Иринка, чудни снимки. А Мони и приятелката му заедно ли са в Унивесритета? В един курс ли са или ще учат различни специалности? Днес на матурите се е паднал любимият ми автор - Атанас Далчев. Един професор в СУ ме запали - проф. Божидар Кунчев. Познавал се е лично с него и ни е пускал на касетофон записи с гласа на Далчев. А сега по една случайност майка ми работи в Министерството заедно с дъщеря му. Много ми допадат стиховете му и с удоволствие ги препрочитам.
За говора - Елинка няма проблеми Слава Богу. А това ми беше голям страх, понеже аз не изговарям правилно нито "Р", нито "Л". Помня как мразех логопоеда и не ходех... А малката изцяло се е метнала на рода на мъжа ми. Не знам сподлеих ли ви, но и с очичките поне заега няма проблем. Задължителните прегледи са на 3 и 6г, та на 3г. ЖЗ ще я заведем пак при тази детска офталмоложка в Пловдив. Много е внимателна и винаги има хора от цялата страна дошли за преглед при нея.
и уж се опитвам да се преведа в ред, ама кога ли ще стане 

Павчо е много интересен сега, защото и той почва вече да се държи като по-голям и зрял. А Ради - той е просто черешката на тортата.
/.
А момчетата са ти невероятни. Упс, забравих и момичето
Честито на рождениците и да са живи, здрави, честити и щастливи!
, но пък като ходихме на преглед Виктор вече беше почти на 4. Иначе в момента Оги също ги насмотва или прозинася само последната сричка - "боли" е "ли", "мечка" е "печка". Интересно ми е, че казва перфектно "мама", а много думи започващи с "м" го затрудняват и замества "м"-то с някой друг звук. Снощи го накарах да повтаря след мен срички от упражненията на Виктор: "ша", "за", "ча" и подобни. За него обаче всичко беше "ка".

Зимата обикновенно си качвам, но до към 55-56, а сега стигнах 60
90-дневната също е добра идея. Аз лично нямам нерви за нея - всеки ден да следя какво и колко