Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 897
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • в 1001-та нощ
Miia .... Tired Close  разказът ти звучи, като филм на ужасите  ooooh! ooooh! Rolling Eyes

не бих пробвала спрейове ...по-скоро перука Wink))) но къде ще ми попадне нещо хубаво ...

# 241
Разказа ми е кратък вариант на всичко преживяно и за съжаление е пълна истина. Не бях споделяла това с никого, освен с  близките ми ,защото  решиха ,че съм изпаднала в депресия ,сменияйки около 15 цвята на главата си. И трябваше да ги успокоя. Но това вече е много назад и както казах чувствам се удовлетворена и щастлива ,че съм вече руса .

П.С. Освен това имам и коса  все още Joy

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 10:56 от Miia

# 242
  • София
Аз защо станах руса...
От ученичка се боядисвах гарваново черна. Отиваше ми страшно много. Обаче имах една много разочароваща връзка с един тъпунгер, която ме накара да поискам някаква радикална промяна. Веднъж този същия флиртуваше пред мен с една блондинка и аз тогава реших, че някой ден ще стана руса... детска му работа. На следващия ден отидох на фризьор, който ми каза, че след 6 години наслоявана черна боя просто няма как да ме изруси от раз и затова реших да ставам червена  ooooh! Минах през всички нюански на червеното за няколко месеца. Беше отврат  Sick После отидох при друг фризьор с молба за платинена коса. Съгласи се само при условие, че ще ме подстриже съвсем късо. Та дадох 180 лева и излязох със сламено руса коса и мъжка прическа  Laughing След това продължих да ходя при него и постепенно получих желаното русо, косата ми порасна и най-сетне започнах да се харесвам. Много хора ми казваха, че с черна коса ми е по-добре, но знаейки колко усилия ми струваше да стана руса няма никога да посегна пак към черната боя

# 243
Аз пък въобще нямам спомени кога и как съм решила да ставам блондика.
Обаче пък имам спомени как сама съм се правила от черна руса и се е получавало .

# 244
  • в 1001-та нощ
Цвета ,кйто ми направиха беше нещо като лешник с бели кичури,наистна сполучливо.

имаш ли снимки от този ефект?

# 245
  • София
аз много се изкушавам от червено тип вулкано и черно...но ако може за 1 ден ...и понеже не може ....ще видим...
Преди време четох из блога на една фризьорка, та тя пишеше за бои (хм, дали не бяха на Кюн за мъже  Thinking Thinking), абе някакви бои, които са по принцип за мъже, но се ползват и за жени - блондинки, които искат за малко да се видят с тъмна коса и после пак да се върнат към русото. Боята само полепвала по косъма и за месец се отмивала, нещо такова беше. Имаше едно тъмно кестеняво и черно.

По темата как станах блондинка - доста време исках, но ме беше шубе. Реших да съм на кичури и доста време бях и много ми отиваше. Обаче ми омръзна, наложи се да сменя града, за кратко и държавата и ме правеха по различен начин и стана една никаква (поне мен много ме дразнеше). И реших да експериментирам - тъмно червена (много добре ми стоеше), после реших да пробвам и черното - никога няма да повторя! Изглеждах много бледа, питаха ме да не съм нещо болна. Rolling Eyes Отделно, че много трудно го свалих после, естествено (а само веднъж се бях боядисала с черна боя). Пак за няколко месеца бях на кичури и после реших, че окончателно искам русо! На фризьор, с блондор и матиране. Беше доста голяма промяна. После ходих известно време оранжево-жълта (фризьорката не искаше да ми сложи боя веднага, за да не ми изгори косата; и кой да ми каже за матиране или тониращи балсами, като се сетя ме е яд дори). Накрая си взех едно светло русо на Палете и стана страхотен цвят.
Преди да се изруся, и мен ме убеждаваха колко трудно се поддържа (и си е вярно) и как няма да успея да си пусна отново дълга коса, защото русата коса растяла и до един момент косъмът се късал и не можело дълга. Да, ама не, доказах им и на 2те фризьорки, че мога, хем не ползвах скъпи продукти, просто по-често маслени маски. Simple Smile Сега много си се харесвам със светла коса, знам, че ако се потъмня (на моменти се чудя дали да не си върна ест. цвят, по-малко грижи, по-здрава коса), но съм на 100% убедена, че русото ще ми липсва много и ще трябва пак да се изсветлявам. Просто съм се влюбила. Heart Eyes Laughing

