Педиатрите във Варна 3

• 431 366
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 695
Доц. Георгиева е доста добра, но и д-р Колева е много приятна и забелязах, че доцентката й има доверие /Наблюденията ми са от миналогодишния ни престой в Терапията, където Георгиева е шефка на II детска клиника/
За д-р Стамен Кирязов не мога да кажа нищо, но от миналата есен ходим при д-р Кирил Кирязов. Доволна съм. Не бърза с АБ по мое мнение, но понякога се налага. Когато мина през кабинета му, съм по-спокойна някак. Последния път бяхме на венозен АБ, защото преди това бяхме ходили в спешния на терапията и там един млад доктор ни изписа много ниска доза АБ, след два приема увеличих дозата след консултация с друг лекар, но положението беше много напреднало вече и CRP гонеше 50. Препоръчвам, ако има начин, си пускайте по едни кръвни изследвания с диференциално броене и CRP, това дава ориентир на лекаря дали е вирус или бактериално и съответно дали е за АБ.
Относно контролните прегледи - предпочитам да има такъв, отколкото като нашата лична лекарка - излезем ли от кабинета и ни забравя. Освен това сам е казвал "обадете се, ако нещо ви притеснява", "пратете ми резултата от изследванията" ... Ангажира се.
В търсене на друг съм ЛЛ, но тези, които си харесах отказаха

# 1 696

Преглеждаше в детския медицински център на ул "Гурко". Преглежда и в ДКЦ- то на Терапията, но там се записваха часове за два месеца напред.

# 1 697
Благодаря

# 1 698
  • Варна
Доц. д-р Ружа Панчева също е детски гастроентеролог.Много по-добра е от д-р Георгиева по мое мнение, тъй като  и с двете са били лекуващи на дъщеря ми.Доц.Панчева преди преглеждаше в Терапията и в кабинена в МЦ Петинка Цветкова, мисля че още преглежда на същите места.Изключително съм доволна от нея и от вниманието към детето ми, тя ни беше лекуващ лекар докато лежахме в Терапията.Освен това е и консултант по кърмене.Имам неин телефон, но не знам до колко е актуален, тъй като е от преди няколко години.
Доц. д-р Ружа Панчева 0899 659 873

# 1 699
И аз съм в търсене на ЛЛ в района на Младост но вече месеца свършва и не мога да намеря. Никого не ми препоръчват, а аз съм притеснена, защото не ми се иска да преживеем миналата зима и да обикаляме спешните кабинети. Няколко пъти питах тук във форума и също нищо, последно ще помоля за препоръки, поне един читав доктор няма ли в района. Rolling Eyes

# 1 700
  • Варна
Приятелка хвали Чанева. Детенцето и е на нашата възраст, но все още не посещава ОДЗ или ясла и не боледува особено. Имали са някой друг вирус с Т, покашляне, сополи. Майката самата не избързва с посещението при ЛЛ, но когато е преценявала и са ходили казва, че им изписва главно хомеопатия и билкови продукти. Все пак имай предвид, че всеки си има виждане за нещата и различно разбиране за добър ЛЛ. Хубаво е да се срещнеш с няколко и с когото се харесате. Макар че те на тези срещи всички са отзивчиви и съгласяващи се с пациента.

# 1 701
Приятелка хвали Чанева. Детенцето и е на нашата възраст, но все още не посещава ОДЗ или ясла и не боледува особено. Имали са някой друг вирус с Т, покашляне, сополи. Майката самата не избързва с посещението при ЛЛ, но когато е преценявала и са ходили казва, че им изписва главно хомеопатия и билкови продукти. Все пак имай предвид, че всеки си има виждане за нещата и различно разбиране за добър ЛЛ. Хубаво е да се срещнеш с няколко и с когото се харесате. Макар че те на тези срещи всички са отзивчиви и съгласяващи се с пациента.
Да така е и първото впечатление понякога лъже. Общо взето на всеки 6 месеца искам да сменям ЛЛ, но не мога да намеря и карам при старата.

# 1 702
  • Варна
през юни и декември или месеца преди тях ЛЛ става златна направо, забелязали ли сте при вашите такава промяна в отношението и настроението хахаха

# 1 703
  • Варна
При мен няма отражение месеца.

# 1 704
Момичета, дайте отзиви за д-р Драганова и д-р Димова. Преглеждат в Майчин дом. Искам да сменя текущата ни педиатърка, а не знам към кого да се насоча. Майчин дом ми е най- близо, не карам кола и затова преглеждам възможностите там.  bouquet

# 1 705
Някой беше питам за Радостина Ангелова-не приема нови пациенти деца, така ми казаха по телефона.

# 1 706
  • Варна
Момичета, дайте отзиви за д-р Драганова и д-р Димова. Преглеждат в Майчин дом. Искам да сменя текущата ни педиатърка, а не знам към кого да се насоча. Майчин дом ми е най- близо, не карам кола и затова преглеждам възможностите там.  bouquet

Ние сме при д-р Драганова. Няма нещо лошо, което да кажа за нея. За д-р Димова обаче не е така. Срещата ми с нея беше в родилно отделение. Много груба и нетактична жена. Детето ми Слава Богу беше добри при раждането и не се е налагяла намесата й за нещо сериозно, но не ме впечатли по некакъв начин. Позволи си и да ме упреква и да повишава тон за решение, което бях вземала и целия персонал знаеше и нецависимо дали им харесваше или не проста си вършеха робатата и не си позволяваха да се месят в неща, които не са тяхна работа и да държат сметка. Виждала съм я иначе и по коридорите в болницата като не съм забелязала особино добро впечатление към пациентите й. Има дни, в които е в кабинета след д-р Драганова като два пъти пред мен е вдигала скандал как така имала извънредни поциенти и не и била освободила кабинета...
Може да е добър диагностик и педиатър като цяло,но с такона отношение не бих отишла при нея. В родилно също всички родилки се оплакваха като беше тя на смяна и чакаха другите педиатри.

# 1 707
  • Варна
С Марианка Димова и аз имах среща в родилното.Споделяла съм назад в темите, в тази на МД също, как по нейна вина се наложи 20 дневното ми бебе наново да влезе в болница.С две думи - не пуснала изследвания на детето за билирубин, защото преценила на око, че нямало жълтеница  ooooh! Бебето ми дори и видимо беше много жълто, но.... В крайна сметка се оказа, че е трябвало да се действа веднага, защото бебето достигна хиперстойности и това наложи влизане в интензивно отделение, вливания на лекарства и кр. плазма и т.н..Оправи се детето.
Освен това не беше отбелязала в епикризата на бебето и не беше забелязала, че има незатворена арт. преграда на сърцето, което се чува на слушалка, нашата педиатърка още на 1-во посещение го чу и ни насочи към съответните прегледи при специалист.
За Драганова имам бегли впечатления, но съм чувала добри неща.
Аз също съм близо до МД, но дъщеря ми я записах при педиатър в Окр.болница.

# 1 708

И ние ходим при педиатър в Майчин дом. Чувала съм не ласкави коментари за д-р Димова. За д-р Драганова нищо не знам. Ние сме при д-р Хариева-Кирилова.

# 1 709
Ние не сме при д-р Драганова, но тя ми е лекарят за второ и адекватно мнение. Когато нашата ЛЛ отсъства, се доверявам само на д-р Драганова. Много мила, прегледа е доста подробен и обяснява всичко от А до Я. Лечението винаги е било адекватно. След преглед при нея съм спокойна за детето. Живеем много далеч от МД и само затова не съм записала малката при нея. Иначе въобще не бих се колебала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт