Витилиго 3

• 233 868
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 915
  • пак там
Инкс,  Hug

Сигурно ли е, че е витилиго?

# 916
Ами де да знам, лекарката каза, че е това.  Едното обезцветено място е  около една бенка, което било сигурен белег. Има и едно побеляло кичурче коса.
 Аз се филмирах доста като прочетох, че витилигото се комбинира често с други автоимунни заболявания, но да се надяваме, че ще сме в другите случаи, в които не се комбинира. Малката има обаче и едно червено петно на зъбчето, много странно - кожната каза, че няма общо с витилигото, една зъболекарка не можа да каже какво е. Сега ще я водя на друг зъболекар.

# 917
  • по света
Здравейте,
Искам да питам за тези лампи от къде си взехте?Аз видях в една българска фирма за медицински продукти с цена 780,видяха ми се доста ...Има ли ги някъде тези на Филипс тук?

# 918
  • София
Здравейте,
Искам да питам за тези лампи от къде си взехте?Аз видях в една българска фирма за медицински продукти с цена 780,видяха ми се доста ...Има ли ги някъде тези на Филипс тук?

http://www.lighting.philips.com/main/prof/lamps/special-lamps/me … va-puva-pl-s-pl-l

Вероятно питаш за това. Питай представителите на PHILIPS за България. Ако не - помоли някой да ти донесе от чужбина

Самата лампа струва 20-30 евро

Ето словенски сайт

http://www.svetila.com/en/light-bulbs-lamps-66/uv-lamps-119/uv-p … therapy-7527.html

Освен това, ще ти трябва куплунг, трансформатор, и кадърен техник да ти го сглоби

# 919
  • густо майна Филибето
yordanplamenov, при мен след някакво нараняване на кожата  много пъти пигмент не се получава, така че не съм сигурна от цялостния ефект на операцията Sad Не съм и достатъчно информирана за тези операции, но при повечето хора витилигото не се стопира, а се разпространява с по-бавни или по-бързи темпове, затова и не знам доколко си заслужава. Sad

инкс , зъбчето има ли пломба? При сина ми се получават така пломбираните временни зъби, зъболекарят каза, че е отизползвания за детски пломби материал.

Това за "комплекта" автоимунни заболявания май е вярно, аз съм боледувала от реактивен артрит, който е автоимунен, а сега от няколко години съм и с розацея.  Confused За мое щастие розацеята я овладявам със слънцезащитни кремове, а витилигото по лицето не е изразено съвсем, в някакво латентно състояние е, определени участъци стоят по-бледи ако почернея, засега с кремчета и фон дьо тен не личи.

За останалите петна вече не ми дреме, но с годините и суетата отстъпи малко на заден план. Обаче пък дали от неглежирането му, процесът се забави значително.

# 920
Не, няма пломба. Кой го знае какво е, дано моят зъболекар ме успокои, че е нещо зъбно (щото като напишеш в Гугъл розово/ червено петно зъб дете и излизат едни ужасии, че е симптом за незнам какви си болести).
Ами освен да се надявм на най-благоприятното, друго не ми остава. Simple Smile

# 921
Всичко е отвътре не отвън пийте гинко билоба и селен и слънце ,ако го няма лампа 311нм

# 922
Попаднах на статия,в която пишеше,че витилиго развиват хора,които се чувстват незащитени,самотни,макар и не сами, не достатъчно обичани и приети.За мен има някаква истина в това.Бихте ли споделили вие имате ли подобни чувства и усещания

# 923
Здравейте ! Аз използвам JOycare Sprey Tan tin-up система. Хубаво е , че попива за секунди и прикрива всички петна . Аз лично съм доволен . Ето от този сайт може да си го поръчате http://www.tehnomix.bg/joycare-jc-344-b-tin-up . Аз лично си взех и машинката , но не я ползвам , просто използвам клечка за уши , с който нанасям върху определените участъци. Ако го няма в наличност може да си го поръчате  и от представителите за България . Ето и сайта http://www.joycare.bg/about . Между другото съм студент по медицина и ще се постарая занапред да измисля лек. Grinning  Надявам се да съм помогнал . Simple Smile

# 924
Попаднах на статия,в която пишеше,че витилиго развиват хора,които се чувстват незащитени,самотни,макар и не сами, не достатъчно обичани и приети.За мен има някаква истина в това.Бихте ли споделили вие имате ли подобни чувства и усещания

Да,точно така съм се чувствала всичките пъти преди да ми избият петна.Абсолютно сам войн!В трудни житейски ситуации,обаче се обръщам с молитви към Бог и така усещам,че не съм сама и има смисъл в моето съществуване.И петната спират да растат. Hug

# 925
coco95 нанесен с клечка за уши този разтвор не стои ли като петно?!

# 926
 Ако го нанесеш правилно не .

# 927
Здравейте ! Аз използвам JOycare Sprey Tan tin-up система. Хубаво е , че попива за секунди и прикрива всички петна . Аз лично съм доволен . Ето от този сайт може да си го поръчате http://www.tehnomix.bg/joycare-jc-344-b-tin-up . Аз лично си взех и машинката , но не я ползвам , просто използвам клечка за уши , с който нанасям върху определените участъци. Ако го няма в наличност може да си го поръчате  и от представителите за България . Ето и сайта http://www.joycare.bg/about . Между другото съм студент по медицина и ще се постарая занапред да измисля лек. Grinning  Надявам се да съм помогнал . Simple Smile
това чудо струва 70 лв и като свърши разтвора фирмата НЕ предлага само разтвор!

# 928

Да,точно така съм се чувствала всичките пъти преди да ми избият петна.Абсолютно сам войн!В трудни житейски ситуации,обаче се обръщам с молитви към Бог и така усещам,че не съм сама и има смисъл в моето съществуване.И петната спират да растат. Hug

Благодаря за отговора! Да,ако човек успее да повярва,че никога не е сам,когато се уповава на Бог,няма да има усещане за самота!И няма да има витилиго newsm78  bouquet

# 929
  • по света

Абсолютно,случиха ми се ужасни неща след които аз категорично се чувствам много самотна ,същи и "загубила почва под краката си"както се казва.Това със сигурност е било ако не основен то голям фактор

Общи условия

Активация на акаунт