Всяка свободна минута е за Ляли (както той се самонарече), и затова рядко ползвам компютър, нет и всичко друго.
).

Говори страшно много, с много дълги изречения. Само малко си е още по бебешки, ама ние вкъщи и в яслата всичко си му разбираме. Много обича да играе с пластелин. Направо му е страст. И да се гушка.
Гърне - тц. 

Говори страшно много, с много дълги изречения. Само малко си е още по бебешки, ама ние вкъщи и в яслата всичко си му разбираме. Много обича да играе с пластелин. Направо му е страст. И да се гушка.
Гърне - тц. 
Вреждам се само, когато татко й ми я подава с хавлията от банята. Хич не й се нравят, нищо че процеса е естествен.
Пластелина, маркерите и кубчетата са ни фаворити на нас. И Шрек, ах този Шрек, едвам я изстъргвам от стола за да я изведа да играе. Като латерна е. Говори дори и като спи, но свързва все още само до три думи. С гърнето и ние сме до кривата круша. Явно реши, че докато киснее на гърнето пропуска далеч по-значими и интересни неща.

Много ми е добричка, но в същото време обича да си прави каквото иска...много е шугава.
Напълно те разбирам защо ти е мъчно, ама....пусти темперамент, нищо не можеш да направиш. Може би ще й дойде друг период след време. 
През седмицата подкашляше без хрема и температура, но вчера вечерта изведнъж вдигна 38.5. Започна с обилна хрема и кашлица. Сложих я да спи с температура, но не можеше да спи добре. След парацетамола се успокои и заспа до 6 часа. Днес през деня я свали от само себе си, вечерта пак вдигна. Радвам се, че почти не кашля. Дежурната педиатърка я прегледа, засега няма нищо тревожно, гърлото е леко зачервено. Надявам се да се подобри утре!

Иначе е прекалено чувствителен и той, но външен израз - не. /бащичко
/ Симеон още ме прегръща и целува.
Радо е галюшко също. Навярно и такъв ще си остане.
.
за сърдечната подкрепа), горе долу добре, плакала е, когато искали да й сменят памперса и да й слагат лигавник - категорично отказва. Засега около седмица ще ходи до обяд. Но май не е много ентусиазирана.
.
, то не че и аз съм се разписала кой знае колко, де
Отдавна съм приела факта, че вечер рядко хапват нещо готвено, та не се впечатлявам особено.

и не заспива докато не се изпълни и повтаря до забрава и какво ли още не...
Препоръчани теми