Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 836
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Защото исках малко промяна...Да е по беличка... И много съжалявам за това мое решение..Не се притеснявам толкова за сивото,което е в края на косата ми,колкото това че корените ми станаха оранжави,незнам дали след като изчакам малко и пак се боядисам ще скрия този неприятен оттенък...  http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=4017&id=100000602760561 ето такъв цвят се получава с златно русото Cry Cry Cry
Няма от какво да се притесняваш. Следващия път като си вземеш от товоята хубава боя и се намажеш с нея, то всичко ще се оправи.  Simple Smile

# 406
  • София
Здравейте прекрасни блондинки!
Аз съм новичка във форума и ви пиша,защото съм Супер Отчаяна и вие сте  единсвтвеното ми спасение!
Имах прекрасен рус цвят на косата -златно русо.Исках да я направя малко по бяло русо и затова си купих боята на Wella,но след като видях резултата останах шашната! бях станала В корените жълто-оранжево а на долу сиво....  Cry Толкова съжалявам .... сега незнам какво да правя...Да я боядисам ли с  Грниер пепливо русо...дали ще се получи? Или наи-добрият вариянт е да я потъмня временно с Тумно русо...Моля ви по съветвайте ме...
Благодяря Ви предварително!
моят съвет е да не си слагаш гарние пепелно рус, аз ползвам гарние пепелно русо, но след 2 рата седмица пепеливия отенък изчезва и остава неприятно жълтеене, сега като дойде време пак да се мажа мисля да сменя боята с българска някой да ми препоръча някоя  newsm78

# 407
Благодаря ти B & C ! Ще изчакам известно време да се съвземе косата ми и ще се боядисам отново.Дано да стане,защото иначе няма да мръдна никаде от нас! А боите на Гарниер хубави ли са?

# 408
Благодаря ти B & C ! Ще изчакам известно време да се съвземе косата ми и ще се боядисам отново.Дано да стане,защото иначе няма да мръдна никаде от нас! А боите на Гарниер хубави ли са?

Дали са хубави тук въпроса е спорен.  Laughing  Иначе В & С е права - повечко маски с яйца и кисело мляко ще оправят бързо нещата. Успех!  Peace

# 409

Много хубав и равномерен цвят!  bouquet
Very *Gery,The Code благодаря!  bouquet Hug

Elsy92, не мисля че Вела е по-лоша боя,явно не си подбрала правилно номера на боята и оксиданта.
На Very *Gery точно с Вела се е получило страхотно натурално русо.
Ако решиш може да матираш с златисто рус балсам ,до следващото боядисване с твоята си боя.

# 410
Ох,момичета благодаря ви,че поне ми върнахте надеждата,че мога да си върна предишният цвят на косата! Ще правя маските,които ми препоръчахте и след около 5 дена пак ще се боядисам и ще споделя с вас какво се е получило.Дано да се махнат тези отвратителни жълти нюанси.Единственото нещо което ме притеснява е да не се отмие боята и пак да проличат...

# 411
Ох,момичета благодаря ви,че поне ми върнахте надеждата,че мога да си върна предишният цвят на косата! Ще правя маските,които ми препоръчахте и след около 5 дена пак ще се боядисам и ще споделя с вас какво се е получило.Дано да се махнат тези отвратителни жълти нюанси.Единственото нещо което ме притеснява е да не се отмие боята и пак да проличат...

Ааа, поизчакай малко повече. За 5 дена не съм сигурна, че ще падне. А и косата ще се изсуши още повече. Дай й малко почивка. Може да не ти е приятно, но косата ти ще ти бъде благодарна.  Peace
Естествено, не си длъжна да се съобразиш със съвета ми, но смятам, че е разумно да изчакаш.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 14:48 от The Code

# 412
Не, не са хубави!
Както elasmen е написала, след втората седмица цветът се променя и остава неприятно жълто (грозна работа е това)  Twisted Evil
Ако трябва няма да се боядисвам, но повече никога не бих си сложила тази боя.

