Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 799
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Изобщо не ми хареса, но щом на теб ти харесва - мажи  Simple Smile Но ако нямаш някакъв проблем с косата, то по-добре недей.
Според мен ако се внимава при боядисването и се използват хубави шампоани и маски за коса, изобщо не е нужно човек да се маже с масла, стимуланти и т.н.
Всички фризьори, при които съм ходила и сам ги питала дали е хубаво да си правя някакви маски с масла преди да си измия косата, са ми отговаряли с НЕ. 
Аз в момента съм спряла всякакви протеинови терапии и маски с високо съдържание на протеини и косата ми е наистина в  много добро състояние и поради тази причина мисля и Еlixir ultime да го спирам.

# 316

Също взех и тези:http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=581 - невероятен аромат,много ми допаднаха.

Моля те сподели по-подробно Praynig.На мен ми свършва термо-възстановяващото мляко и се чудя какво да си взема.Този продукт ми изглежда добре за изрусена коса, но дали предпазва при сушене.

# 317
Харесва ми за сега,ще видим по-нататък как ще бъде.  Simple Smile  Не го ползвам всеки път, а през миене-две, за да не се пренасити косата. Пък и допълнително слагам масла на връхчетата след миенето.  Peace

# 318
Може ли да ме посъветвате, как да разбера колко процента е оксидантът на Гарние Колор Нечърълс. Досега съм се боядисвала сама само с тази боя номер 9.1 Светло пепеляво русо. Естественият ми цвят е тъмно пепеляво русо и мисля че дори и с 6% оксидант ще ми се изсветлява косата до цвета, който искам. Въпросът е този, който е в опаковката колко процента е. Приемам и предложения за други бои с хубави пепеляви цветове, но да са по щадящи. Доста ми е тънък косъма, което си е често срещано при естествените блондинки Confused

# 319

Също взех и тези:http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=581 - невероятен аромат,много ми допаднаха.

Моля те сподели по-подробно Praynig.На мен ми свършва термо-възстановяващото мляко и се чудя какво да си взема.Този продукт ми изглежда добре за изрусена коса, но дали предпазва при сушене.
От млякото не си ли доволна, че искаш да си взимаш нещо друго?
Серумът според мен е само за краищата, а не за цялата коса и предполагам, че в него има предимно силикони. Аз не бих си го взела с такава цел, за каквато ти искаш да го купуваш.

Hris4o, не знам с какъв оксидант е но дълбоко се съмнявам, че е с 6% Simple Smile Eто за това не ги харесвам тези бои. Или оксидантът е прекалено слаб или прекалено силен.  ooooh!

# 320
Hris4o, щом търсиш щадяща боя и косата ти лесно изсветлява, защо не пробваш с безамонячна?
На предната страница пуснах няколко линка на Мажиблонд, за които знам, че са щадящи. Прегледай ги, ако искаш.
  Simple Smile
В момента за това се сещам. Момичетата вероятно ще ти дадат и по-добри предложения/идеи.

# 321

Това е по-скоро да омекотява твърдата/суха и заплитаща се коса. Аз си мажа освен краищата и дължините,защото цялата ми коса е силно изтощена към момента. Аромата е страхотен и траен. Косата ми наистина става мека,възможно ми е да прокарам пръсти през нея,без да се скубя.
Но мисля,че не е най-подходящия продукт за целта за която искаш да го ползваш.
Има други термозащитни продукти,разгледай  Peace

# 322
Не съм сигурна, че с безамонячна ще мога да изравня цвета на корените и дължините, все пак досега съм се боядисвала с амонячна и цвета ми е 9-ка, а естествената може би 7-ца. Знам, че INOA е добър вариант, но се боядисвам само от няколко месеца и трудно се справям още с боядисването Rolling Eyes Едва ли ще се справя сама с нанасянето на INOA

# 323

От млякото не си ли доволна, че искаш да си взимаш нещо друго?
Серумът според мен е само за краищата, а не за цялата коса и предполагам, че в него има предимно силикони. Аз не бих си го взела с такава цел, за каквато ти искаш да го купуваш.
От всичко  на Лореал проф. фризьорката ми ми препоръча млякото и е добре с него, но ми се иска да пробвам и нещо друго с подобно действие.Преди се изправях с преса всеки ден и то помогна да ми остане здрава косата, но вече не я използвам от няколко месеца.Искам нещо със същото действие защото сега използвам пяна и дифузер ежедневно, косата ми е добре, няма цъфтене и накъсване.Нямам време за масла и дом. маски.Какаво би ми препоръчала на Лореал проф.?

# 324
Hris4o, купи си някоя професионална (не е задължително да бъде Иноа, щом не си сигурна, че ще се справиш) и към нея си купи 6% оксидант. Но трябва да знаеш, че с 6% се изсветлява до 1 - 1 1/2 тона

# 325
Мажиблонд не е безамонячна, а и има изкушаващи руси нюанси. Не помня дали имаше някой в темата, който да я използва. Относно безамонячните - нямах предвид точно Иноа, просто като идея ти предложих.  Peace

# 326
Какаво би ми препоръчала на Лореал проф.?
Термично възстановяващо мляко   Mr. Green
Също може да пробваш и Концентрат за дълбоко възстановяване renew C, което е ампула и се нанася преди косата да бъде измита.

# 327
Какаво би ми препоръчала на Лореал проф.?
Термично възстановяващо мляко   Mr. Green
Също може да пробваш и Концентрат за дълбоко възстановяване renew C, което е ампула и се нанася преди косата да бъде измита.
Grinning Май пак ще е то Peace

# 328
В & С, през какъв период от време се правят процедурите с ампулите renew С?

# 329
Здравейте мили руси дами! Възхищавам се на търпението и познанията ви  Hug
Аз съм много "боса" на тема коса и бои, но тази седмица ми се иска да сменя имиджа. От няколко години правя косата си на кичури (2-3 пъти годишно, последният път ми беше преди 2 месеца), но сега искам да шопитам цялостно изсветляване. Много ми допада този цвят http://prikachi.com/images/856/2639856Y.jpg . И по-тъмен да стане също ще съм доволна, важно е да е в подобна гама. Наясно съм, че с тези кичури ще има различка в косата, но това не ме притеснява, предполагам, че ще е интересно.
Ето реална снимка на косата ми http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs497.ash2/77036_457 … 928_3748513_n.jpg.
Ще ми препоръчате ли боя (марка, цвят и т.н.) или да отида на фризьор (не ми се дават пари за фризьор в моемнта за съжаление  Embarassed)
Предварително благодаря  Hug Hug Hug

P.S. Като говорим за фризьор се натъкнах на тази оферта http://grabo.bg/sofia/stefy-style-0b9dg. Ходил ли е някой в този салон? Може пък там да опитам, ако не ми предложите боя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт