Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 903
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
Ети123, цвета ти е страхотен !

# 226
ееех,Мирама, страхотна си!  Heart Eyes

# 227
ееех,Мирама, страхотна си!  Heart Eyes

Ееее, мерси много. )
Както и на всички останали. )

Сега да не кажат някой, че съм пуснала снимки, за да си прося комплименти. )  Grinning

# 228
Сега да не кажат някой, че съм пуснала снимки, за да си прося комплименти. )  Grinning

Няма такова нещо ,не си го и помисляй даже !

# 229
Мирама, колко ти е светла косата...  Shocked   Heart Eyes
Да те пита човек защо се боядисваш. Страхотна коса, наистина.

# 230
newsm23 , една моя приятелка се боядисваше същия цвят, какъвто е естественият й. Когато я попитах защо го прави, тя каза, че боята и придавала повече блясък  #Crazy  Аз останах малко озадачена, тъй като е пълно с всякакво продукти, с които може да се постигне бяскава коса- най-малкото с балсам, маска и кристали...
Преполагам Мирама има нейната си причина, поради която се боядисва. Аз лично го правя... и аз не знам защо, може би за да съм различна, а и насторението ми влияе доста върху решенията относно визията.   bouquet

# 231
Аз, общо взето, се боядисах, защото бях омръзнала сама на себе си. Първо се подстригах, но не беше това. След дълго обмисляне реших да пробвам русото. Начешах крастата, но и вече не се виждам с друг цвят на косата.  Laughing

Мисълта ми беше, да, всеки си има причина.

Така и така сме започнали - минахме през биологията и науката за гените, минахме и през грима на блондинките...
Кажете сега как решихте, че искате да сте блондинки?
 Имаше ли обмисляне или направо пляс боята?
  Laughing
Изрусяването бързо и екстремно ли беше или бавно, за да се запази здравето на косата?

П.С. Целта на въпроса ми е по-скоро да си припомним забавните случки от блондинсвото. И да споделим първите си моменти и емоции.

Моят най-ярък спомен е как половинката, се стряскаше всяка сутрин, когато се събудеше до блондинка, за която няма спомен. Много смях падаше, докато се разсъни и осъзнае какво става.
  hahaha

# 232
Ети а ти сега с какво се боядисваш и как се правиш платинена без блондор?

# 233
Малеее аз общо взето винаги съм в двете крайности- или руса или черна. И всеки път от черна- руса  ooooh!
Всеки път унищожавам косата си, но пък когато я боядисам черна сякаш се извисява като феникс от пепелта и става уникална. Лично аз харесвам косата си, но определено съм от хората, които им стиска да променят коренно визията си, дори и поемайки риска да увредят косъма. Все пак живеем в 21 век, има толкова козметични и терапевтични средства, че косата лесно възвръща здравината си, дори и след по-дръзки интервенции. Рабира се, моя съвет е всичко да се прави постепенно и максимално щадящо. Аз лично доста си изпатих...
  bouquet

# 234
  • в 1001-та нощ
Кажете сега как решихте, че искате да сте блондинки?
 Имаше ли обмисляне или направо пляс боята?[/color]  Laughing
Изрусяването бързо и екстремно ли беше или бавно, за да се запази здравето на косата?
 П.С. Целта на въпроса ми е по-скоро да си припомним забавните случки от блондинсвото. И да споделим първите си моменти и емоции.

една ...от големите ми любови ....попита ме - защо не опитам руса ...и му отговорих, че не ми отива, поинтересува се - зашо така мисля и му казах, че майка ми така ми е казвала (а тя не спираше дами го набива, като мантра ....и някак съм го приела дълбоко в себе си - без много да мисля), бившето ми гадже също не харесваше руси ...
така ми предложи да му се доверя, взе блондор, обезцвети ме до морковено ...после след няколко дни сложи и боя - стана прекрасен цвят....

и от тогава до сега - само така ...била съм малко по-тъмно руса и до бяло руса ....сега харесвам - млечно-златисто-перлено ....

# 235
Аззапочнах с русото,когато учех средното си образование Simple Smile
И така близо две години бях така,след това минах на цвят махагон Simple Smile.Между другото имам снимки,ще се опитам да сканирам тук и ако се получи,ще ви покажа да видите каква разлика има.Simple Smile
После 2004 /2005 ,когато отидох да уча в Пловдив,тогава реших да си променя цвета и направо в Арлет.Тогава имах едно гажде,което след три часа престой в салона,като дойде да ме вземе и неможа да повярва че това съм аз Grinning. Разликата беше убийствена,признавам си... Цвета ,кйто ми направиха беше нещо като лешник с бели кичури,наистна сполучливо.Така известно време стоях с този цвят ,докато не реших да си я правя още по светло русо.Натъкнах се на фризьорка,която ми обеща че ще ме направи..... Rolling Eyes и оттам се започна ужаса.Излязох жълто руса от салона,едва се прибрах до нас(от срам) и понеже въобще не се харесах,чак ми идеше да плача, до нас имаше магазин за бои и козметика,купих си боя и оттам започнах да експериментирам..това е накратко Simple Smile
Този цвят сега го постигам без блондор(с блондора става наистина страхотно,няма разлика корени ,дължина), само с боя,е.. има малка разлика в корените,но е в пъти по добре  Peace(надявам се , де Wink ).