# 413
  • София
от много неща зависи  Simple Smile за два цвята мога да я похваля тъмно кестеняво и черно, ползвала съм тъмно кестенявото, е няма друг такъв блясък, с черната се маже моя приятелка тя я ползва защото след боята косата и става невероятно мека и еластична, русите не мога да ги похваля, две седмици и пепелния нюанс изчезва в канала на банята ooooh!
 Peace
никой ле не е ползвал българска руса боя  Praynig

# 414
  • София
Аз. Предимно Престиж, хубав цвят се получаваше, ползвах 205 след блондора. Също Фара и Арома стил.
Какъв ти беше ест. цвят на теб?

# 415
  • София
Аз. Предимно Престиж, хубав цвят се получаваше, ползвах 205 след блондора. Също Фара и Арома стил.
Какъв ти беше ест. цвят на теб?
светло кестенява, по принцип моята коса е много податлива на боядисване и изсветляване, защото е мазна, а от изрусяването ми се нормализира до някъде, остава мазна в корените  Crazy но по дължините става нормална, което мн ме радва  Party това е една от причините да съм блонди  Flutter
веднага след като се изсветлих си сложих престиж, от нея не съм доволна защото получих пърхот  ooooh!
мисля да пробвам Арома дали ще стане с нея  newsm78

# 416
от много неща зависи  Simple Smile за два цвята мога да я похваля тъмно кестеняво и черно, ползвала съм тъмно кестенявото, е няма друг такъв блясък, с черната се маже моя приятелка тя я ползва защото след боята косата и става невероятно мека и еластична, русите не мога да ги похваля, две седмици и пепелния нюанс изчезва в канала на банята ooooh!
 Peace
никой ле не е ползвал българска руса боя  Praynig

Не, нямам и такова намерение  Laughing 

Освен да е хубав цвета ме интересува косата да е здрава и красива. Съгласете се, че при една здрава и красива коса е хубава, в каквито и да е цветове.
Тук се радвате една друга на цветовете, но някои коси си плачат за системни грижи

# 417
  • София
мисля да пробвам Арома дали ще стане с нея  newsm78
На Арома ползвах пепеливото, за убиване на жълотото след блондора. Отмиваше се, но аз така или иначе следващият месец слагах пак блондор и пак матирах. На мен абсурд да ми хване без обезцветяване, на Фара е по-силен оксиданта, но пак не ме изсветлява.
Последно пробвах ММ Бюти - много е мека и приятна боята, но пък не ме хвана.

# 418
  • София
Не, нямам и такова намерение  Laughing 
Освен да е хубав цвета ме интересува косата да е здрава и красива. Съгласете се, че при една здрава и красива коса е хубава, в каквито и да е цветове.
Тук се радвате една друга на цветовете, но някои коси си плачат за системни грижи
аз преди много години, когато за първи път почнах да се боядисвам си купих лонда, червена,  тогава беше много на мода, еми с нея не се получи станах оранжева като морков  ooooh! само в корените, дължините все едно не ги бях боядисвала  ooooh! и понеже бях мн по-суетна от сега веднага си купих най-евтината боя тогава Регал резултата беше невероятен  Flutter бляскава коса с равномерен цвят в корени по дължина и връхчета  Peace и въпреки че току що я бях измила от предишната боя ме хвана без проблем, обикновено това не може да се получи с нито една боя Wink
естествено сега тази марка я няма за мое съжаление Sad беше мн сполучлива българска боя и доста дълго издържаше цвета Simple Smile та всеки си имаме мнение по този въпрос   Wink Peace
Аня не се бях сетила за мм бюти, свекърва ми се боядисва с нея може пък да пробвам, нейната коса изглежда доста здрава въпреки, че се маже всеки месец с нея Wink благодаря   bouquet а мен всички бои ме хващат, особено както често ми се омазнява косата ми става идеално Wink

# 419
elasmen аз сега съм си взела Лонда  Thinking  ш ти ме хвърли в смут.

Общи условия

Активация на акаунт