Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 792
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
В & С, през какъв период от време се правят процедурите с ампулите renew С?
Честно да си призная - не знам  Simple Smile
Ако косата има проблем, аз бих си ги слагала преди всяко миене на косата, но ако няма сериозен проблем, то не бих ги слагала преди всяко миене.
Аз в момента съм спряла серията Аbsolut repair, защото в маската има протеини, но ако ще я ползвам, то ще го направя в комбинация с renew С.

# 331
Алена, не знам дали е била правилната, защото пак реших да се доверя на уж "колорист"... По принцип добре се справя момчето, но... Не знам Sad
Лошото е, че с непрофесионална боя не ми останаха такива корените, та взех да се замислям. Блондор никога не ми трябвал, даже фризьори са ми казвали, блондор в никакъв случай, понеже косата ми е светла. Не казвам, че непрофесионалните са по-добри, а че май аз умея по-добре да избирам цвета си. Ще пробвам с Л`Ореала, пък да видим... може именно тя да се окаже моята боя.

# 332
Не мога да повярвам, че една непрофесионална боя ще изрусява по-добре от една професионална  Thinking, но като се замисля, може и да е възможно, ако дамата седи 1 част намазана с непрофесионалната боя, а с професионалната във фризьорския салон няма да я оставят да седи прекалено дълго.  newsm78
Останала съм с впечатлението, че удължаване на времето е доста често срещано явление.

# 333
B & C , седях 50 мин. ,както ми каза фризьорът. Упоменах вече боите с които се намазах, показах и снимков материал. Пак повтарям, че не твърдя, че непрофесионалните са по-добри или по-лоши. Изказвам мнение от опит. Явно пропорциите не са били преценени добре.
НАистина много ме е яд, защото си казах- еййй сега фризьора ще ми даде нещо наистина добро, с което ще се приключи търсенето на цвят, марка боя и т.н., но уви, не се получи както очаквах. А момчето е добро по принцип, салона му е един от скъпите, добре поддържани и реномирани.
Явно е доста трудно да си блондинка, особено ако имаш идея и не знаеш как да я постигнеш. Вече на 100 % се убедих, че сама се справям най-добре ! Не се фукам, просто давам реална оценка.

# 334
Вярно, че ти не се беше боядисала във фризьорския салон, а сама в къщи, което опровергава моята теория  Thinking
На твое място бих посетила отново фризьора и бих му показала резултата  Mr. Green, но всъщност няма смисъл, нищо няма да постигнеш с това.
Аз лично не бих се доверила повече на фризьор, независимо от това, колко му е скъп салона.
Боите си ги избирам сама, цветовете също и понеже мога да се намажа добре, изобщо не виждам смисъл да ходя да ме боядисват във фризьорски салон.  Grinning

# 335
И аз се мажа много добре. И ми прави удоволствие. Тази боя не е като Иноа, няма специфичен начин за нанасяне и после миене. Не знам защо се получи така. Ще пробвам нещо по моя преценка, но на Л`Ореал, защото виждам, че много от вас я ползват освен хубав цвят има и благоприятен ефект върху косите.
Ако не намеря нищо подходящо ще се боядисам в естествения си цвят и чак когато отново ме изпере тока за русо или черно ще действам  hahaha

# 336
Аз също първите няколко боядисвания ги правих в салон с Мажирел, а после и с Мажиблонд. Първото, което ме разочарова е че фризьорката отказа да ми изсветли косата, нямало да стане, трябвало време, наслояване и т.н. 4 месеца ходих с златисто русо около 8-ца, което ставаше жълто след 1 седмица (често си мия косата). После като споделих с приятелки всички реагираха, че моята коса ще стане дори и бяло руса от първия път. После реших да пробвам нещо оранжево рижаво. Отидох в друг салон с надеждата, че всичко ще е ок. Избрахме цвета и стана страхотно, светло медно с перлен оттенък, много ми отиваше. Боята беше Мажиблонд този път. Още при първото измиване и боята замина и пак си станах старото "златисто" . Предполагам се досещате, че при всяко ходене съм оставяла между 90 и 120лв (боядисване, сешоар, маска и т.н.) Накрая реших, купих си една боя Гарние и стана супер хубав цвят от първото нанасяне, без разлика в корен и дължини, без оранжевеене и т.н. Сега се опитвам да се дообразовам, но съм решила твърдо, че на фризьор повече няма да се боядисвам

# 337
Да споделя и аз, макар че нямам почти никакъв опит с боядисване при фризьор. )
От както започнах да се боядисвам, само веднъж съм ходила при една много добра фризьорка в нашият град. Тогава се боядисах с Иноа, бях и първият клиент, който боядисва с боята. )
Е, цвета се получи страхотен, бях много доволна. ) Но за съжаление нямаше как да отделям по 90-100лв всеки месец за въпросната процедура и започнах да си се боядисвам сама в къщи. Естествено резултата е не по-лош, макар да съм имала и гафове с цветовете, защото в началото доста експериментирах, докато накрая избрах точният цвят.