# 236
Хайде и аз есествено, защо съм руса....)
Винаги ме е влечало да съм мааалко по-светло руса от това, което съм. )
Естествено дълги години имах мерак да се боядисам, но от притеснение да не си съсипя косата, така и не го правех.
То и мерак за червено имам да пробвам, но това вече със сигурност не бих. )
Та така, един ден си взех боя, наклепах се.....и се получи по-светлият цвят.
След това съм ставала и по-оранжавеещо, че и по-тъмна от моя си, докато се понауча коя боя, какво и как прави. )

# 237
Колкото и банално да звучи мечтая да съм руса от малко момиченце. Възможно е на подсъзнателно ниво да е свързано с това ,че моята майка е руса със сини очи или защото в приказките принцесите са руси . Не знам. Но винаги жените с руса коса са ми изглеждали по-нежни ,по-привлкателни...просто във всичко хубаво по-... Flutter

Винаги когато говорех с някой фризьор ,че искам да стана руса ме плашеха ,че много изтощава косата ,много е скъпо да си блондинка , че косата ми не може да се изсветли ,защото съм била боядисвана с боя и т.н.Един ден събрах смелост и започнах да чета в Интернет. На първото ми задание попаднах в бг мама. Четох ,четох ...замаях се.Отидох при една фризьорка и казах,че искам да ми свали боята с римулвър. Тя беше ужасно против.Резултата беше едно между другото много приятно натурално русо със златисти отенъци на ниво 8. Ходих така един месец и реших да се направя малко по-пепелна и светла. Отидох при същата фризьорка и тя не знам защо реши да ме боядиса с боя ниво 5 , а номер на боята 5.1 като твърдеше ,че това е тъмно русо и щяло да стане пепелно. Доверих се. И ,о ужас. Като ми изсуши косата бях направо черна Cry. Тя твърдеше ,че щяло да се отмие ...дрън-дрън. Близо два месеца този цвят не мръдна. Между другото боята беше Кюн и скалпа ми беше целия възпален.От този момент много намразих тази боя ,въпреки че боята не ми е виновна.Смених фризьорката и последва ново сваляне на боята с римулвър и след месец боядисване. Този път пак не уцелиха цвета и станах светло кафяво-червеникава. Аз ги питам "Ей, хора чувала съм ,че след римулвъра трябва да се използва един тон по-светло от желания цвят и натурални цветове ,а не един тон по-тъмен. Но те не . Те знаели. ooooh!Смесването на боите било фризьорса тайна.Последва още един месец чакане.Тотално вече обнадеждена отивам в един салон и там ми свалят за не знам кой път боята с римулвър ,но този път цвета става вече леко жълто -рижо ,правят ми и корените с боя и силен окислител ,матират ме и след две седмици ходя като пате жълта.  Crossing Arms Ама как няма да бъда къде се е чувало матиране с медна боя ?! Побеснях и реших да отида за последно да се боядисам с нещо тъмно русо ниво 7 и да приключа с мечтите си за винаги. През това време не съм спирала да чета темите тук. Боядисвах се два-три месеца в този цвят ,а през това време погледа ми непрекъснато в русите мацки на улицата ,по телевизията ...душата ми се късаше. При едно от боядисванята казах на фризьорката " Искам да бъда руса ,но наистина руса ,дори и това да ми коства цялата коса.  Naughty Искам да се видя веднъж ,ако ще и с перука да хода после." Явно съм прозвучала много сериозно и тя каза "Добре". Свали ми цвета с блондор този път и ми боядиса корените и всичко под моя много строг контрол .
Тогава някъде се регистрирах  вече щастлива блондинка. 
От тези ми преживяваня минаха много месеци и съм се боядисвала с  няколко марки бои ,но никога вече не ги оставих фризьорите да взимат решение вместо мен.Всичко се бърка пред мен и  така както аз искам.

# 238
  • в 1001-та нощ
аз много се изкушавам от червено тип вулкано и черно...но ако може за 1 ден ...и понеже не може ....ще видим...

# 239
аз много се изкушавам от червено тип вулкано и черно...но ако може за 1 ден ...и понеже не може ....ще видим...

Има разни оцветяващи спрей или пяна,шампоан оцветители,балсами... . Аз лично се страхувам обаче да не остане някакво по-трайно оцветяване върху косъма.

Общи условия

Активация на акаунт