Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 881
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Mirama, вярно, как е твоята коса? Какви грижи полагаш за нея? Информативно питам, защото бих искала да чуя, че е добре косицата ти.   bouquet

Моята коса като състояние почти не се е променила от преди. Само към краищата се поизсуши повечко. Но като количество....ми се струва, че е наполовина. ) Това ми е проблема, не толкова нещо друго.
Иначе балсам след всяко измиване, маска почти след всяко, разните му термо продукти, кристали.
понякога косата може и от тях да се изтощи опитай да починеш един месец без да и слагаш маски и кристали Wink ако пък толкова не можеш без кристали ти препоръчвам на Нивеа шампоан и балсам колор кристал глос  Peace

# 436
Mirama, вярно, как е твоята коса? Какви грижи полагаш за нея? Информативно питам, защото бих искала да чуя, че е добре косицата ти.   bouquet

Моята коса като състояние почти не се е променила от преди. Само към краищата се поизсуши повечко. Но като количество....ми се струва, че е наполовина. ) Това ми е проблема, не толкова нещо друго.
Иначе балсам след всяко измиване, маска почти след всяко, разните му термо продукти, кристали.
понякога косата може и от тях да се изтощи опитай да починеш един месец без да и слагаш маски и кристали Wink ако пък толкова не можеш без кристали ти препоръчвам на Нивеа шампоан и балсам колор кристал глос  Peace

Аз от около 3 седмици не ползвам кристали. Замествам ги с масла. Бих казала, че дори косата ми не се заплита вече.  Simple Smile

# 437
Днес в обедната почивка влязох да ви изчета и тъъкмо да привърша страниците ме извикаха.
Сге апк влизам - още 4 страници. Мног пишете, момичетаааа  Laughing После някой да каже само нещо за блондинките  Mr. Green

Кажете ми, моля, Индола и Иноа нали не е едно и също?

# 438
  • в 1001-та нощ
не са едно и също  Peace Hug

# 439
# 440
Аз вчера въпреки всичко се наканих и се боядисах с palette deluxe 100 Simple Smile стана хубав цвят и учудващо ми се изравни цвета ма цялата коса. Намазах си корените и седях около 35мин и после само я разресах и намачках по дължината и стоях така сигурно няма и 2мин, само докато се съблека и да вляза в банята.
Хареса ми определено цвета и не виждам много да ми се изтощи косата. Но да видим дали ще е траен цвета.
Утре ще се снимам на дневна светлина и ще ви покажа какъв е цвета Simple Smile

# 441

http://woman.---/n/mieneto-na-kosata-s-shampoan--golyamagreshka.5458.html   Shocked

Някой да е чувал подобни твърдения някъде другаде или е някаква съчинена статия. На мен това ми звучи като пълен абсурд. Не знам как да коментирам. Вашите мнения?

# 442

http://woman.---/n/mieneto-na-kosata-s-shampoan--golyamagreshka.5458.html   Shocked

Някой да е чувал подобни твърдения някъде другаде или е някаква съчинена статия. На мен това ми звучи като пълен абсурд. Не знам как да коментирам. Вашите мнения?
Не ми се отваря - има проблем с адреса, а ми е интересно да разбера какво си прочела.

# 443
  • в 1001-та нощ
на мен също - изглежда е модерирано  newsm78

# 444

Недей така, тя Mirama от скоро ползва малко повече продукти, а ти я караш да прави почивки  Laughing И един месец само на шампоан е прекалено много. Аз също непрекъснато чувам, че не е хубаво да се ползва при всяко миене на косата маска, а трябва да се редува с балсам, който е по-лекият вариант, но моето лично мнение е, че всеки сам трябва да прецени според състоянието на косата си. Аз нямам проблем с честата употреба на маски, но моята коса е природно суха и ако съм си сложила подходящата маска, то резултатът е много добър.  Simple Smile

# 445
Не, не е модериран, до сега гледах линка. Копирала съм го точно, но не разбирам защо не излиза.  newsm78
Странно, защото статията е пред мен в листата с прозорците. Няма нищо, копи-пействам текста.  Peace

Миенето на косата с шампоан – голяма грешка?

16 ноември 2010 | 17:28 |

Миенето на косата с шампоан било голяма грешка според американски фризьори. Той повреждал косата, а всъщност можем да я минем само с вода и сода за хляб при миенето и всичко щяло да е от чудно по-чудно.

„Шампоаните отмиват естествения защитен слой мазнини на косата и я правят крехка и без блясък. Много от моите клиентки вече се интересуват от по-натурални начини за поддържане на красотата и отказват да използват шампоан“, обяснява Лорейн Масей, собственичка на фризьорски салон в Охайо.

Тя самата не е използвала шампоан от 20 години и твърди, че има разкошна коса. „Използвам сода за хляб и ябълков оцет. Една лъжичка сода размесвам с малко вода и втривам в корените. Това отнема излишната мазнина от косата. За да се предпазя от пълно изсъхване на скалпа обаче, после използвам ябълков оцет. Той неутрализира действието на содата и косата ми става здрава и блестяща“, обяснява Лорейн.

Според други мацки, отказали се от шампоана, оплитането на косата и накъсването й вече били забравени, а къдриците ставали повече от изразителни. Единственият неприятен момент бил в първите две седмици, докато косата отново започне да произвежда нормално, а не прекомерно количество мазнина, обясняват те.
woman. hotnews. bg

# 446
на мен също - изглежда е модерирано  newsm78
аз намерих адреса  Grinning
напиши в гугъл : woman миенето на косата с шампоан  thumbsup

# 447
Благодаря ви за разясненията, понеже се  боядисвам с Индола и се чуди да не съм в грешка.

А това за неупотребата на шампоан ми е малко като приказките за старите времена, когато бабите ни са имали здрави и гъсти коси... може и така да е, но вие реално виждали ли сте косата на баба си - така де, всяка информация трябва да е достоверна и проверена Laughing Интересно ми е и вашето мнение  Peace

# 448
Прочетох  Simple Smile
Нищо ново, това съм го чела по другите форуми  Laughing
Моето мнение е, че е екстремно, но аз също съм правила почивки от шампоаните  Sunglasses Вместо шампоан съм си мила косата с жълтък разбит на пяна, но не в продължение на 20 години  Joy

# 449
  • в 1001-та нощ
мерси много  Peace и The Code го е копирала
мерси и на двете   Peace

искрено ме разсмя ...има логика, но  Joy Joy Joy да добави 2 яйца, малко брашно и захар, кисело мляко, масълце ... и ще стане за кекс Wink))

Общи условия

Активация на акаунт