и на море, и на планина, та и в Гърция през септември Simple Smile Та се чудих как да си предпазя китките на плажа. Мислих си за кафяв еластичен бинт, с него и във водата и на пясъка, естествено завита под чаршаф Simple Smile Някой да предложи нещо друго  newsm78

# 901
Веронезе,животът е кратък миличка наслаждавай се на почивката и слънцето и освен слънцезащитен крем детски 50 фактор друго не ти трябва! Simple Smile

# 902
  • по света
Аз стоя на море поне два месеца всяка година ,доста съм бяла.Ползвам 50 фактор крем ,имам разлики но после отшумяват.Не мога да си представя, че ще се лиша от морето ...не е фатално а и напоследък започнах да се вглеждам в хората и виждам често такива с витилиго.

# 903
Здравейте,тук пишат толкова много хора с този проблем и само един потребител е ходил на  BIOSKIN терапия.Ако има и други моля да споделят техния опит.Явно има огромен интерес,защото часовете са заети месеци напред,а никой нищо не споделя.Цената е висока,но ако ще се отърваме от тия петна аз пих платила.Обаче съм пръснала толкова пари по "успешни" терапии,че нямам вяра докато не видя и чуя.

# 904
  • София
Някой знае ли цената на тези процедури - намерих сайт, в който ги описват, но няма цена.

http://evromedbg.com/2015/06/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%8 … kin-evolution-r/#

# 905
  • София
Някой знае ли цената на тези процедури - намерих сайт, в който ги описват, но няма цена.

http://evromedbg.com/2015/06/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%8 … kin-evolution-r/#

Да - знам! Това е BIOSKIN на което ходя аз . Цената на процедура е 70 евро. За пакет много процедури можете да се разберете за по-ниска цена с лекаря.

# 906

Да - знам! Това е BIOSKIN на което ходя аз . Цената на процедура е 70 евро. За пакет много процедури можете да се разберете за по-ниска цена с лекаря.

Ефект има ли? Може ли телефон за връзка с лекаря ? Simple Smile

# 907
Същата фирма разпостраняваше продукта Мелагенина ,който според филмите ,които прожектираха беше на 80% ефективен.Обаче до сега излиекуван с Мелагенина и УВ лампа няма! Поне не беше скъпо.А това сега е направо пладнешки обир #2gunfire

# 908
  • София
Да, публикувал съм го по-назад

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 12:05 от krazy501

# 909
  • София

Ефект има ли? Може ли телефон за връзка с лекаря ? Simple Smile
Да, публикувал съм го по-назад - Др Тасев - +39 328 6932910 , няма български номер, или жената която прави процедурите в София - Симона +359 87 8383845

Това са най-ефикасните процедури които аз лично съм виждал, а за 30 години съм видял доста. Публикувах по-нагоре снимки.

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 12:28 от krazy501

# 910
Здравейте,
искам да ви попитам дали знаете. Поради витилиго полага ли се болничен, телк, или някакво ранно пенсиониране, социална пенсия?

# 911
Здравейте,
искам да ви попитам дали знаете. Поради витилиго полага ли се болничен, телк, или някакво ранно пенсиониране, социална пенсия?
Не,освен че преди освобождаваха от казармата

# 912
Здравейте,

Досега бях просто читател на тази тема, както сигурно са и много други Simple Smile. Събрах смелост да пиша, защото имам нужда от съвет.

Вече повече от 3 години имам този малък "дефект" на кожата. В самота начало имах само две малки петънца. Не ги възприемах като нещо страшно, а по-скоро като нещо незначително.
И аз като повечето хора не разбирах, а и не очаквах всичко онова което ми се случи след това.
Вече приемам "дефекта" като наказание. Въпреки ,че петната не се виждат аз се притеснявам много от тях. И по-скоро от реакцията на другите.

В момента се мажа с Витикс + Бетазон. Кажата ми не се репигментира, но поне проблема не се задълбочава.
Мисля да си направя операция за премахване на засегнатата кожа. Знам, че това може да не е трайно решение, но поне петната които имам в момента няма да растът и ще бъдат премахнати. Много съжелявам, че не ги махнах в началото. Тогава щеше да е козметично и малко, меже би и белег нямаше да ми остане.

Сега ме е страх и се притеснявам. Често си мисля, че ако изчакам още може да пораснат толкова, че да нямам възможно да ги махна. Мисля си и се страхувам.  Sad
Надявам се ако не друго това да ограничи или да забави болестта, до момента в който някой не намери лек.

И така направо на въпроса:
Някой има ли опит с подобен вид процедура? Ако може малко повече инфо за възстановяването и лечебното заведение в което са извършили операцията.

Благодаря предварително!

# 913
  • София
Здравейте,

Досега бях просто читател на тази тема, както сигурно са и много други Simple Smile. Събрах смелост да пиша, защото имам нужда от съвет.

Вече повече от 3 години имам този малък "дефект" на кожата. В самота начало имах само две малки петънца. Не ги възприемах като нещо страшно, а по-скоро като нещо незначително.
И аз като повечето хора не разбирах, а и не очаквах всичко онова което ми се случи след това.
Вече приемам "дефекта" като наказание. Въпреки ,че петната не се виждат аз се притеснявам много от тях. И по-скоро от реакцията на другите.

В момента се мажа с Витикс + Бетазон. Кажата ми не се репигментира, но поне проблема не се задълбочава.
Мисля да си направя операция за премахване на засегнатата кожа. Знам, че това може да не е трайно решение, но поне петната които имам в момента няма да растът и ще бъдат премахнати. Много съжелявам, че не ги махнах в началото. Тогава щеше да е козметично и малко, меже би и белег нямаше да ми остане.

Сега ме е страх и се притеснявам. Често си мисля, че ако изчакам още може да пораснат толкова, че да нямам възможно да ги махна. Мисля си и се страхувам.  Sad
Надявам се ако не друго това да ограничи или да забави болестта, до момента в който някой не намери лек.

И така направо на въпроса:
Някой има ли опит с подобен вид процедура? Ако може малко повече инфо за възстановяването и лечебното заведение в което са извършили операцията.

Благодаря предварително!

Не се интересувай толкова от реакцията на другите!

Колкото до операцията - мисля, че се прави след като си постигнал някакви резултати с терапия и да речем остават 10% които упорито не изчезват.

Знам за един професор в Италия който би могъл да го направи.

Мисля, обаче че е доста скъпо.

По същество ти остъргват кожата с нещо като шкурка.

После вземат здрава кожа от друго място и я поставят на мястото.

Не може да се прави на нежни места - примерно покрай очите.

Като цяло е доста екзотична операция , и не се практикува често

# 914
Записвам се и аз. Преди няколко дни поставиха тази диагноза на дъщеря ми.

Общи условия

Активация на акаунт