И майка, и мъжо, ми пилят от време на време, ама аз съм си инат, и толкова! Баща ми и свеки ме бъзикат, че младите жени изкуствено се правели да побеляват (по едно време бях бяло-русо-перлена), а пък като съм остареела и побелеела, съм щяла да се потъмнявам. Ама не са познали, тъкмо като побелея, няма да се налага да ползвам агресивни бои, а само покривни. Mr. Green Имам чувството, че цял живот ще си се правя блонди. Simple Smile

# 246
как взех решението да ставам блондинка (понеже по мое виждане още не съм):

Март месец се разхождахме из Бачковския манастир. Беше много слънчево и топло, приказно време. Сянка имаше само там където я хвърляха сданията на манастира. И точно в една такава сянка, внезапно нещо ми прикова вниманието: едно слабо момиченце, баща му го държеше за ръка. Стройно, красиво, нежно, прекрасно момиченце с дълга, светла, искряща естествено руса коса. Усещането за чистота и искреност ме плени от пръв поглед!
Не мога да го забравя още.. Имах усещането, че съм видяла ангел! ....

И така...

Тогава косата ми беше огнено червена, рижава. След няколко месеца, тъй като споменът за русата принцеса не ме напускаше, започнах постепенно да потискам рижото и да изсветлявам.
Само да уточня, че до този момент ненавиждах рус цвят на косата, а сега съм влюбена  Heart Eyes

# 247
  • София
Да кажа, че и аз допреди да стана руса изобщо не харесвах блондинки  Laughing

# 248

И аз.  hahaha
Пък сега като ми кажат "простено ти е, блонди." бръча нос. Пък и като кажа нещо тъпо, си мисля как, докато всички се смеят, си мислят " блондинка!".  Mr. Green

Страхотни разкази, момичета!  Hug

# 249
Момичета,тихичко да попитам(малко извън темата), имам някакви спомени ,че някоя от вас си беше правила перманентен грим,но кой  Rolling Eyes.Моля,ако някой се разпознае да пише на лс PraynigБлагодаря!

# 250

И аз.  hahaha
Пък сега като ми кажат "простено ти е, блонди." бръча нос. Пък и като кажа нещо тъпо, си мисля как, докато всички се смеят, си мислят " блондинка!".  Mr. Green

Аз също не харесвах русокоски и то защото изглеждат зле, но се уверих, че с правилните продукти може да си руса и с хубава коса.Реших да се изсветля защото имах нужда да направя нещо, прическата ми от години е една и съща и не ми се сменя и какво да поправя newsm78освен цвета за друго не се сетих GrinningМного съм доволна, но май ми се иска още по-светло, но ще го мисля.
След последното ми боядисване всички започнаха да ми подмятат за това как съм спряла да мисля и дори да се направя черна, че да си дойдат нещата на място Mr. Green

# 251
Аз също не харесвах русокоски и то защото изглеждат зле, но се уверих, че с правилните продукти може да си руса и с хубава коса.

Точно!  Peace
Страшно ми харесват блондинките, които си личи, че се грижат за косите си.
Имам позната, блондинка, която е маниачка на бяло русото, без да й пука в какво състояние е косата й. Ми, прилича на каска тази коса.
  Sick Няма грам живот в нея.
Като я попитам защо си тормози косата така, тя ми казва "че какво й е? добре си е, нали не пада.".
  doh

# 252
Здравейте! Косата ми е светло руса със кестеняви корени  вмомента.Искам да си потъмня малко косата, та се чудя как трябва да е боядисването, като веднъж трябва да се изсветлят корените а от друга страна да се потъмни мъничко русото  newsm78  .много искам такъв цвят , 605 от каталога http://www.fara.bg/bg/catalog/c:%D0%B1%D0%BE%D1%8F-%D0%B7%D0%B0- … s:fara-express-10  .Някой ползвал ли го е, и става ли такъв наистина,че ми е малко съмнително.

# 253
  • София
В старата тема мисля беше, дачита и B&C бяха писали: мажеш корените със светла боя, веднага след това дължините с по-тъмната, която искаш, стоиш и миеш.

# 254
Не аз, а dachita го беше писала  Simple Smile
Аз само ще добавя, че тези неща не се правят с непрофесионални бои  Wink

nakita, какво стана, защо се отказа от Schwarzkopf? Боята не ти ли хареса?

Общи условия

Активация на акаунт