Жената овен/20 тема

• 24 905
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,мацки! Hug
Чак сега сядам на компютъра.Днес пак едни обиколки правихме,но утре засега нямам излизане и смятам вече да си направя ноктите,че са много зле. Peace
Синът ми си ходи на у-ще и засега няма проблеми.Надявам се и за в бъдеще да е така.Днес купувахме униформа и се поизръсихме,но няма как. ooooh! ooooh!

Делте,добре завърнала се!Чакаме снимки. Hug

Медузке,защо не си се отчела? newsm78Бенджи,Зайче,Маргало,Нери,нещо ми се губите
Фран,вие май голямо празнуване сте направили.
Вчера пропуснахме да честитим празника на мъжа на Фран Blush.Честито!  bouquet

Steletu,добре дошла! Hug

# 106
  • при моите деца .....
Коки, да покажеш ноктите да им се порадвам....
Ще ви оставям ... отдавам се на контролни....
Обичам да пиша 5 и 6, но ...... поне труд да полагат....
Хубава вечер!

# 107
Опаааа как е настроението?

Коки, честита ви униформа, със здраве да я носи синчето и само хубави оценки да получава в нея Simple Smile  Hug

Пепи, Фран, честит празник на мъжовете ви, малко на патерички  Blush

# 108
  • при моите деца .....
Привет!
Последно за днес се разписвам .... приключих с контролните ....Ох, насила никому не можеш да дадеш....
Спирам да се ядосвам....
Ще се отдам на моята принцеса - от сутринта нещо се опитва да кашля ..... а днес не купих нищо .....
Лека нощ!

# 109
  • при моите деца .....
Добро утро!

Хубав ден!!!

# 110
  Добро утро в темата на Боби  Grinning  Hug Благодаря за кафето Simple Smile
Това не бяха ли онези сладки "Сълзица"? Ася да се отчете за работата  Hug
Бременилките-за бебенцата, а Делта пътешественичката-за пътешествията Simple Smile
Тази снимка ме усмихна днес

# 111
Ехооооо, рогатите, как сте?

Кокич, много хубави новини! Радвам се, че детето се е адаптирало толкова бързо  Grinning

Днес ми дойде музата за рисуване  Joy Това не ми се е случвало от 10 години  Shocked
Обаче резултатите бяха плачевни и всичко замина в коша  Mr. Green
Китката ми се е вдървила, но не мисля да се отказвам. Ще сядам по половин час на ден да правя разни драперийки и такива глупости, за да ми се раздвижи ръката. Grinning А и нямам подходящи моливи, трябва да си купя тия дни.

Ели, май ти си вдъхновителката на тоя процес  Grinning

# 112
Добро утро,г-жо Дакова! bowuuОбещавам да снимам ноктите! Peace

Ели,котенцата съм ги виждала и мен ме усмихнаха Laughing!Ели,какво стана с тортоправенето?

Корсет,а аз от по отдавна не съм рисувала и не ми се мисли какво ще излезе,ако седна. ooooh!

# 113
Добро утро......пияницеееее.....)
охххх, сори, ама не можах да се сдържа, от вътре ми дойде.....) иначе песента си е много яка....)

Ели, страхотни котета...) Толкова обичам, ама моя мъж не иска в къщи котка. ((((( много ми е мъчно...

corset, сигурна съм, че бързо ще наваксаш пропуснатите години рисуване....))))

Аз пък отдавна искам някой да ми направи портрет само с молив (изскочи ми от главата техниката), ама няма кой....)

# 114
  • при моите деца .....
Брей, какво раздвижване...
Имам 20 мин и не се стърпях да ви нагледам....
Ели, много сладки котета... Вкъщи аз не искам  Embarassed Марти постоянно ме моли.....
Хубав ден!

# 115
  • Varna
Боби, те котетата не ядат майки бе. Wink От опит ти говоря smile3534

# 116
Боби, те котетата не ядат майки бе. Wink От опит ти говоря smile3534
smile3521

# 117
Здравейте!

Хайде едно обедно кафенце от мен!

Аз днес се изпоядосвах... Моето детенце направи годинка преди няколко дни. А беше на 10 м. когато отидох да го записвам на детска кухня, тогава жената ми каза "няма смисъл да подавате сега документи, пълно е, по-добре след месец-два"... Отивам днес, подавам документите... Върна ми 4 бурканчета с думите "Мама да ги попремие, нищо че ще изтрие лака #Crazy #Crazy #Crazy".... И защо бурканчетата са в кашон, трябвало в плик.... Леле, откачих, обясних и, че не ме бърка нито маникюра, нито каквото и да било, но отношението и не е коректно.... Както и да е, утре отново там!

Извинете ме за негативния пост, ама много се изнервих.....!!!!!

Хайде гуш на всички прекрасни овенчета!

# 118
Steletu, добре дошла! Hug Простотия има навсякъде, не се впечатлявай, аз на такива им се усмивхам с възможно най - благата усмивка.

Кокич, хващай молива и ти, ще си правим компания   Laughing Тук открих и едни стари акварелни моливи, с тях се работи лесно и ефектно.
Но първо, да си оправя малко рисунъка, има време и за това.
Госпожо Дакова, къде се дянахте?
Делте, няма да минеш само с тия изказвания за котетата  Naughty Дай инфо за Истанбул!
Ели, има ли вече рисуващи дечица?
Всички останали ГУШ  Hug

Писането на цифрата 2, се оказа трудна работа. Втори ден, синковецът се поти над нея. А после и задачи  Close

# 119
  • при моите деца .....
Привет!!!
Чак сега сядам - краката ме болят от умора....
Сутринта бях счетоводител - правих ДДС и вкарвах болнични, после в училище, след това за Ботевград - там се подават болничните, докато шофирах - хапнах ябълка, там опашки, бавана система в НОИ, прибрах се, само се изгладих и хайде на танци, по път хапнах малко филе и кашкавал......
Сега вечерям, стъпалата ми пулсират....
Чакаме дълга работна седмица......
Искам почивка.....
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт