Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 832
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
Зехтинът - преди да си изгоря косата не съм го ползвала и не съм си слагала абсолютно никакви масла по главата, но след злополучното ми боядисване започнах да си правя маска със зехтин и яйца. След като започнах да си правя маска със зехтин и яйца забелязах, че смъкват боята. Стояла съм по цяла нощ намазана със зехтин. Да, не е полезно, но тогава не съм мислила за кожата на главата си, а само за косата си. В момента ползвам предимно Еlixir ultime на Kerastase и се въздържам от домашни маски с масла, яйца, мед и т.н.  Simple Smile

# 301
Благодаря за отговорите!   bouquet

# 302
Гърли аз имам едно питане. Уж се боядисах с професионални бои, но нещо пак не съм  доволна от резултата. Корените ми в момента са оранжавеникави и съм бясна. Когато се боядисах миналата седмица косата беше сивкава, а корените по-светли. Сега по дължините ми е бяло руса и ми харесва, но тия корени...  ooooh!
Направо не знам. Честно да ви кажа, боядисвала съм се с Палете, не помня коя, но корените не ми седяха оранжави след 4 тото измиване. Писна ми, честно казано... Уж професионални на Лонда и на Jungle Fever......... Не знам...
Докато си купувах днес термозащитния на Л`Ореал, се загледах и по боите им. И по-точно по http://www.lorealparisbulgaria.com/img/l10n/products/305x262/HCo15_1.jpg и се чудя дали да не пробвам и да си се боядисвам с нея !
Вие как мислите?

# 303
  • в 1001-та нощ
дали ще има жълто не зависи само от боята, но и от оксиданта, времето на престой и основата

П.П за мен - непрофесионалните на лорел са най-добрите, които съм ползвала ...но е и до коса, опит, техника...

# 304
The Code, ти в момента имаш ли някакъв проблем с косата, че искаш да си правиш домашни маски? Ако нямаш, то недей. Няма смисъл да си мажеш косата с масла и разни други неща, само защото било хубаво и другите го правили.

Теичка, по-добре не. Simple Smile

# 305
...Да питам още: добре ли ще бъде ако се смеси с други масла зехтина? ....

би трябвало да няма проблем Peace

Момичета,аз отдавна си правя такива маски с триватиминол и всякакви масла+зехтин,яйце и т.н....

освен масла и тривитаминол друго слагаш ли?
Да,слагам Simple Smile
Рецептата е следната:
2с.л.тривитаминол 
1с.л.стимулант за коса на Икаров
1с.л. бадемово масло
1с.л.зехтин
1сл. ракия
1с.л. лимонов сок
1 жълтък/сваля боя/

А относно въпроса ти,защо говоря в минало време...ами подстригах се,след кичурите.... Сега косата ми е до ременете...  Sad

# 306
Охх не знам  newsm78
Алена, моя фризьор ми даде съответното количество от 2 различни бои- едната с пепелен оттенък. Даде ми и оксидант, на който пишеше 12 % 40 вол, или нещо такова. Седях 50 мин. както той ми каза.
Очаквах по дължините да стане сиво, но смятах, че в корените поне ще си остане свтло, а то....
Ето вижте : http://storage2.album.bg/1fc/p1010432_93c7f_25830041.jpg

# 307
  • в 1001-та нощ
maeva0959, каква боя ползваш?

Теичка - да не би боята като цвят да не е подходящата?

# 308
Теичка, пробвай и с Majiblond и ако и с нея не стане, то се мажи с блондор. Другият вариант е да се боядисваш на 20 дена без блондор.
Не при всеки става без блондор, но е голяма грешка ако се започне директно с обезцветяването, а не се направи опит само с боя.

# 309
The Code, ти в момента имаш ли някакъв проблем с косата, че искаш да си правиш домашни маски? Ако нямаш, то недей. Няма смисъл да си мажеш косата с масла и разни други неща, само защото било хубаво и другите го правили.

Нямам проблем с косата. Мислех си по-скоро периодично да я мажа с масла, за да не пресуши с времето, защото тя поначало си е суха, винаги е била такава. Относно стимуланта на Икаров какво ти е мнението? Не забелязвам да ми пада боята от него, но все пак да питам.  Simple Smile

# 310
Теичка, аз не съм пробвала Мажиблонд, но съм чела много добри отзиви.
Имат впечатляващи цветове.
  Crazy

Заповядай!  Hug

http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=172_84

П.С. Останалите Мажарел също си струва да се видят!

http://zlatnaribka.com/popup_image.php?pID=510
http://zlatnaribka.com/popup_image.php?pID=494
http://zlatnaribka.com/popup_image.php?pID=517

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 20:54 от The Code

# 311
Охх не знам  newsm78
Алена, моя фризьор ми даде съответното количество от 2 различни бои- едната с пепелен оттенък. Даде ми и оксидант, на който пишеше 12 % 40 вол, или нещо такова. Седях 50 мин. както той ми каза.
Очаквах по дължините да стане сиво, но смятах, че в корените поне ще си остане свтло, а то....
Ето вижте : http://storage2.album.bg/1fc/p1010432_93c7f_25830041.jpg
Същата работа е и при мен.
Вече втори или трети месец се мъча да постигна нещо без блондор и не става корените са жълто оранжеви .Сега съм си взела Лонда от професионалната 12/61 , с която мисля да намажа корените и
 пак на лонда 8/1 за цялата коса .Какво ще стане с 2-3см жълто и 1см естествена коса на знам ,но ще докладвам.

# 312
maeva0959, каква боя ползваш?
Преди да ми нправят кичурите съм се боядисвала със "пазарски" бои.
Както писах и по-напред,изчаках доста време да се отмие боята,беше ми израснала доста от естествена,а и ползвах римувър.
Под наблюдението на фризьорката(тя ме прави с римувъра) и тя реши,че съм готова за кичури.
След като ми ги направи,ме боядиса със Жалит - тъмно рус пепел.
В основата ,цвета е много хубав,но надолу след първото къпане боята се изми изцяло и положението е ..  Sick

# 313
През лятото, като си бях в България си купих стимуланта на Икаров + още няколко от маслата му и определено не бях очарована. На моята коса зехтинът и се отразява много по-добре от колкото тези масла и стимуланти  Simple Smile Във форума има доста хора, които са доволни от тези продукти, но има и такива, които не ги харесват и предпочитат да си купуват други масла.
Преди малко стимуланта на Икаров замина в кофата  Mr. Green Ужасно много ми миришеше на лавандула, а и не ми се отрази много добре на кожата на главата, но тези неща са индивидуални - на едни им действа едно етерично масло добре, а на други друго.
От всички прехвалени продукти в този форум, единственото нещо, което съм си купила от България и останах доволна, бяха няколко лака на Catherine Arley  Grinning

Majirel покрива добре побелели коси, а Majiblond не, но изрусява добре Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 21:17 от B & C

# 314
тези неща са индивидуални - на едни им действа едно етерично масло добре, а на други друго.

Права си, всичко си е строго индивидуално.  Peace
Например, имаше много отрицателни мнения за пшеничното масло на Икаров откъм миризмата му. Да, наистина не мирише омайно, но пък е единственото, което на този етап спря цъфтежа на косата ми. Това е просто моят скромен опит,разбира се! Не го натрапвам на никого.  Peace
За стимуланта питах, защото го ползвам от около 2 седмици и за сега съм доволна. По-жива ми е сякаш косата. Не забелязах да сваля боята, ама да си питам.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт