СЕПТЕМВРИЙСКОТО дете ще боядисва яйчице:-))

• 69 261
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Виж ти, какви изненадки от прикритие имало тук! Стел, я дай повече подробности? Кога как и тн.

Сид, да ти е жива и здрава рожбата!   bouquet

Ане, виж лентичката на Стел!

Като сте се разприказвали за подаръци - много е трудно да купуваш нещо за трето дете! Всичко си има в наследство. Затова реших да му направя ръчно изработена кукла от този тип, щото той чак сега започна да проявява интерес към подобни играчки. Плюшковци не иска, направо взе бебетата на сестра си да играе.

# 151
Сидония, ЧЕСТИТО ВИ БЕБЧЕ!ЖИВО И ЗДРАВО!

# 152
Пожелания за здрави дечица по празниците!!!

cydonia да ти е живо и здраво малкото момче, спокойно и щастливо бебе  Hug

Stell прекрасни новини  Heart Eyes лека бременност

Моето момче получи Aquadoodle за имения ден, за Коледа и Нова Година може да не получи нещо специално, не обичаме да го затрупваме с подаръци по празниците, аз му купувам играчки когато наистина харесам нещо без значение дали има повод.

За бебето и бащата подаръка ще бъде повече внимание  Grinning
А за цялото семейство се надявам да се сдобием с къща  Peace
sweetkids успешно турне  Hug

# 153
йоооооооо, Стел, честито, дарлинг  Hug

всичко да е наред, спокойна, лека берменност  Hug  Hug  Hug

прекрасна новина  Grinning

Веч - шита кукла, чудесен подарък.
Аз как полакна очи по куклите на испанките,
мечта ми е да се науча да шия и плета.

# 154
Виж ти, какви изненадки от прикритие имало тук! Стел, я дай повече подробности? Кога как и тн.

Хахахах мерси момичета за пожеланията. Малко съм на възраст, та дано всичко е ОК.
Вечи - кога - незнам - кат' гръм Ут яснУ небе ми кацна. Иначе има време - чаак на 14.07. дай Боже.

Хайдеее, всички да оздравяват и Весели Празници  Heart Eyes

# 155
Стел, я не се излагай! Каката ти на преклонна възраст трето роди, ти си седнала да се жалваш  hahaha
Знайш ква хубава порода хора са раците - любвеобилни, домошари. Само дето все по най-дългия път гледат да минат  ooooh!

# 156
Ох Веч, знаМ бе знаМ, нали на НИя и на това следващото баща им е Рак  Mr. Green Няма оправяне с тях, с тоз' дългия, че и най-сложния път  Joy

# 157
Ох Веч, знаМ бе знаМ, нали на НИя и на това следващото баща им е Рак  Mr. Green Няма оправяне с тях, с тоз' дългия, че и най-сложния път  Joy
Стел (много питам, zнам, ама наистина се радвам, женоооо  Hug ), каzваш иzненада е бебчето, а? Всичко ще бъде супер, да zанеш. А с първото, помня, ви е било трудно да стане? Еми това е, имаш Подарък, ма с главна буква zначи.. И с таткото сте наред вече, раzбирам.. Абе иzобщо браво, браво, БРАВО   bouquet

# 158
Рафи, да се оправяте - компреси, чайове, загрявки...знаеш си.

Всъщност не знам. Blush Оказа се, че сме си отгледали херп ангина. Ане, Бо не беше ли я карал? Леко ли се разминахте, отказа ли да се храни, пиеше ли водичка?

# 159
  • София
Моля ,дамите от Немско да кажат в този линк дето го пусна Ане има ли доставка до Бг? или акоможе да зададат същите влакове ,но с доставка до Бг.
http://spielzeug.shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p5197.m570. … hn&_sacat=220
Благодаря предварително.

# 160
Стефина,
http://cgi.ebay.de/Riesiges-135-teiliges-Holzeisenbahn-SET-E-Lok … bf5#ht_4352wt_905 - този има доставка до България, но трябва да се направи запитване колко ще струва

# 161
Рафи, мина я лесно, задължително без АБ!

Компрес от топла извара на гърлото, топли чайчета с мед,
менкай и с компрес от мед на гърлото, но като заспи, иначе няма да даед.

Приемаше и орално едно чудо, ще го потърся и задължително ще пиша.
Дръж я с Т 38.5 ако има, Т ще помогне.

е, аз не съм доктор, не ме слушай на 100%, но това правихме.

# 162
Благодаря, Ане! И док каза без АБ, но да я пазя няколко дни за да не пипне нещо друго и положението да се усложни. И за Т каза (но това си го знам) да не я свалям ако е под 38,5. Обаче много ми е мъчно като го гледам горкото как Т го мъчи и очичките са едни блеснали. Ще мине, но много ме е страх.

# 163
Стел, честито Simple Smile лека бременност и едно хубаво и здраво бебче  Hug

Сидония, честито и на теб Simple Smile мн радост и любов вкъщи с малкото чове4е  Heart Eyes

болничките да се оправят - Ивка ве4е е добре и утре отнова на ясла.

При нас коледният дух вилнее с пълна сила - правим сладки, медени къщички, правихме с ивка адвентски календар. забавлението беше пълно  Party Днес донапазарувах сладките за сурвакарските торбички - сега останаха само торбичките и ми се иска да е нещо красиво и оригинално. Чудя се аз ли да ги направя или да купя нещо и да доукрася.  Идеи?? Семейните снимки са готови, картичките са купени, остана да ги надпиша и пратя. И да - останаха 2, 3, 4.. подаръка още  Wink

утре ще донапиша ... днес ми е малко размазано и мързеливо  Crazy

лека и мека на всички

# 164
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ БИВШИ И НАСТОЯЩИ!
Почерпете се.

Стел честито.Лека бременност и едно здраво бебче!

Общи условия

Активация на акаунт