# 338
  • София
бях обещала да публикувам снимки след матиращия крем от златна рибка  Embarassed ето и снимка

единстветана разлика която направих след този крем беше блясъка тук там имаше матиране, но може би съм сбъркала при нанасянето знам ли стоях 5мин
кво ще кажете  Peace

# 339
elasmen, какъв е този матиращ крем, който си си купила от златна рибка?

# 340
Аз също първите няколко боядисвания ги правих в салон с Мажирел, а после и с Мажиблонд. Първото, което ме разочарова е че фризьорката отказа да ми изсветли косата, нямало да стане, трябвало време, наслояване и т.н. 4 месеца ходих с златисто русо около 8-ца, което ставаше жълто след 1 седмица (често си мия косата). После като споделих с приятелки всички реагираха, че моята коса ще стане дори и бяло руса от първия път. После реших да пробвам нещо оранжево рижаво. Отидох в друг салон с надеждата, че всичко ще е ок. Избрахме цвета и стана страхотно, светло медно с перлен оттенък, много ми отиваше. Боята беше Мажиблонд този път. Още при първото измиване и боята замина и пак си станах старото "златисто" . Предполагам се досещате, че при всяко ходене съм оставяла между 90 и 120лв (боядисване, сешоар, маска и т.н.) Накрая реших, купих си една боя Гарние и стана супер хубав цвят от първото нанасяне, без разлика в корен и дължини, без оранжевеене и т.н. Сега се опитвам да се дообразовам, но съм решила твърдо, че на фризьор повече няма да се боядисвам

Е, как да не се разочароваш след такива фризьорки.  Tired
При светлата основа, която описваш, би трябвало да се получи.
Стига, бе, моята коса е по-тъмна от твоята (около 6-ца е) и се изсветли по-бързо, при условие, че се изсветлявах постепенно, а не отведнъж и то в домашни условия. Какви са тия фризьорки?!
  ooooh!
Като идея - вземи си щадяща боя( към която си се насочила) и се боядисай вкъщи сама или приятелка да те боядиса. Сигурна съм, че резултатът ще е добър, а сумата -  по-малка.  Peace
Ако те притеснява жълтеенето, вземи си тониращ продукт.
Успех!
  Simple Smile

# 341
elasmen, снимката не е много ясна, но цветът изглежда точно розово-сиво. На мен ми харесва цвета ти.  Ако искаш наистина много сиво ти трябва silver, но на мен ми беше ужасно сива косата от него  Sick

# 342
Аз много се разочаровах от Silver шампоана на Loreal  Confused Ползвала съм го един единствен път и мисля да го изхвърля. Според мен той е предназначен за много светли коси, а моята не е такава и поради тази причина единственото което успя този шампоан е да ми  пресуши ужасно много косата.  ooooh! Купих си и един друг балсам, но ме е страх да го пробвам  Blush
Изсушаването от шампоана на Loreal при мен беше по-лошо и от боядисване  Rolling Eyes

# 343
  • София
elasmen, какъв е този матиращ крем, който си си купила от златна рибка?
Lakme  Pearl  Peace

elasmen, снимката не е много ясна, но цветът изглежда точно розово-сиво. На мен ми харесва цвета ти.  Ако искаш наистина много сиво ти трябва silver, но на мен ми беше ужасно сива косата от него  Sick
не е ясна защото е правена с джисемето  Peace

# 344
Здравейте Simple Smile аз съм новичка във форума, но да се включа към клуба на блондинките Simple Smile
Та ... до последно се правих с Garnier Nutrisse 101, но никъде вече не мога да си намеря боята в града ми, има само Garnier naturals, но не и Nutrisse. Днеска обикалях да си търся друга боя. В един магазин ми препоръчаха на Palette Deluxe 100, защото било близко до моя цвят. Купих си я, но сега се чудя дали да се боядисам, при все че доста четох и видях, че изгаря много Palette. Преди години се правих пак с Palette но синята опаковка (а тази сега с розова която си купих) и продавачката ми каза че синята наистина е многооо силна.
Една позната пък ми каза, че тя се правела с Aroma Intense - скандинавско русо ... и вече толкова много се обърках че незнам. Помогнете ми моля ви

Общи условия

Активация на акаунт