Витилиго 3

• 233 698
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Стара Загора
Здравейте,
Някой може ли да ме насосочи къде мога да намеря permatan lotion -френски продукт, маскиращ много добре петната с действие от няколко дни без отмиване. Намирам го в интернет  сайтове,  но няма доставка до България.
Ще съм благодарна ако някой успее да помогне.

# 1 051
Здравейте, четох за някака козметика Дермаколор - маскирала петната повече от добре ( четох, че дори за 2-3 дена )...някой да я е ползвал и по-специално ме интересува от къде я купувате за Варна?

# 1 052
Здравейте, четох за някака козметика Дермаколор - маскирала петната повече от добре ( четох, че дори за 2-3 дена )...някой да я е ползвал и по-специално ме интересува от къде я купувате за Варна?
   Това е сайта от където може да си го купитеhttp://kryolan-bg.com/com/catalogue/view/category/7/dermacolor - камуфлажния крем, но трябва на место да се пробват цветовете в София. Аз го ползвам от 4 години и съм доволна, но ползвам 2 цвята. Успех ви желая.

# 1 053
Благодаря, аз сайта го видях, но по-скоро ме интересува от Варна дали някъде мога да го закупя на място , точно с цел правилен избор на цвета

# 1 054
Според вас, може ли да се прави фотоепилация и възможно ли е да предизвика появяването на нови петна?

# 1 055
Петната могат да се появят и при физически и химически травми върху кожата. Затова са противопоказни микродермоабразио, фотоепилация, бих добавила и химически пилинг.

# 1 056
 Добре де,ами нали уж светлината помага на клетките да регенерират и да възвръщат меланина си?Фотоепилатора работи със светлинна технология,няма физическа травма,няма и болка,няма и химическа намеса,та по тази логика дори трябва да помага.

# 1 057
Добре де,ами нали уж светлината помага на клетките да регенерират и да възвръщат меланина си?Фотоепилатора работи със светлинна технология,няма физическа травма,няма и болка,няма и химическа намеса,та по тази логика дори трябва да помага.

ОПРЕДЕЛЕН СПЕКТЪР ПОМАГА...

# 1 058
Здравейте!
Отдавна чета това,което споделяте тук.Имам витилиго от около 5 год.Петната се появиха едно лято след морето.Като много от вас и аз съм опитвала какво ли не,резултат засега няма.Поне да бяха стопирали нещата,ама и това не става.
Прочетох тук,че някои си правят псевдокаталазата в домашни условия.Бихте ли споделили как?
Благодаря на тези,които ще се отзоват на молбата ми!  Simple Smile
Хубава вечер!

# 1 059
  • София
Според мен, ако човек може да си го позволи, е по-добре да се лекува при човека разработил лечението.  Професор Лоти със сигурност с времето подобрява начина на лечение

Абсолютно!

Той има голям набор от най-различни лечения, съобразени със случая.Освен това подхожда към всеки човек индивидуално. В клиниките винаги те карат да се чустваш специален. При вашия случай със сигурност нямаше да подейства само биоскин терапия.

Но не вярвам да ви е казал, че той няма нищо общо с биоскин и, че не знае, че др Тасев лекува в София с негова машина

Здравейте!

До къде стигнахте с лечението?

Изчезнаха ли напълно петната?

# 1 060
Според мен, ако човек може да си го позволи, е по-добре да се лекува при човека разработил лечението.  Професор Лоти със сигурност с времето подобрява начина на лечение

Абсолютно!

Той има голям набор от най-различни лечения, съобразени със случая.Освен това подхожда към всеки човек индивидуално. В клиниките винаги те карат да се чустваш специален. При вашия случай със сигурност нямаше да подейства само биоскин терапия.

Но не вярвам да ви е казал, че той няма нищо общо с биоскин и, че не знае, че др Тасев лекува в София с негова машина

Здравейте!

До къде стигнахте с лечението?

Изчезнаха ли напълно петната?

Здравейте,
Много от петната изчезнаха, останаха мънички на ръцете, които по-бавно се повлияват. Но мога да кажа, че на 90% петната са изчезнали.

# 1 061
  • по света
  Това е сайта от където може да си го купитеhttp://kryolan-bg.com/com/catalogue/view/category/7/dermacolor - камуфлажния крем, но трябва на место да се пробват цветовете в София. Аз го ползвам от 4 години и съм доволна, но ползвам 2 цвята. Успех ви желая.
.                                                Здравей ,колко струват ?В сайта не видях ...

# 1 062
момичета и момчета,някой пробвал ли е палео диета и по-точно АИП-АвтоИмуненПротокол.Хора с АИ са в трайна ремисия,а в английски сайт четох за много хора ,постигнали репигментация като спазват палео

# 1 063
Бихте ли дали повече инфо за тази диета?

# 1 064

Общи условия

Активация на акаунт